117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 262
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Тина, от къде сваляш бг аудио? Джоджо е голяма работа Joy

У нас в последно време само Джордж се гледа, мразя я тази маймуна и съм убедена, 4е има нещо в двд-та да хипнотизира децата. Като го гледа на ДВР след 1-2 му омръзва, а като е на двд-то дори не мига.

мисс Нели, ще те натискат ако имаш твой близък в Б-я да ти вади паспорта с пълномощно, на тях не им се разправя много, но го правят. Сестра ми и мен ни наплашиха, 4е ще 4акаме с месеци, но дойдоха за по-малко от месец.

Jvd, добре дошла и леко адаптиране!

so what?Joy

Яйца с мъжа ми си боядисвахме всяка година преди детето, след това все не оставаше време, но си имам боя Simple Smile Тази година планирах да правим с Ейдж, но пак ще ни се размине.

# 61
 Бенс, не може с пълномощно вече да се вади паспорт. Аз съм в проблем с изтекъл  Бг.паспорт. Само лично в БГ. или в консулството. Кога си вадила паспорт? Ако е скоро сподели какво са ти казали.

# 62
Тина, от къде сваляш бг аудио?
От който сайт ми позволи, Бенс.  Laughing
Арена "даваше" до скоро...мастерс..

# 63
Мацки от замундата пак може Wink

# 64
 Ееее Бубка, бива ли така? Тъкмо си харесах рокля, тя 595 кинта! Няма да разглеждам повече Crossing Arms То на разпродажба най- страшно пазарувам! Joy ММ ми е забранил да влизам в магазини дето пише ''сейл''. Все го убеждавам, че пазарувам разумно, но накрая като отвори банковите разпечатки и спира да ми вярва! Joy

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 18:51 от so what?

# 65
Паспорти доколкото разбрах само лично, заради биометричните данни които вземат, отпечатъци ала бала. Също, всички в чужбина трябвало да си ги подмпенят с новите до декември тази година...или поне ткаа четох...

Изтекъл - имаш срок до 3 месеца да подадеш за нов паспорт, 1 месец за лична карта. тези дни ще им звънкам в посолството да питам с подробности, ще споделя после ако някой се интересува...

Мен замунда даже не ми се отваря, камо ли да свалям...сваляме само от thepiratebay че нали  е международен...

# 66
Oпс, сорри, не знаех, 4е са променили условието за паспортите, моят е от края на 2007-ма.

Това за задължителната подмяна официално ли е?

Тина, Мимето, мерси.

# 67
Привет,момичета.
Как сте днес?

JVD,добре дошла в Америка и успех.

За боядисването на яйцата - ще ги правим семейно в събота сутринта.Много обичам да се мацотя и нямам намерение да пропускам тази възможност.
Домашни козунаци - друг път,тази година ще караме на италианските,колкото и да не са ми сред любимите.

За паспортите гледам пишете.На моят мъж му беше изтекъл още през 2007-ма,едва през януари 2010 НАЙ-НАКРАЯ отиде за нов.
Теглиха му една глоба/около $100 ако не ме лъже паметта/ за пресрочено време за подновяване и това беше.

Тези дни големи дъждове тук,чак да му писне на човек...

# 68
Не искам да ви лъжа, но съм почти сигурна че е официално, до декември 2010, заради новия тип документи с включени биометрични данни, там отпечатъци, и ала бала. Утре-вдругиден ще ви кажа със 100% сигурност като се наканя да звънна! Peace

# 69
Нели,и на мен така ми казаха.До декември трябва да се подновят.
Аз през месец май ще пътувам за Бг и там ще оправям паспорти + ЛК.
Четох за някакви ненормални цени от порядъка на 250 лв за бърза поръчка newsm78 ,силно се надявам инфото да е грешно.

Мики,пратих ти покана за приятелство във Фейсбук от линка за козунаците.Много добре си се справила. Hands Clap

# 70
60$ обикновена - до 90 дни
115$ бърза - до 60 дни. това за тук, по инфо от сайта на посолството.

# 71
Еее не не съм съгласна #2gunfire, представяте ли си ме в края на годината с бебе, майка ми тук и да трябва да ходя...леле ужас #Cussing out

И да не забравя- благодаря за похвали за козунаците ми Hug.Лошото е, че днес вече нямаше останали, а така се бях засилила да си хапна за закуска.... #2gunfire

Jvd добре дошла и от мен... Grinning

Ние ще ходим на църква в една гръцка до нас въпреки, че мъж ми не е православен християнин.Уж е католик,ама не е вярващ и по скоро не е никакъв та си празнува моите празници.... Whistling

Мис Дива ей сега ще те добавя... Grinning

# 72
За паспорти говорите..а как стоят нещата с бг лични карти и шоф. книжки?  Тях подновявате ли?

# 73
всички в чужбина трябвало да си ги подмпенят с новите до декември тази година...

Това не е вярно! Брат ми си смени паспорта в началото на годината и специално се интересувахме дали ще го накарат да го сменя пак след като влязат в сила изискванията за новите с биометричните данни.
Тина, ако са валидни личните карти и шофьорските книжки, няма нужда.

JVD, добре дошли!  Hug Лека адаптация.  Grinning

Обичам го тоз' Джоджо.  Heart Eyes  Joy

Бубс, влизам в детски размер 14 (зависи от модела понякога). Първата рокля като нищо ще я заформя.  Mr. Green

Мики, козунаците ти са страхотни!  Peace Както писа Ирка, мързела не мори, а мъчи, но май след твоя опит ще запрятам ръкави утре. Но и аз като со уат да предупредя, ако не се похваля, не ме питайте.  Joy

Миме, честита ви баба на вас. Ще меси ли козунаци?  Grinning

Стига с тез суеверия де... Какво става като боядисва яйца бременна?  Crazy Вече знам, че ако се подстриже "реже" чурката на момченцето.  Whistling  Wink

Хуничка, на патерица наздраве за годишнината!  Hug

# 74
Не е вярно, че ще се сменят всички паспорти. Паспортите са валидни до датата на изтичането им ( независимо, че ще са от стария тип).

"Не трябва да се подменят предсрочно документите от стария образец.
√  Документите от стария образец са и ще бъдат валидни за страната, ЕС и чужбина до срока на тяхната валидност."

цитата е от тук: http://www.mvr.bg/Guide/otgovori_vaprosi.htm

Общи условия

Активация на акаунт