Отговори
# 285
 bouquet
Алвера с вкусотии редовно душите ни сгрява
но го закъса с очите, дано се скоро оправя.
 bouquet

Алверкеееее, като ти видях днешния постинг и си викам ко става бре, колко си препрочитах стихотворението, пък за Алвера не се сещам да видях  newsm78...ми да, аз творя на чернова първо, и при преписването съм те пропуснала, че и листчето съм изхвърлила, добре че все пак ми е останала някаква относителна памет, та го възпроизведох....голяма издънка, точно теб да пропусна дето крепиш темата ние като се омърлушим, ще ми простиш ли, нали знаеш че ние гениите сме леко завеяни..........

Елионорич, наистина лоши новини, дано все пак да има кой да помага на дечицата, а мъжът ти дано се завърне скоро.

Марина, ти с това село стана обект на масова завист тука....

Чочосан, радвам се, че си на линия и че си толкова словоохотлив...а пък не съм тая вечер, искаше ми се да се изкажа и за политиката и за дебелариумите и за темата засегната от Лили и Амал, но нерщо не ми се пише

очакваме да ни доставят утре по-голям гардероб , та сега местихме стария, в който имаше натъпкани незнайно как милион неща, които сега са разпръснати из стаята в кутии или на пода, много мразя неразбория направо ме подтиска, ако вземат пък да ни вържат тенекия с доставката и да ги прескачам тия работи още едно денонощие съвсем ще ми стане хубаво....

Айде лека нощ

# 286
Добро утро!
Няма какво да ми завиждате за селото, който иска, да заповяда на гости  Simple Smile Като ви казах, че не съм от най-гостоприемните и се уплашихте  Mr. Green Аз май ви казвах, но и мъжът ми си е свикнал с нашия начин на живот и като си ходи в Пк, много се дразни от неканени гости по нощите и дори не позволява на снаха си да им пренася и да ги храни, защото и тя има нужда от почивка.
Чочосан, какъв е този силиконов протектор? Аз много се дразня като се налепи прах между клавишите и се чудя как да го почиствам.
Какво става, ще има ли среща във Варна, някой ще направи ли програма?

# 287
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУ newsm68 newsm68 newsm68
ЧОЧОСАНЧО Hug
Браво на тебе- ти като не пишеш не пишеш, ама като пишеш, пишеш якооо-  Hug Ами верно си е, като нямаш муза кО да пишеш. И как ме върна назад във времетоооо. И моето кученце така си замина във ръцете ми докато мъжът ми шофираше, ама докторите полонин час преди това казваха, че нищо му няма, ден преди това също, седмица преди това също. И се емнахме да ходим във друга клиника. Еми и до сега рева като се сетя как се мъчи животинката а те казваха, че нищо му няма #2gunfire И сега като пиша се разтреперих от мъка Cry
МАРИНЧЕ Hug
Аз съм си във Варна и няма да мърдам. Пиша ти на лични тИлИфона и ми се обаждаш да се разберем. За мене бъди сигурна. Така, че като ще идваш ти ща кажеш и аз ще ти оставя номера си. Останалите незнам за тях. Аз като дам дума и държа на нея. Само да се разберем кога и къде ще ти е удобно на тебе Hug
Хайде на Турския бюрек по вкусен не съм яла. Може и да има, но поне аз не съм яла . Моето диетично Деване което е на диета обмаха една кутия от килограм бюрек, като донесох. Запази се идеално от сутринта.

# 288
Ами ето, аз ви казвам със сигурност, че ако сме живи и здрави, на седми юли сутринта пристигаме в Св.Константин. В седмицата след тази дата, по възможност следобяд, че сутрините ще ги използваме за плаж, на някое място, което не е много далече от комплекса /че нали знаете как не можем да пътуваме дълго време/, може да се видим. Миналата година сме ходили само до Делфинариума и до летището, и пак малката повръща. Даже ако знаете някое подходящо място в комплекса, може и там. Миналата година исках да ги заведем в Морската градина, да разгледат аквариум или нещо друго интересно, но доколкото разбрах, не е много близо.

# 289
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Пакитки- как сте днес  Heart Eyes

Лю, знам колко са разсеяни гениите, нали и аз съм разсеяна  hahaha. както се казва - зло да ме забрави !

Чо, ние сега си гледаме пъдпадъци у нас-даже си цъбираме яйца, та да се излюпят малки. Иначе си имаме малки пиленца, много са сладки като са пухчета още.Имаме и 3 кучета и 2 котки само. Малката много обича животни и много им се радва и се грижи за тях. Но ние живеем в къща с двор, така че е по-лесно да си гледаме любимците.

