Черен чесън – същият вкус, но без лош дъх

  • 2 517
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 0
Здравйте,

попаднах на много интересна статия за черният чесън. Професионални готвачи твърдят, че черният чесън е по-добрият вариант вместо обикновения - получаваме същия вкус и качества за сметка на лошия дъх. Подправката, която е традиционна за Тайланд и Корея подлуди световни готвачи в САЩ и Англия. Най-добрите професионалисти в кухнята започват експерименти с черния чесън....

Цялата статия прочетох на:

http://www.newshub.bg/Черен-чесън-същият-вкус-но-без-лош-дъх.26356.html

Поздрави


# 1
  • Мнения: 22 867

Само съм чувала за такъв чесън, но не съм го виждала. Продава ли се у нас?




# 2
  • Мнения: 1 650
Заинтригувах се, ще следя.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 163
за първи път чувам за съществуването на такъв чесън Shocked

# 4
  • Мнения: 594
И аз да следя. Дано скоро го пуснат на пазара и у нас! Много обичам чесън, но рядко го консумирам, поради ароматни причини  Crazy
Той всъщност се получавал чрез ферментация  на нормален бял чесън - http://blackgarlic.com/how-its-made

# 5
  • Мнения: 0
до колкото виждам можем да си го произведем, като го сложим на по топло за известно време

Общи условия

Активация на акаунт