ПЛЕВЕН - 133

• 38 780
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ, ДИКСИ!

# 61
  • София
Ани дани,честит празник!Много здраве и късмет!  bouquet

Тесс,днес е 28 март и се празнува имен ден на Боян,Бояна..просто тази година така се случва,че съвпада с Цветница. Grinning

# 62
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ ДАНИ!ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ! newsm51
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО!
ДИКСИ,ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
Маргото,много гадно е това с мигрената. SadАз като усетя,че ще ме почва пия нещо за глава и ако има кой да гледа Марио,лягам на тъмно и тихо,в повечето случаи се събуждам сутрин  с главоболие,  след това започва и повръщане ,голям ужас Sad

# 63
Честит рожден ден,Ани!Да си здрава и много щастлива   bouquet

Честит имен ден на всички именници!

Честито християнче,Дикси!

# 64
  • София
Дикси,честито ви християнче!Да расте здраво и добро дете! Hug

Днес имал имен ден и Бойко,тъй че не може да не почетем единственния мъж в темата. Grinning
Фталл,да си жив и здрав ,много щастие и късмет!  bouquet

# 65
Валенце, личи ти, мдааа  Peace
Дикси няма да я коментирам, на нея много й личи  Peace една благородна завист ме тресе  Laughing[/size]
За мигрена-аз преди пиех едни американски, забравих им името, моята приятелка ми ги беше купила от там. За щастие скоро не  ме е мъчила гадната мигрена. Знам,че мама си комбинира някакво противовъзпалително с обезболяващо, мога да я питам. Иначе и аз , като Деси, ставам с главоболие, държи ме ден-два,че и три, на тъмно, ако има кой да гледа децата, стягам си главата с колан/шал, повръщания и всякакви екстри  Sick

айде сега вече може да честитя на Калинко:

Честито ви християнче, Марго! Да ви е много здравичък  Heart Eyes
ЧИД и на Бойко   bouquet

# 66
Да бе адаш, благородна е до буквата З, оттам нататък само можем да им завиждаме за куража, постоянството и упоритостта! И от мен браво на отслабващите!

Честито на всички именяри прекрасни цветни имена! Бъдете здрави и носете имената си с достойнство!
Честито и на Ани Дани за рождения ден! Да е весела, здрава и все толкова красива!

Нуши не сме си взели къща, аз го взех фталл с къща в Славяново. И толкова ме е затресла пролетно-цветарско-аграрната, че днес като идвах до града, веднага се метнах на градински център Далия и си купих китки и разни семена за зеленчуци. Кога ще почна плетката въобще не знам. Изказвам и специални благодарности на д-р Диков и жена му, които ме снабдиха с храст и салвия! Въобще може да се порадвате на мой гръб за ентусиазъм в действие.
Също така в аванс ще подшушна, че ще откриват ново заведение с детски кът, та скоро ще има и още едно място за избор на детско парти. Е като срежат лентата ще кажем повече, щото май ще мога да си направя в него ръдъто на Аня!

Честита цветница на всички! Господ здраве да ви дава!

# 67
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ! ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ДА СИ!

Дикси, честито ви християнче! Да му върви по вода!

Честито и на всичките ни именници! Живи и здрави да сте!

Траяна вчера също беше лазарка, макар и без носия събра доста яйца и най-вече положителни емоции! След това се налудяха на воля с батко й на село на двора. Снимки ... надявам се скоро Simple Smile.
Хубав празник напук на дъждовното време!

# 68
Люси,днес се бях сетила за теб  Hug

# 69
Честит празник на всички с имена на цветя, също и на фталл и Бубка на Валенцето! Да сте живи и здрави и да ви е здраво името!

Ани, честит рожден ден!

Дикси, честито християнче!

Мен ме е хванала сънна болест - не мога да отлепя вчера и днес. И много ме боля главата в петък и вчера. Слава Богу днес съм по-добре, ама пък времето е едно...

# 70
Най-после качих и други снимки, нелазарски, не са много
Тук - отзад напред - http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/16#photo=59
и тук - http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/27/27#photo=4

Ани, Честит Рожден Ден! Все така красива и нежна, умна, прозорлива, добра майка! Много приключения да имаш и на много неща да те научат!  Heart Eyes

Честито на всички именици и честито кръщение на Калинко!

Люси, онзи ден и аз си мислех за теб, че липсваш съвсем, пиши де!

И малко ме е срам, но - имате много поздрави от Грета отпреди седмица  ooooh!
Няма клавиатура, но пък ни чете. В събота и неделя може да бъде забелязана сутрин в Градската на въртележките.  Laughing

# 71
Еййй, много ви благодаря на всички  Hug
Кръщенето мина като по вода. Добре, че беше дъждовно  Laughing
Калин не гъкна, даже си пееше от време на време.
Попа по едно време си прекъсна пеенето и ми прошепна на ухото "Абе, много кротко това дете!"  Laughing
Натъпках се като прасе. Диетата замина днес на кино, но ми беше празнично, а не диетично  Mr. Green

Ето малко снимки - http://diksi.multiply.com/photos/album/77/77#

# 72
Дикси, много е фешън, сладурчето. Сладък, сладък  Heart Eyes

# 73
Много е сладък Калинко! Жив и здрав да е!

# 74
Айде, вече честито християнче! Heart Eyes Hug
Много сладък!
Фталл, честит имен ден! Hug
Деси, много хубави Яна и Деси! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт