Отговори
# 705

Желая прекрасен ден на всички,изпълнен с нежност и красиви чувства!

# 706
Добър ден!

missence ,доста труд си положила браво! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

много неприятно е станало,целия труд на БЗ на вятъра,дано да не е бил информиран за това,че с тази вражда става смешно....

Евич, newsm51 newsm51 newsm51

# 707
Добро утро, лек и спорен ден! Дано повече да няма във форума такива неприятни моменти като снощния.
Добър снимачен ден на другите ни любимци!

# 708
Добро утро на всички.

evich74 , прекрасни стихчета newsm51

missence ,браво на теб,че си правиш труда Hug Hug Hug Hug
Тук денят е доста мрачен и  леко дъждовен.

# 709
И още една снимка на бъдещата дама и певица.

# 710
Добро утро и от мен!
Днес съм ангаже през деня, но довечера съм на линия.
Лек и спокоен ден на всички желая.
 Hug Hug Hug
П.С....Евич щом си на линия днес, ще бъде забавно...

# 711
Покрай случая в другата тема,вероятно ще бъдем на прицел,та доглеждайте размерите на снимките...600/600пкс

# 712
  • София
Здравейте дами, искам да ви помоля нещо

серията занапред няма да се качва в докса, поради ред причини.... за Любов и наказание става дума
искам да ви помоля, вие също да не я качвате там, в нитрото и във вибокса в профила на муронка ще я има...
не се ангажираме вече  с краен срок за превода - когато стане и когато имаме време,

имам причина да ви моля за това и ще съм ви благодарна ако уважите молбата ми  Hug Hug Hug

# 713
Разбира се,няма никакви проблеми от наша страна,благодарим ви много за преводите,които правите  bouquet  bouquet  bouquet

за вас....

# 714
  • София
оха от снощи се чудя какво да пия, но определено ми трябва нещо по-силно Mr. Green Crazy

Мерсиии  bouquet  bouquet  bouquet

# 715
# 716
Морганче, няма проблем.Мерси,че реши да продължите.Черпя те със шампанско.

# 717
нова тема      http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487008.msg14692562#msg14692562

но нека тази се довърши

# 718
Тези статии дали са превеждани и дали има нещо интересно в тях? newsm78

Tuba Büyüküstün'e yapılan eleştirilere yanıt!

Tuba Büyüküstün'e kocaman bir bravo!

Tuba Büyüküstün, o kadar şaşırttı ki!

# 719

Две много красиви клипчета с Мурат/Саваш и Нургюл. Наистина ми харесаха, Мурат си е неотразим, не знам как може да се казва, че бил вял..........и все пак, понеже магията от Аси явно ме държи яко, гледам Нургюл и си представям Туба, и флуидите и дълбоката изгаряща страст, която щеше да струи, ако тя беше до него. А между Нургюл и Мурат някак спокойно ми се вижда, не ме карат да потръпвам, както в Аси Туба и Мурат. Та в тоя смисъл, може би казват за Мурат, че бил вял.......

Клип 1

Клип 2

Общи условия

Активация на акаунт