И Мактуб, и Панда скоро не са писали.   bouquet

Хайде на всички , хубав ден и се наслаждавайте на слънцето  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 290
  • Varna
Боже, Божеееей,
аз съм много гордЪ, познавам вече две гениЙки, кой кът мен и кЪт нас мУмичета. А генийките по едно голямо гуууш Hug че са сред нас Grinning
МАРИНЧЕ Hug
Ами далече ще ви е Морската градина, щото аз съм на 15 мин пеш от нея. Аз специално ще се съобразявам със вас. Комплекса не го познавам, така, че ти избираш място там. Пристигам във комплекса, звъня ти по телефонкена и ти започваш да ме ориентираш. МногУ шЪ стани весИлУ от сега сЪ хиля Joy Така, чИ спокУ smile3503 Отивам да напрая едно каЙве, вие искате ли брЯ??? Hug

# 291
Обаче нали ще правим обща среща? Да кажат и Тесс, и Шезади как ще е удобно на тях. Хм, погледнах някаква карта и на нея дават разстояние до летището 15 км, а до Морската градина - 8, до Аквариума - 7. Но това са разстояния по най-кратката траектория, в действителност може и да не е така.

# 292
добър ден пак от мен
Маринке за твоя въпрос какъв е този протектор еми представлява едно парче силиконово(гумено)прозрачно с размерите на клавиатурата и като го сложиш наклавиатурата то само си прилепва и стой перфектно,тук го купуваме от такива магзини като в Софияима магазин по 1 левче,еми моя компютър е с много специфична клавиатура и докато бях в София братовчедка ми по време на чат и извади един клавиш аз побеснях съответно нищо че на външен вид нищо не показах,амамоите пръсти са дебели в смисъл ръката ми е голямо пропрционално на ръста и такива свръткави дребни неща леле въобще  не ги владея,и добре че после един приятел ми го оправи,че ако го бях счупила в България няма да намеря такъв дори и б сервиза на Сони да отида,мизерия  аз имам един фотоапаарат Самсунг в София казаха такива въобще няма и не могат да го оправят то е от тези с лента ,но правеше страхотно снимки и страшен зуум има,не мисля че в София може да намериш такъв протектор,защото аз ходих да питамза протектор на екрана на фотоапарата къде ли не,никой не е чувал за такива неща,ми то като погледнеш от друга страна аз го купих протектора 7 долара един малък 2'5Х2'5 размер не мисля че някой би се навил да сикупи такъв вСофия при положение че сега има фотоапарати и по 50 лева,а пък за екрана на компютъра е още повече за моя компютър 15,4 инча е близо 40 долара в Япония,дето е собствено производство и пак това беше нормална цена има и по 80 долара,но аз не съжелявам че съм го купиладаже съм доволна защото дори да пръсне вода или нещо друго остава запазен
ех и аз искам да дойда на море във Варна ама тука с братовчедите ще ходиме във Франция за няколко дена,така че аз ще ходя в София към края на годината на всички дами  Hug ДЕЛТИЧКЕ ако не това лято душко другото съм там Heart Eyes
чао за сега

# 293
Здравейте момичета!  Hug
След общественото ми порицаване на стената във фейса идвам веднага да се разпиша  Mr. Green Изпити още имам, но отложих единия за 3 курс, а за другите 2 още не съм сядала да чета, че нямам време от работа и ремонти  Sad .
Шахзади, пращай ми дебелариума веднага! Ако ми дадат отпуск от работа може да ходим заедно!  Praynig
Маринка, срещата за мен няма значение къде ще е, ако трябва ще дойда до хотела да ви видя, само че съм до 5 на работа, така че ще бъде към 6-7 или събота и неделя! Абе ще се чуем като наближи времето  Hug . А вие с какво ще пътувате до Варна - малката мушичка така като драйфа???? В самолет няма ли да й става още по-зле? Аз съм същата като нея във всякакъв вид транспорт ми прилошава, освен ако не шофирам аз.
Лю, прекрасно стихотворение! Какви са тези скрити таланти от тебе!
Чао засега! По-късно смятам да ви изчета подробно и да взема отношение по всички въпроси!

# 294
Със самолет ще пътуваме, но поне е 40 минути цялото пътуване. Миналото лято спа през цялото време, но нямаше отделна седалка, а беше в ръцете ми. Веднага щом се качихме в таксито, обаче, повърна. Тази година е по-голяма и трябва да използва седалката си, пък не знам как ще и се отрази. За толкова кратко, все ще изтрае някак. Аз уж им давам някакви хомеопатии против повръщане, но май много не ни действат /и аз съм в отбора на повръщащите, но скоро не ми се е случвало чак толкова да ми прилошее/.
Вие намислете нещо, 10-11 юли са събота и неделя, ако искате за тези дни да се уговорим, за да не сте на работа. Пък за мястото ще мислим нещо.

# 295
Аз пък ще съм във Варна реално за 2 дни (от 5-ти до 7-ми юли) преди да отлетя и от там. За мен ще е най-удобно да се срещнем на 7-ми юли, но ако не стане, винаги можем да се видим и поотделно в който и да е друг град. Като се прибера в Бг, ще ви пратя и телефон за връзка, че всяка година си губя сим картите.

