ДЕКЕМВРИ №105

• 99 140
  • 658
  •   1
Отговори
# 315
Честит празник на днешните пораснали дечица

Гале , да ви е жив и здрав Марти  Heart Eyes живи и здрави да растат и Джорди, Виктория и Изабела

# 316
Честито на Пламена и Ема , да са здравички и мноооого послушни

# 317
  • София
Даринке неуморна си просто. Много благодаря. Сега имам да изрина кочината след партито вкъщи и после ще влезна да ви почерпя с Емината торта   bouquet Hug.
Сили нямам в момента и снимки да свалям.

# 318
Честити рождени дни на Иван и Лили

# 319
Кате, честит рожден ден!!!!!!!!!!
Пожелавам ти от сърце всичко най-хубаво на зематя!!!!!

На всички пораснали малчовци им пожелавам весело и безоблачно детство!!!!

И накрая , да ви почерпя за рождения ден на моята Убавица Виктория.

Ето малко снимки от коледното парти в маоята работа и от РДто в детската градина
http://yshishkova.snimka.bg/family/koledno-parti-2010.557340.21799285

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 10:05 от y.shishkova

# 320
Кате, да си жива и здрава и мноооого щастлива

Шишкова , честито на Вики , да ви е жива и здрава

Честито на всички малки рожденици днес  Hug  bouquet  bouquet

# 321
  • Sofia
Честит ден рожден на всички  годишни декемврийчета,които съм пропуснала!

Нони едно голямооо ГУШ специално за ЕМА!  Hug и искам снимки!!!!

Кате душко и на тебе от здраве да не се отървеш!

Яна Вики много е пораснала и хич не я е страх от дядо ти Коледа!  Flutter ние все още като го видим сме със смесени чувства!

Ние сме в очакване на Коледа, ходим на градина в смесена група, по тоз повод за малко вчера да ме пишат по вестниците,че майка е извършила двойно убийство: госпожа и лелка намерени в шкафче! Но им се размина..... Влизаме с Яши вчера в нейната група и нито едно от техните деца, само някакви момчетии, с глава две по ниски от мене, викат, крещят, играят и се блъскат. Мария я хвана и срам и страх да влезе и млъкна и само ги гледа,но ме помоли да остана още малко с нея. Казах ОК, изпратих я за любимата кукла и седнахме на пейката при шкафчетата да си поговорим. Онази ти ми нова-заместващата- госпожа излиза и ми вика: " Пуснете я вътре и затворе те вратата!" Ха! Като кученце мушни го и затвори ще скимти и ще млъкне!  #2gunfire Запазих тон и казах " Предпочитам да влезе спокойна", тя се врътна и тръгна на някъде. До този момент тази жена я виждаме за ПЪРВИ път, няма "добро утро", няма "аз съм еди коя си", няма "ти как се казваш моето дете", ТЪПУНГЕР АБСОЛЮТЕН- и тва ми ти учи и най-лошото възпитава деца! Аз поговорих с Мария, разбрах ме се, че са батковци и викат,но да не се плаши, че те си играят с техни игри,тя ще изчака приятелките си и ще играе с тях. Тръгваме към стаята и пристига в престилка и с тенджера лелката (около 35-38годишна) и и започва да ни говори на двете: "Аууууу днеска са сборна с големите 5та група, ужас, ужас!!!!" Е как да не го удушиш с кеФФФ!!!   Мария заби крак , без да казва нищо, изчаках да влезе онази ми ти с тенджерата и й казах, че някой хорица дори когато пораснат ги е страх от "глупави неща" и се държат глупаво заради това.  Естествено госпожата излезе и тя да ми каже: " Оооооо и моята майка ако стои толкова дълго на пейката и аз няма да искам да вляза" Ей тука вече наистина щях да вляза в новините! Нооо пак се удържах, погледнах я само и тя се врътна, все още нямаше аз съм еди кой си и тнт!!!! След няма минута Мария сама отвори вратата, каза ми "Чао, лека работа" и влезе СПОКОЙНА! Аз не. Не знаех на къде да тръгна първо при директорката или да извикам госпожата все пак да се запознаем! Или онази лелка да й кажа какво е ужас!
Часът бе 9.00 и разбира се закъснявах за работа, за това им се размина пред Коледно ,но от новата година ще има задълбочени преговори!

# 322
Муни, голямо преживяване е било...де да знам, но ако ми се случи подобно нещо не зная дали ще имам твоето търпение...да пази Господ от подобни индивиди все пак и се надявам малко Яши да е изкарала хубав ден! Hug

Y.shishkova, голяма чаровница ти е Вики Heart Eyes, да ви е жива и здрава!!!

Кате, жива и здрава, много щастлива, обичана и желана!!!  bouquet Hug

Поздрави и много целувки на всички, които сме пропуснали Hug Нека са здрави, послушни от време на време Wink и Дядо Коледа да им донесе много подаръци!!!

http://julina-barbie.hit.bg/xmas.html - едно клипче от тържеството на Инка в детската.  

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 14:25 от ivalinai

# 323
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит рожден ден на всички пораснали дечица!

Много празници , много нещо. У нас е ако не всеки ден, то през ден....то хубаво, ама много на гъсто бе  Flutter
Меденките и курабийките на всичките ви са убиец. Поздравления! Аз утре ако остане време ще направя поредната доза - този път ще я скрия  Mr. Green.
Подаръци ще купя от сърцее......   Gift  madnoel
Отивам да гушкам будещата се нон стоп, уж пораснала кака  ooooh!

# 324
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И МНОГО ИГРИВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ЯНИ!БЪДИ ЩАСТЛИВА ЯНЧЕ!

Шишкова, да Ви е живо и здраво красивото момиченце!  bouquet

Инка  Heart Eyes

Муниека,много неприятно....Но наистина има много зверове в ДГ.Те са за ЗОО градина,ама и акъл нямат за да го знаят.

Момичета, желая на всички Ви прекрасни празници!Бъдете щастливи със семействата си! santa2 Nature Snowman   Heart Eyes

# 325
Честито на порасналите дечица , честито на мама Яни   bouquet

Желая на всички весело посрещане на Коледа , много подаръци за децата под елхата и много ЗДРАВЕ и берекет на всички в семействата  Hug  bouquet

# 326
Благодаря Ви,че сте се сетили за мен  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!
От много време не съм писала,но ви хвърлям по едно око.
Искам да ви честитя всички нови бебешки попълнения и да честитя всички рожденни дни,които съм пропуснала.

# 327
МИЛИ МОМИЧЕТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО!

На всички желая от сърце хубави празници! Heart Eyes

# 328
Честито Рождество Христово !

Желая на всички Весела Коледа и много да сте здрави Hug

Честито на Наско и Ива  newsm59  bigdance2  Gift

# 329
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Наско, расти здрав и винаги щастлив и безгрижен!

ЯНЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт