117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 563
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден на Кюбит и на Дидка на Мимето.  С пожелания за весело изкарване на купона и много  здраве за в бъдеще .

# 436
честит рожден ден на рожденичките   bouquet, да са здрави и да имат много късмет!

агент, децата се радват за местенето, морето им липсва тук, а и животът в такъв малък град си е скучен.

тандури, благодаря, че пусна класацията, не и бях обърнала внимание. много хубави неща прочетох за скул дистрикта на va beach, дано е вярно Simple Smile

имам въпрос за тера нова тест, нечий ученик да го е правил? 

# 437
Честит Рожден ден на Кюбит и малката Диди!!!
Весел празник!

# 438
  • USA
Честит рожден ден на малката Диди, пожелавам й здраве и щастливо детство   ura newsm38!
Честит рожден ден Кюбит, бъди здрава и много щастлива newsm59  party023!

# 439
  • usa
честити рождени дни на всички, които празнуват! много здраве и любов им желая! newsm59

Ще го мислим и ние някак, няма начин, но все си мислех, че като тръгнат на училище и двете малко ще ми се разхлаби около врата, а то се оказа точно обратното.

ирка, аз не виждам перспективи за разхлабване докато не вземат книжки и не започнат сами да се транспортират. не че тогавя няма да им треперим да не се пребият с колите, но поне нашето търчане ще понамалее... ние с тримата в училищна възраст, и тримата в различни училища, на такива акробатики се подлагаме, че в моментите когато не карам или не прибирам някого от някъде, се чудя дали не забравям някое дете някъде. не че и това не се е случвало... от тримата само силвия има автобус до училище, но той минава покрай нас почти час преди да започнат часовете и за да го хване тя трябва да излиза от къщи в 6.40. албена я взимат от къщи и я карат, но пък за това четири от пет дни в седмицата след работа аз трябва да разпределям по къщите им три нейни съученички, докато тя остава в училище на тренировки по лека атлетика. което означава, че по-късно трябва да се връщам до там за нея. с даниел е най-лесно - училището му е на съседната улица и на всич отгоре имат афтърскул кеър там, та след училище той просто остава в училище докато на мен ми се появи прозорец, в който мога да отида и да си го прибера. да не започвам с извън училищните им активитата, щото там става съвсем мътна историята, но благодарение на това, че аз свършвам работа в три следобед, на флексибъл работното време на съпруга и на карпуловете с други майки, някак си оживявам. и за емоционално облекчение, съм си принтнала жълтото ламбургини, което албена е обещала един ден да ми купи, сложила съм си го в рамка и съм си го закачила на работното място... другите хора си слагат снимки на децата, аз - снимка на жълто ламбугини. и на един ухилен жираф, който хранихме и снимахме в маямското зуу. някак си по-добре ми действат... пък те децата не ме оставят да ги забравя - обаждат ми се и ме текстват по цял ден, да са ми живи и здрави!

# 440
хахаха миз,откровено ме развесели с жирафа Grinning
днес получих гневено-любезно писмо че съм пресилвала детето,че правела мат и четяла за нам си кое ниво,какво съм си мислила..чудя се да игнорирам ли,да се карам ли пак,да обяснявам ли оттук до сивлиево че никого не насилвам..грр,лошата ми репутация в това школо ми е най-малката грижа вече..

# 441
  • usa
хахаха миз,откровено ме развесели с жирафа Grinning
днес получих гневено-любезно писмо че съм пресилвала детето,че правела мат и четяла за нам си кое ниво,какво съм си мислила..чудя се да игнорирам ли,да се карам ли пак,да обяснявам ли оттук до сивлиево че никого не насилвам..грр,лошата ми репутация в това школо ми е най-малката грижа вече..

аааа, много ми е готин жирафа! кръстила съм си го уиски. заради дългите му и много равномерно разпределени уискърс, не за друго...
за писмото аз не бих се карала. бих го подминала с пренебрежение. и евентуално бих започнала да проучвам дали не мога да намеря други варианти за училище. знам какъв зор беше да запишеш ния в настоящото, но щом системно не ви подкрепят и дори ви пишат възмутителни писма колко сте напред в материала, не виждам смисъл да си губите времето и усилията там и как разправии ще ви оправят положението.

# 442
анет, мерси за идеите,редовно имаме банани и манго сушени/4ипс, но явно му омръзнаха, не се бях сетила за трейл микс-а.
4ук и Пук книжка ли е?

миз, жираф и ламбургини Laughing

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 07:34 от benson10

# 443
бенсън
http://detstvoto.com/index.php?newsid=691
нашите деца много се впечатлиха от това четиво,чак зъболекаря питаха дали ги вижда,той се чуууууди. Стафидите покрити с кис.мляко най-докарват на кенди както и ядките с шоколад и са на почит у нас.

# 444
Ирка, няма оправия първо детски градини, после училище, ние при 2 къщи догодина ще сме под наем в град където училищата са по- добри и пак сметките излизат като сега Rolling Eyes
Хиър мерси за статията Hug

# 445
Благодаря още веднъж за хубавите пожелания за рожденничката, тя се представи много добре на партито, танцува, игра с децата и получи много подаръци Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 21:12 от Мимето*

# 446
Много е сладка малката рожденничка, да ти е жива и здрава Миме!

Кюбит, много много радост ти пожелавам и един чъркел да дойде с пролетта!

Ирка, тука на няколко пъти срещам в парка една детегледачка, която взима децата на 4-5 семейства от училище и ги занимава до към 6-7 часа, когато родителите се връщат. Предполагам, че така излиза изгодно и за тях, а и за нея има смисъл. Тя ги води по парка, на разходка, зимата си изграят в снега, ей такива работи. Това са деца от 4-5 до към 6-7 годинки по моя преценка. Сутрин мисля, че сами си ги водят, ама то училището започва в 7:30.  Crazy

# 447
Момичета да ви птам нещо. newsm78Аз и в темичката за бременни питах, но там са по-малко мами с опит- колко облечено трябва да е бебе родено август в нашите големи жегаи?Дълги, къси ръкави и крачоли?Какво за вкъщи и какво за навън?

# 448
Мики аз Диди съм я държала в нас на 24С на климатик с цяло памучно боди, а на вън с боди с къс ръкав, ританки и тънко памучно одеалце Peace но си зависи и от бебето води се и по теб, ако ти е топло и на него е топло и обратното Peace пипаш ръчичките и нослето Wink

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 21:12 от Мимето*

# 449
"Правилото" за малки бебета е "един кат" повече от теб. Но през лятото ще го държиш на климатик вътре...разходки рано или надвечер; казват че слънцезащитните кремове са за след 6 месеца, но така или иначе бебето никога няма да е директно на слънце.

======================
Кюбит и малката рожденичка - пост-фактум, но сърдечни пожелания за много здраве и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт