117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 563
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
и аз да си кажа за водата  Mr. Green, дара беше, само и единствено ,на кърма до 1 (една) година, вода пие нормално и обича  Peace

# 616
Бубка мерси за отговора.На Медела пишешe, че са и стандaртни шишетата.какво ще рече това- от тънките ли?Никъде не намерих в диаметър какво е стандартно, че да сравня... newsm78

Я като съм ви почнала да споделите и мнение за помпите.И аз се бях насочила в началото към двете най- често използвани на Медела и Авент, обаче...Авента не е на батерии и отпада при моите полеви условия. А на Медела пишеше, че няма различни размери на накрайника, които се слага на гърдата и ме е страх да не ми стават. Какви са вашите наблюдения?

Спрях се на Амеда Purely Yours Ултра, която хем има батерии, хем има различна големина flanges. Даже ако не се лъжа тази на Ласинох е като нея, но без да включва чанта и контейнер за складиране на бутилките.

# 617
Съчувствие и прегръдки за Аталанта, Бубка, Етка, Ева  Hug

За шишетата мнение нямам. Вкъщи има поне шест различни вида, както и нанайсе вида биберони, до един неизползвани - така и не можахме да уговорим Калина да ги пробва. За водата само ще отбележа, че и нашето момиче не беше кусвало до момента, в който я захраних на седем месеца, но беше любов от първо опитване и досега обича да пие водичка. Иначе по въпроса дава ли се или не, имам много остро мнение, та ще го премълча  Grinning

# 618
Да се запиша преди да сте ме забравили  Mr. Green

За помпите - моята е ръчна на Avent и съм много доволна. Използвам я максимално т.к. почти не съм кърмила, а момъка основно се изхранва с кърма.  Crazy

За шишетата- хубаво е (както писаха вече) шишетата да са като помпата т.к. понякога количествата кърма са нищожни и като се наложи да се ползват няколко вида шишета и не остава нищо за бебето.  Sad

Аз бях купила на Dr Brown, но ги ползвах 1-2 пъти много изтичаха, а и в комбинация с помпата на Avent просто беше ужас.  Tired

За да няма течове при шишета на Avent трябва всички части да са идеално сухи и разбира се добре да са затворени  Wink

При нас също го имаше този етап в който след хранене шишето излиташе от леглото  Twisted Evil ooooh!

Ирка, момите са невероятни  Hug

# 619
  • Boston, MA
Има на Медела различни размери на накрайниците, ето ги:

http://www.medelabreastfeedingus.com/tips-and-solutions/13/choos … tted-breastshield

# 620
  • USA
Мики, аз не мога да ти дам съвет за помпа, защото не работех и си имах възможност да се помпя, когато си поискам, даже все още го правя. Иначе ползвам ръчната помпа на Авент. Беше ми препоръчана от приятелка и съм страшно доволна.

За биберони-залъгалки, при нас също си останаха неизползвани.
Вода си пие винаги след твърда храна с огромно удоволствие и когато се напие ми блъска ръката. Не съм имала проблеми с това. Вярно , че не е в големи количества, но все пак основната храна й е кърма.

# 621
  • САЩ
Мики аз ползвах помпата на Медела и бях много доволна. В стаята където помпех на работа имаше контакт и не ми се е налагало да я ползвам на батерии или с адаптор в колата та не мога да кажа как е ако трябва да се използва така. Шишетата на Медела ги ползвах само за помпене и съхранение, но не и за пиене от тях. Не че имах нещо против просто така се случи.
Един съвет (може би не искан, но да си кажа  Mr. Green) каквато и марка да избереш гледай помпата да е двойна и да прави хубав вакум и да не връща. Така се "работи" по бързо и лесно.

# 622
Mики аз купих Иванфло и работи 4 месеца, сега съм с Медела (препоръчвам).

Нищо не давам освен кърма и даже съм в тих ужас като слушам за запеци  Sad, а след две- три седмици ще е на 6 месеца.
=====================  
Голямото си дете съм го гледала в БГ преди 13 и половина години по тогавашните разбирания (кърмена под час 6 месеца), рано захранена и всички други "екстри", но да чукна на дърво е много здраво дете.
Едно единствено нещо ме кара да се замислям: дали, ако не беше захранена рано и кърмена по- дълго щеше да унаследи сухата ми и алергична кожа? Дойде ли пролет ние двете сме...
====================
Забравих...
Ирка, снимката е много мила  Hug

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 20:34 от vanhorne

# 623
Да попитам сега аз Mr. Green какво органик мляко давате на децата? Мисля да купя кисело мляко да видим дали ще го хареса, забелязвам че бебешкия йогурт го харесва, и за сега нямаме алергична реакция Praynig

# 624
Мики ..и аз си купих стъклени шишета за бебка че вече се обърках с тези пластмаси  Crazy.Доволна съм,малко са тежки но не е болка  голяма....

Ирка...много сладки госпожичките  Heart Eyes

Аталанта, Бубка, Етка...и от мен една прегръдка  Sad

# 625
Миме, ако имате Хол фуудс около вас - http://organicelitist.files.wordpress.com/2008/11/yogurt.jpg Seven Stars Farm Original Plain - невеорятно много прилича на хубаво българско кисело мляко

Ирка, много са ти сладки госпожиците  Hug

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 22:20 от Лeни

# 626
Привет,при мен нищо интересно и не пиша.
Направих една голяма поръчка от Ести Лодер и си я чакам с нетърпение.
Вмомента тече оферта безплатен шипинг за над $50 + два подаръка по избор.

Хубав ден.

# 627
Мерси Лени ще потърся хол фудс около нас Peace
Мис Дива какво си поръча?
HUNICHKA изглеждаш чудесно! Снимките са много готини Hug

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 00:48 от Мимето*

# 628
Не съм ви чела, признавам си, но родителите ми кацат довечера и никакво време не ми е останало.

Споделям снимки от неделната фотосесия за малко:
цък

# 629
hunichka прекрасни снимки, а ти си красива бременна   bouquet. Още мъничко остана  Hug

Общи условия

Активация на акаунт