117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 563
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • САЩ
Мики на нас педиатърката ни каза така - както ти си облечен така и бебето. Навън може и още един кат, но това е за зимата. Според мен лятото навън по едно боди/блузка с къс ръкав ще е добре, къси панталони, боси крака. Ако спи, може леко одеалце. Вътре сигурно сте на климатик и в зависимост колко ниска температура поддържате може да си прецениш дали да го обуваш и обличаш допълнително. Не го мисли толкова от сега. Като му дойде времето съм сигурна че ще можеш да си прецениш.

# 451
Мики, моето е родено в на4алото на Май, през деня по боди с къс ръкав,  през нощта с такива.
Както са казали като теб плюс един леър, но той да не е зимно яке Wink

Хитруша, одеалца, игра4ки  и каквото и да е друго не се препоръ4ва да има в леглото на бебето заради СИДС Peace

анет, мерси. Hug

Миме, хубаво парти сте си спретнали. Дояде ми се торта Simple Smile

# 452
 Миме, кукла си имаш ти!
Бенс, какво е СИДС?

# 453
Миме Дидка е голям бонбон  Hug!!! Да ви е жива и здрава пу пу!

За температурата у дома- сега е 70Ф (21С), а през лятото 77- 78Ф (25С). Моите деца са вечно топли и ако ги облека дори и малко повече от необходимото са плувнали в пот...

# 454
  • САЩ

Хитруша, одеалца, игра4ки  и каквото и да е друго не се препоръ4ва да има в леглото на бебето заради СИДС Peace

Имах предвид одеалце ако спи навън. Иначе за СИДС си права и в леглото на нашия нямаше нищо, дори и бъмпъри. Спеше и до сега спи в чувал ей такъв тип http://www.target.com/Halo-Lightweight-Big-Kids-SleepSack/dp/B00 … &searchPage=1

Много съм доволна и е идеално за деца които много се въртят. Само купувам по голям размер и нямам грижи за през ноща.

# 455
Това последното чувалче и аз го гледах, но се отказах, защото е от полиестер.

# 456
Благодаря ви за споделените мнения(и още приемам, де). HugОт голяма полза са ми- иначе ако зависи правилото за "единия кат дрехи повече" мойто бебe ще ходи голо.... Joyаз ско можех ляото по бански бих се разхождала- при нас са големи жеги.... Joy
Иначе и аз мисля да излизаме или рано сутрин или привечер, че и аз не издържам на жегите тук.

Ще взема и аз да си купя 2 такива чувалчета за спане.Иначе и аз четох в бременилската тема, че във Франция даже било забранено децата да спят завити с одеало.А СИДС ако не се лъжа беше синдрома за внезапната смърт при бебeтата- поправете ме ако греша.

Бенс точно такива като това , което си показала купи 2 броя вчера.Това са първите покупки за малкия... Grinning
Хитруша, а като го слагаш да спи в това чувалче отдолу с какво е облечено бебето?

# 457
Мики, то4но това е СИДС.

Аз пак да дам съвет Mr. Green - от 4увал4етата и одеалцата, вземете по една-две бройки само за проба. Моето не оби4аше нищо, което да го спъва в краката и голям рев удряше, та вси4ки пелени и суадъл бланкетс си останаха неизползвани.

Хитруша, това става Simple Smile

Ейдж се е строил до вратата да ходим за бонбони Crazy

# 458
[Ейдж се е строил до вратата да ходим за бонбони Crazy
Joy

# 459
Цитат на: benson10 link=topic=486093.msg14769489#msg14769489 date=1270743164

[/quote
Сладурчо!
Моят синковец, никакви чувалчета и пижами с петички не понася и до сега, ограничават му маймунските движения!

# 460
Мики, то4но това е СИДС.

Аз пак да дам съвет Mr. Green - от 4увал4етата и одеалцата, вземете по една-две бройки само за проба. Моето не оби4аше нищо, което да го спъва в краката и голям рев удряше, та вси4ки пелени и суадъл бланкетс си останаха неизползвани.

И аз моите ги подарих чисто нови- шило в торба не стои  Mr. Green

Бенс кажи му, че са затворили стора днес да го чистят  Laughing и чакай 1000 въпроса "Ама защо"?

Мики
http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productid=2545 … ode=22-56547634-2

# 461
Титина, чувалчетата може да са и от памук, ето тук колекция. Нашето бебе спеше (и спи) само в пижамка като тази, което бенсън е показала, отдолу през лятото и зимата нищо, пролет и есен - боди (рядко включваме отопление през тези два сезона).

Миме, много ви е сладка рожденичката!

Анет, наистина ли от училището се оплакват, че Ния е напред с материала? Shocked Вие с Тандури напълно ми объркахте представите за тукашното образование, явно аз съм попадала все на изключителни учители, дето им е кеф да работят с амбициозни родители и деца (амбициозни го казвам в най-положителен смисъл).

# 462
  • САЩ
Мики вътре в чувала е с памучна пижама в завизимост от сезона. Зимата дълги ръкави и крачоли, лятото къси или боди като беше по малък. Ползваме чувала целогодишно понеже температурата в къщи си е постоянна. Моето също е шило, но с чувала свикна. Тези за по големи деца имат отвори отдолу да си вадят краката и неговите редовно са отвън. Отначало все му ги прибирах, но в крайна сметка спрях. Явно така му харесва.
Гледам Ванхорн е показала че има и памучни чували, но на мен те все ми се струваха тънки и купувам флиис (как е на БГ newsm78)

# 463
ianajar, bez думна съм по темата; не става дори дума и за амбиция,а евентуално ако може да не се тотално нищоправи 8 часа на ден (че 2/3 от времето е блеене се примирих вече),ни се води-ни се кара. Взех да се чудя детето дали нещо не се оплаква или какво че току ме нападат как съм изисквала много,как не било редно да се пише (лист  с 3 изречения и 2 задачи на ден newsm78 ) през вакацнията, как тя била изложена на 3 езика и много и идело и пр и пр други в различни форми.Мълча и кимам и си правим каквото си знаем у нас,но тя си напредва и си иска и там,това беше посления път повод за емейл-научи се да смята с наум по нейно желание,похвалила се явно (много не се разбира и от нея де) и арееееееее майка и виновна.Извинете,оплесвам се,но сега разбриам и хоум скулинг,и местене в европа,и глад в името на добро частно школо..не и истина какво безхаберие цари,и то в елитно у-ще..

# 464
То това не е безхаберие, съвсем си е целенасочено, че и достатъчно теории си има да го подкрепят (децата трябва да са първо щастливи и самоуверени, после образовани, без после-то също може). Просто аз ги четях с едно наум, все си мислех, че нямат нищо общо с действителността. И учителите, с които съм била в контакт, ме убеждаваха допълнително, че не е това действителността. Бре....

Искрено съчувствам.

Общи условия

Активация на акаунт