МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Феичке,честита годишнина - пожелавам отново пеперуди в корема/но от любов, не от бебета/  Mr. GreenGrinning

Честит Ви и Павел   bouquet Да е жив и здрав, и достоен партньор на Петър в игрите  bouquet

За съжаление, ние пътуваме на 15-и, и докато вие се излежавате на полянките, ние ще прекосяваме граници Crazy Crazy Ама пък това не ни пречи, ние след седмица, да си спретнем мини Фамилтон,а Mr. Green

# 376
Елиииии, честита ти Андреа!!!! Здрави, щастливи и обградени с много любов да са децата ти, Ели!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Феичке, честито и на теб! Дъъълъг семеен живот, с Ванчето до дълбоки старини да си пишете в бг-бабба (и с нас де, не само вие двете), да се обичате и да се радвате на живота заедно!!!!!Честит ви и Павел!!!! Hug Hug Hug

Кабо, ти се завърна, а???А картичка нещо, снимки за нас дето нямаме това щастие да бъдем отвлечени??????

Ние по всяка вероятност  няма да бъдем на Фамилатон-а....Съжалявам, но това не означава,че не искам да ви видя....Дайте да измислим да се видим някъде, на полянка, неангажиращо, просто за да си побъбрим........

За бебетата и тяхната поява - регулярно си искат децата инфото....Забравят това, което сме говорили по-рано......Питат - отговарям, купуваме книжки и така......Е, понякога изпитвам известни затруднения, но никой не е съвършен........

Ето един любопитен линк за тези, които не са го видяли още - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=476828

# 377
Абе, честно да ти кажа - не съм кой знае колко очарована... Тая жена май има нужда от специализирана помощ...

# 378
  • Варна
Абе, честно да ти кажа - не съм кой знае колко очарована... Тая жена май има нужда от специализирана помощ...
За мен това е меко казано безотговорно, ама тя жената си е с диагноза - психиатър.

# 379
Здравейте! Честито на всикчи празнували и празнуващи!
Честита рожбичка и на Е.Л.И. Да е расте здравичка, щастливичка и много обичана!

Тъкмо прочетох за 62 годишната родилка и честно казано се възмутих. Много. За мен това е супер безотговорно.Задоволяване на първо място на своето си желание,без да мисли за последствията за децата.Когато видях снимките на малките нещастни човечета,приличащи повече на скелетчета ,направо ми се скъса сърцето. И обяснението за махането на третото детенце.Че то в четвъртия месец е жива душичка,усещаща всичко, с малко сърчице което бие.А тези нещастни мили рожбички,които ако оцелеят може да са много увредени какво ще правят после когато тя умре,кой ще ги погледне? За мен не само тя е за психиатър,но и лекарите направили процедурата.Верно, че всеки има право на избор, но трябва да внимава когато го прави, ако това засяга и други хора. Моля да ме извините за поста,но сърцето ми наистина се къса.За мен това е ужасно. Нямам претенции че съм права,просто споделям с вас моето мнение.

# 380
  • София
Пешеходке, antonia - подкрепям.

Мама Сузи, съгласна съм с мнението ти. Тя не е млада, няма и кой да е до нея и да я подкрепя. Имала само колеги, но да не би те да са до нея, я! Живи и здрави да се децата, но как ще тича след тях след 2-3 години. Ами след 10? Много съм потресена и това е ужасно! Не случайно са и отказали да осинови дете заради възрастта и. Много е егоистично!

Жалко наистина, че в момента малкото бебе не е добре, но все пак това са само 500гр. И тези лекари  Rolling Eyes съгласяват се на такъв противоестествен експеримент за слава и още какви ли не подбуди.

# 381
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аз като и видях снимката,и като прочетох ...ми стана някак си гнусно Sick Sick Не е нормално, на 62 да ставаш майка,то ако беше така,бабите щяха да си раждат внуците Rolling Eyes Rolling Eyes Наистина не разбирам лекарите,които са и помогнали/незаконно, при това, доколкото знам, при репродуктивните методи,възраста на майката трябва да е до 43г./. Скоро срещнах 48 годишна,която беше бременна, и това не ми се видя нормално/тя сама, без мъж, с донор забременява Rolling Eyes/, ама пък 62 годишна... Confused
Моля се, дечицата да се стабилизират, и да имат прекрасен живот,въпреки  нелекият си старт в живота Praynig И майката да е добре, да си ги гледа Praynig

Айла, как си Hug

При нас вали тихо и напоително, след малко трябва да излизаме с младежите, най-малкият от които-Дани,  днес става на цели 3 месеца Grinning Heart Eyes Жив и здрав да ни е, и много да сме щастливи заедно Praynig Grinning Не обичам виртуалните почерпки, но поради физическата невъзможност за реална - пийте по едно за наше здраве Grinning Grinning

# 382
  • София
И тези лекари  Rolling Eyes съгласяват се на такъв противоестествен експеримент за слава и още какви ли не подбуди.