Прегръдки на всички:  Hug

Тес: за теб спешъл любоффф! Heart Eyes

# 296
Здравейте момичетa

Последните две седмици беше ужас-местим неща в новата квартира-по малко че сме все на работа.Окончателно се местим в събота.Като на лагер сме-оставила съм 2 чинии 1 тенджерка 2 чаши и така.Днес преместих пповечето от дрехите ни.В сряда ще ходя да подреждам там-имам свободен ден

Да ви се оплача -Танвир е болен-има шарка.Целят е в пъпки миля.Лежи като родилка и не мърда.Мажа го с едно смрадливо бяло лосйонче -уж помага.Вчера го купах като бебе в вана с овесени яски/смелих ги на прах/.и така .при нас е весело/Надявам се да се оправи до събота че имаче аз сама ще местя всичко.

Сега за отпуската-аз ще идвам в БГ може би юли.Много се надявам да се видим някъде с които е в БГ.Засега планове още нямам.Искам и аз инфо за дебеларюма -може пък там да се засечем Айде чао от мен засега .Пак ще пиша.

# 297
Шезади, за къде ще летиш, ако не е тайна? Ние точно на седми ще пристигнем така, че става и на седми. А вашите как така са съгласни само за два дни да те видят?
Панда, много лошо с тази шарка, аз съм карала в седми клас и нямах никакви проблеми, само обичайните за шарката. А имам една приятелка, която сега се зарази от сина си и беше като пребита през цялото време, отделно имаше пъпки навсякъде, дори между пръстите, голям кошмар. Дано премине по-бързо!

# 298
  • Varna
ПАНДЕ Hug
На мойто момченце, шарката е мажех със ментолов спирт, като го сърбеше. Това ползвам даже за моята слънчева алергия. Та от това спиртче се облекчава сърбежа. Знам, че при възрастните хора по трудно заболяването. Хайде по бързо да се оправя, но знам какво ти е във душицата. Хем трябва да се местиш, хем Танвирчо болен лежи мамо.
ШАХЗАДИ Hug
Значи се обаждаш душе и аз доприквам. Видях, че 7ми юли е сряда. Даже не съм и на тренировки, но и да бях, майната им на тренировките.
ПАНДЕ Hug
Със тебе Душо, нИнам къде ще се видим. По нататъка като се направиш плановете ти ще пишеш.
МАРИНЧЕ Hug
ето вече може да видиш кой кога ще е тука, ама като гледам май няма да можем да се видим на тумба заедно Weary
Маринче, виждам, че сме писали една след друга. Аз четох, че Шахзади ще е дълго време на Дебелариума. Може би там около нея ще са и техните. Иначе и аз се зачудвам що толкова малко ще е тука newsm78 във Варна

# 299
Лелеле, Пандичке, аз мога най-много да съчувствам на Танвирчо, защото когато бях в Пакистан, аз също изкарах една от шарките, ама не помня коя точно. Като малка майка ми ме е водила при толкова други деца, болни от шарка, но аз така и не съм я прихванала.
Не помня дали съм ви разказвала тази история, затова се извинявам, ако се повтарям. Нали знаете преди всяка сватба в Пакистан се прави мехнди. И аз нагласена, наконтена (нищо, че по обичай булката трябва да е скромно облечена и без грим), аз се намацотих едно хубаво, за да съм красива на снимките! Simple Smile И като ми направиха една хубава кола маска на ръцете, че като ми туриха онези стъклени гривнички (чурия), баш като по филмите, радвах се като дете. Да, обаче по едно време едни лъскави работи започнаха да падат от гривните и да ми се лепят по ръцете, а дупатата и тя с едни бродирани камъчета и стъкълца, брех като почна да ме сърби-ужас. Зак ме води посред нощ на лекар, колкото и да не исках, защото не им вярвам на тамошните доктори в тях мръсни болници. Но просто не се издържаше. Отидох аз, той ми би някаква инжекция и на другата сутрин, което ще рече, че съм отишла при него вечерта след самата сватба и какво си мислите, на другия ден отварям очи и като видях реакцията на Зак как подскочи, като ме видя, така се изплаших, помислих, че имам или някакъв паяк или някакъв гущер или не знам каква друга твар на лицето си, а той ми каза: "Не се плаши, ще ти дам огледалото да се погледнеш, но знай, че след една седмица всичко ще премине и после чак ще ти е смешно." Като се погледнах, не можех да повярвам на очите си! Такива патлаци по цялото лице! Веднага след това и цялото ми тяло пламна. Тогава даже имах съмнения, че може да съм бременна, че голям ужас изпитах и заради това. Не бях. Слава Богу! И добре, че всичко това се случи след сватбата, а не преди това. Голям късмет изкарах. Кой знае с кое детенце съм си играла, което се е шарило по него време и веднага съм пипнала вируса.
Старите хора казват какво трябва да се яде и какво не може да се яде, но Панде, честно казано, не си спомням и не мога да ти помогна. Май леща не трябваше да се яде, затова не му давай дал.
Дано скоро му мине. Миличкият, истински му съчувствам!

А сега да отговоря на Марина и Делта за идването ми: след като споделих колко зле се чувствам, нашите ме разбраха и ме подкрепят за идеята. Те ще ми идват на гости периодично, а после, след като приключа с "тежката работа", съм им обещала 2 месеца да изкарам плътно с тях! И така те се съгласиха.

Общи условия

Активация на акаунт