117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 563
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
МВК, 4естит рожден ден! Много любов и сбъднати ме4ти!  bouquet Hug

Лелеее, май не е само моето спринтьор Simple Smile, голям ужас е наистина. Дано на никой не му се слу4ва пове4е.

Ванхорн, права си, вързан няма да стои, с такава раница с каишка има да ме вла4и между редовете  Laughing

Пикси, свекърва ми до скоро преподаваше уроци по пиано и казва, 4е преди 5 няма смисъл, както и детето задължително трябва да практикува у дома и най-ве4е да има желание да свири. Много деца ходят само заради родителите си, дори и да имат вродена дарба, напредват много по-бавно от другите, с две думи е губене на време за вси4ки.

Вики, и аз изпуснах снимките...

# 361
Честит рожден ден на MVK и честит Великден на всички, които го празнуват! Здраве и щастие на всички!

П.П. Сега чета назад - Аталанта, гледахме всичките клипове, да ти е живо и здраво детето, голяма работа е! И на мен ми е интересно да прочета за личен опит с хоумскуул, ако нямаш нищо против.

Бенсън - какъв ужас, добре, че с уплахата сте се разминали. Нашата още не ходи достатъчно бързо и стабилно за такива изпълнения, но след година...

# 362
  • У дома
Пикси, само седмокласника засега. Малката много си точи зъбите за догодина, но още не съм решила за нея. Тя е в Киндъргардън и още от сега е на ниво втори клас по четене и математика. Ако не я стимулират достатъчно, ще и доскучае съвсем и ще и убият желанието за учене.
Иначе от училището на Мони обещаха подкрепа в началото и сега се спотайват. Работата ми е парт тайм, все пак още изплащам студентски заем, но си доста стрес с толкова дини под една мишница.  
Покрай рисърча за хоумскулинг попаднах на много полезна информация. Ако има по-амбициозни майки, които искат да се занимават повечко вкъщи мога да дам някои заглавия.

# 363
20% off на new arrivals на Геп до 8ми април само онлайн. Кодът е GAPNEW20
http://gap.m.delivery.net/w/webView?cid=17121292510&mid=1888 … ;sc=&k=1mZA9H

# 364
Воистина Бозкресе (малко на патерица)! да сте живи и здрави и домовете ви да са изпълнени с много доброта и разбирателство!

Честит рожден ден на МВК - пожелавам ти най- вече много , много здраве и хубав празник... newsm59  Gift

Вики изпуснах ги снимките- може ли един link на лични, pleaseee  Praynig

Бенс не стана ли вече врме да пътувате...?твоя малкия е голям сладур обаче, нищо че е толкова енергичен и ти изкарва акула... Crazy

Благодаря ви много за поздравленията - вече спокойно мога да се впускам в дебрите на пазаруването за бебе- само да ми остане време, че тя дни покрай празника хич нямах. ooooh!

Иначе вчера си извадих разни летни дрехи, че тук беше 80Ф и много се смях. JoyРоклите и особено полите ми стоят толкова смешно с коремчето.Мъжът ми каза, че са си ок, но аз явно не очаквах гледката и се пулих в огледалото докато избера какво да сложа. Shocked LaughingПредставям си се с големия корем как ще съм... Whistling

# 365
Мики аз още се гледам така  Shocked в огледалото и все не мога да си задържа погледа  Mr. Green

Бенс знаех си аз  Grinning. То, аз май отглеждам същото шило, ако не му е 100% удобно всичко ще ме "набие"   Laughing, маха с ръце и крака, сърди се направо се чудя на кой се е метнало туй  : Mr. Green чудо.
Бубка казваше за Дани и Мимето за нейното овне.
Някой със Скорпионче да сподели опит?

# 366
  • САЩ

Ахам, докато отвори очи и започва да приказва и да се движи, нЕма спирка! Иначе е много любвеобвилен ама и много активен. Пет минути на едно място не стои. Ако седне или недай боже полегне започвам да се тревожа и му меря температурата  Grinning

# 367

Ахам, докато отвори очи и започва да приказва и да се движи, нЕма спирка! Иначе е много любвеобвилен ама и много активен. Пет минути на едно място не стои. Ако седне или недай боже полегне започвам да се тревожа и му меря температурата  Grinning

Joy Хитрушка, разсмя ме  Laughing

# 368
  • САЩ
Ванхорн да са ни живи и здрави, пък ще бягаме след тях и ще се надяваме че ще са умни както казват хората за палавите деца. В един момент влагали енергията си в учене и гледай какво става  Laughing

# 369
Atalanta, аз много се интересувам от хоумскулване. Много ще се радвам на споделен опит. Ти наистина си смела жена, Мони затова има време да  свири. Имах една приятелка цигуларка-Сузуки преподавател, и тя ми е казвала, че учениците, които са хоумскулвани свирят по-добре, защото са първо организирани, второ имат повече време за упражнения по музика. И не на последно място тяхната спортна злоба, ако мога така шеговито да се изразя Mr. Green.

Щом си в час с хоумскулването искам да те питам наистина ли Корейската математика е най-добра и откога да се започне с нея?

Пикси, ние ще започваме септември месец, когато София ще бъде на 4 годинки. Ще я водим на нещо като прослушване, но не точно. Просто им предоставят на децата възможност да си изберат инструмент- като изборът се свежда до цигулка, виолончело и пиано. На София като беше по-малка и харесваше виолончелото и само свиреше на мопа Laughing, след това се захласваше по цигулка-имаме такава  играчка . Сядаше да свири на  keybord-a.

Като отидем, ще разберем на какъв инструмент се е спряла най-накрая. Ще я запишем в училище където учат по метода на Сузуки (като моторите  Laughing) и там твърдят, че колкото по-рано, толкова по добре. Започват с инструмент на 4 години. Ето линк:
http://www.schoolforstrings.org/#

Показвала съм го и преди. Много ме радва малката цигуларка:) Това е по Сузуки метода.

http://www.youtube.com/watch?v=FrvK75jGdjE&feature=related

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 04:54 от цонка-офи-дочка

# 370
Ееех, ако беше така, но като гледам на брат ми сина...по палаво и добродушно дете не съм виждала. Майка ми се крие от учителката като ходи да го взима от училище, хич не му се слуша, та дано си права Grinning

Цоне супер снимки, много сладка София и пианото и приляга   bouquet

# 371
  • У дома
Ау, София каква е кукла  Heart Eyes  Дано и хареса. Мая ходи един семестър на музикално училище и я спряхме. Голям инат, лъвче е.

Не знам дали е съвпадение, но тук в групата на Шаро са ни много хубави децата. пу-пу

Корейската математика е наистина добра според мои познати по на ти с хоумскулването, но не знам кога се започва.

# 372
# 373
Като първа любопитка да попитам: какво е корейска математика?

# 374
Някаква тяхна система, която била най-добра според моето разследване. Голяма част от хоумскулърите я ползват.

Ето какво намерих като пример в интернет:

http://www.homeeddirectory.com/articles/1_Oct09

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 02:22 от цонка-офи-дочка

Общи условия

Активация на акаунт