Мисля, че точно тука е разковничето -  ин-витро процедурите не се позволяват на жени над 45 години - дискриминационно е, но има причини за това...Иначе,  желанието за дете може да е доста обсебващо и силно....просто не е трябвло да чака толкова дълго тая жена, за да си осъществи желанието....Само мога да й пожелая...дълголетие Crazy Crazy Crazy

Ние пъпкуваме на макс! Втори номер направо би по пъпки сестра си ooooh! ooooh! Оставила съм го да играе на компа неограничено - само тогава не седи жално и милно да си оплаква съдбата. Големия батко и той натам е тръгнал...той пък си жалва капарото за една екскурзийка, на която няма да успее да отиде...нервничи ми из къщи и току се изпокара с някой...Сега са си пуснали "Принцесата и жабока" и мируват.
Аз се спасявам в "Здрач"- а Wink  Mr. Green, което много ми се връзва с гръмотевичните дъждовни следобеди тука.   Wear Umbrella

magnoliamm, наздраве за малчо! Здрав и силен да расте - на чист въздух, кърма и любов! Mr. Green newsm32 newsm76

bye

# 383
  • София
Първо да поздравя Феичката с годишнината. Бъдете все така щастливи заедно!

Честита дъщеричка на Ели!  bouquet

Айла, съжалявам за тъжните преживявания, които са те споходили  Hug

А относно жената, родила на тази възраст... без коментар. Вие сте казали всичко преди мен  Shocked

Маминкаваня, моите караха варицела двама по двама и винаги второто, разболяло се е с много повече пъпки от първото. Казаха, че така е нормално. Ако много ги сърбят, можеш да ги мажеш със спирт, но какъв точно беше  newsm78  попитай в аптеката   Wink

Момичета, за събота предвиждат доста лошо време. Какво ще правим, ще ходим ли на Фамилатлона? На мен ми се искаше да се видим, но при положение, че се очакват дъждове... не знам.

Магнолия, да ви е много усмихнат и щастлив 3 месечния юнак  Hug

# 384
  • Варна
Ако много ги сърбят, можеш да ги мажеш със спирт, но какъв точно беше  newsm78  попитай в аптеката   Wink
Ментолов спирт, но не върши особенна работа.

# 385
Ако много ги сърбят, можеш да ги мажеш със спирт, но какъв точно беше  newsm78  попитай в аптеката   Wink

Ментолов! Peace Върши си даже отлична - мажеш колкото пъти го присърби!

Ами моята щерка има точно в събота от 18 часа закриване на годината и участва в танците - обаче ако отидем на Фамилтона и стоим до края няма да може да спи и ще се разкисне до вечерта, а и вълненията...Исках с Каро да участваме в състезанието, но пък нея няма кой да я гледа Sad Ще отидем на откриването и после според времето, но със сигурност няма да стоим до края за съжаление.

# 386
Дъжд-не дъжд, аз съм там! Mr. Green
Ще раздаваме дъждобрани на смелчаците. И подаръци  Wink (това под секрет).

# 387
Еееее щом има и подаръци - идвам Laughing
Всъщност, аз пропуснах, че детската ще работи този ден и в такъв случай с Каро ще имаме възможност (е, той ще пропусне училище, но пък е награден - представи се страхотно на тестовете) да дойдем. Ако няма много желаещи, може да се излъжа и да потичам на ориентирането Mr. Green С две думи - очаквайте земетресение в събота! Joy Как беше - дръж се земьо.....

# 388
Честито на отличниците   bouquet Тези тестове как напрягат децата...

Завиждам ви за Фамилтона, но не и за прогнозата за времето  Mr. Green Тук се пържим яко вече, ама не се оплаквам  Laughing

Добре дошли на малките бебенца - Андреа и Павел
  Hug
Да растат здрави и щастливи!!!

Някой искаше снимки от нашето моренце - ами във Фейсбук пуснах няколко, ама никой не обърна внимание, че съм с 5! деца на море, всички за големите ми ц..и се хванаха  Crossing Arms И аз се обидих...Ам тъй де - три деца съм откърмила, да нямам нищо ли???
Ще пускам снимки само на децата  Laughing

Мамо Цоци, кафето го пия с мезе  Laughing Ако направиш и някоя кифличка, ще поспра в Благоевград   bouquet (Я кажи 2 думи за водния парк там!)

Честита годишнина на Пролетна фея   bouquet Бъдете щастливи, обичайте се и нагушкайте прекрасните си деца (а Поли ако ми падне, ще я нахапя цялата  Heart Eyes)

Във Фейсбук сме приятели с някои от вас, търсете ме със стария ник Olympia Pappas  Hug

P.S. За 62-годишната родилка - Спешно спасяват едното бебе на 62-годишната жена

# 389
И лекарите и майката са за затвор.Това е тъжно и жалко. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт