Отговори
# 405
Здравейте дружки

Честито на кой какъвто повод е имал, няма поименно да честитя, все пак достатъчно е да знам че сте щастливи (след като празнувате), а аз съм достатъчно погълната от собственото си нещастие.... Cry    Cry Cry

Идвам пак да изпусна пара тук, вие отдавна сте доказали, че сте добри слушателки, пък и да върна мохабета към Пакистан, на който е посветена темата.....И така, с какви навици на вашите пакистански половинки/гости не сте успели да се справите през годините? Неканените и годинясващите гости ги обсъдихме вече, ами я кажете ся за калните обувки....Ми нищо не е да ти окалят пода на банята или кухнята..хайде мъжа ми донякъде се очовечи, ами кажете ми какво да правя с гостите, които не са женени за БЪЛГАРКИИИИИИ ??????????????????

Та знаете, че напоследък се изживявам като градинарка...според скромните си средства и умения....та оправям разни работи, купих нови рогозки ВЧЕРА, днес сутринта мих пода на кухнята (от която се излиза към градината) и дойде нашия гост...лафят си с мъжа ми...по едно време слизам в кухнята и едва не получавам инфаркт  Shocked    Shocked    Shocked  Ей тъй се пуля и не проумявам как е възможно....три рогозки целите в кал, по пода на кухнята се разхождат във всички  посоки кални отпечатъци на обувки....Днес е дъждовно, но една трета от градината ни представлява циментова пътечка....това означава, че някой зорлен се е врял в калта...явно само за да ме ядоса , защото друга причина не мога да намеря, колкото и да умувам

Ахххх, оооооххххх, пак чистих пода за сефте днес и пуснах пералня с калните НОВИ рогозки.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Направо ще се гътна ви казвам

Няма да вдигна скандал само защото въпросния човек ни е правил добрини, които и брат на брата вече не прави, но по проблема с обувките трябва да се замисли....Мда, ще се сдържа тоя път да не трия сол на главата на мъжо, само ще си пострелям още малко тук да се успокоя

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 406
Вместо да си стреляш, следващия път се скарваш, уж на мъжа си, задето е влязъл с кални обувки, а оня дано сам се сети. О, аз колкото съм търпелива и си мълча, като ми кипне, чак не могат да повярват, че умея да се карам.

# 407
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте сладури,
иЗвинете ме че не ви посеЩавам редовно,но имам причина вече ходя на работа  newsm44 2 дена работих ,а днес съм почивка и утре пак на работа и т.н.
Втората добра новина е,че единият от гостите таЗи вечер Ще му купуваме билет и си Заминава newsm68 newsm48 smile3508 За Испания.А другият май Ще поостане оЩе малко но неЗнам колко,но няма да го оставя дълго в къЩи.
честито на праЗнуваЩите и оЩе много години дълъг семеен живот.
А на летящият лахмаджун и съчувствам и Знам как се чувства,но така е

# 408
  • Varna
ЛЮ Hug
Мацко, хем сЪ хилих, хем сЪ ИдосФъх. Щото това не Оди само по вашите ами и по нашите мъжове. Та аз обичам много да миЙ лъснат паркета и си го гледам със кеФФФ. Навсякъде имам и във коридора- а той голояяям и във кухнята дори. Та една зима звъни на мъжът ми един от моряците, да донесял нещо, че имал да връща. И вика, ама няма да се качвам горе. Викам ОК. Звъни на долната врата-вдигам аз домофона и оня вика- тука съм да се кача до горе, ама няма да влизам. Аз, ОК. Идва оня, отварям аз и той- да взема да вляза аз във антрето- Обаче момичетаааа, краката му едно заснежени якооо и второ кален сняг. Като навуща беше тоя сняг. И ме избутва и влиза наглеца. Почнах да сЪ нервя яко, обаче тоя вика, абе я аз да вляза във хола. И се нахедндри на средата със тия калнозаснежени обувки. Просто ми идеше да го стралям и едвам го изтраях. Уж за малко, уж нямало да влиза и накрая лъскавия паркет  стана на локви от сняг и кал. Той говори за неща които мене хич не ме интересуват и от тия му обувки като почнаха да текат едни вади, защото снега започна да се разтопяваааа smile3518а оня не спира и не спира да ми дрънuа. Въобще не му пукаше. А така ми беше лъсната къщичката. Незнам тоя как е у дома. Като се върна мъжът ми му казах, че тоя повече У къщата си не го ща #2gunfire Ами не дойде повече. Ама имах чувството, че докато гледах как се топи снега от обувките му ще получа hard attak #Crazy #Crazy #Crazy
АНЖЕЛИ Hug
Късметлийкееее, честита работаааааа newsm10 Дано се чувстваш комфортно там и имаш приятни колеги!!!

# 409
Благодаря ви, момичета, за съветите и съчуствието.

Днес след случката се чуствах едно такова...прединфарктно, но сега съм много по-добре. Особено хубаво ми стана като си представих кишавите локвички насред хола на Делта. Не че съм злобна   Naughty, просто почуствах  близост по съдба.  

Вижте тук едни свещени крокодили в Пакистан.

Имат си доста подобни 'светилища', ако се сещате бях пислаа за децата - плъхове. От коментарите под подобни клипове ми се повдига, добре че повечето са на урду и не ги разбирам.

(клик върху картинката за да стартираш видеото)

شب بخیر
(лека нощ)

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 02:24 от летящият лахмаджун

# 410
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУууу Hug
 Е нещо подобно виждам аз от терасата си, но Галата е още по близко а пристанището сЮФсем, та виждам съвсем ясно корабите, че и хората по тях Joy
ЛЮ Hug
Ми така бе мацко, като видиш, че и някой друг е имал някакъв подобен екшън и ти стане едно драгооо, едно спокойнооо, че чак щастливоооо Joy Joy Joy Радвам се, ако наистина съм те успокоила, поне малко, защото знам как бях побесняла Joy Аз поне извоювах правото, оня да не ми стъпва във къщата newsm47
Изгледах филмчетУ. Абе Лю, аз съм курназ жИна, ама докато го гледах тоя пич как се разхожда след такива ограмни крокодили, бая гадничко чувство на страх изпитвах. А той се мандахерцаше сред тях, все едно пилетата храни във двора newsm09
Била съм във крокодилска ферма във Сингапур. Много красиво направено, много стилно. И там един младеж ни правеше шоу със един крокодил. Ама там крокодила на половината на тия динозаври бе. Как не го е страх тоя мъж да влиза там, главата ми не го побира #Crazy

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 09:29 от DELTA_DELTA

# 411
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро !!!

Обичайното кафе за разбуждане

Лю, много добре те разбирам  и ти съчувствам. Но при пакистанците това нормално ли е- да не се събуват като ходят на гости , ами как ходят в домовете си  newsm78

Делте , прекрасен изглед   bouquet

Да ви се похваля, най-накрая си купих обувки като за дама  Simple Smile Направо ми лепнаха за крака. Дано са удобни, още не съм ги обула за по-дълго време.

Вятър, младежът си е изкарал супер на бала, даже ходиха на екскурзия до Гърция и вече се върна. Много е доволен , ама нещо не му се учи. А му предстои държавен изпит .

Панда, как е в новото жилище ? И Принцеската не споделя дали си е намерила нова работа... Мама Маги, ака е Никола ? Мактуб ще се включи някой ден пак  Hug

Хайде да ви пожелая много слънчев ден  Hug Hug Hug

# 412
  • Varna
АЛВЕРЧЕ Hug
Много стилен, чайник, много Убавичка чашката. Да ти е кеффф да пиеш и да сЪ наливаш със чай, точно от такава по-голямЧка чашка Wink
Мацко, аз до колкото разбрах, Шахзади сега няма да търси работа. След като си почине тука във Българийката, тогава ще я мята да я върши тази рабУта.
Да са ти честити новите обувки, да си ги носиш със здраве и късмет да ти носят newsm10
Останалите, дружки как сте. Не питам от куртоазия, да знаЙтИ, ееееейййй Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 413
Ние сме добре, чакаме утрешния празник, ще ходим с децата на цирк, някой друг няма ли да ходи? Поръчали сме си и една торта, а сега им правя домашни бисквитки с парченца шоколад, т.нар. куукис.

# 414
 честит празник на децата и родителите им  bouquet
alvera- как ми се прииска и аз сега да завършвам у-ще Laughing
 и  не е нужно да съм дете- искам и аз на цирк да кажете пограмата заслужава ли си Rolling Eyes

# 415
Честит празник на всички малки и порастнали деца! Да са ни здрави и да растат безгрижни, усмихнати и щастливи!

# 416
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА !!!

# 417
Здравейте  Hug. Мнооого отдавна не съм писала, но нещо ми е кофти. И аз да се похваля като Анджели и аз започнах работа след 7 месеца болнични. И сега въртележката ме върти с пълна сила  Laughing - работа, след работа на училище, добре че е само 2 дни в седмицата ,че ще се побъркам. Не че ми е зле така сам още по организирана.
Лю дано гостите ти се научат да се събуват. Нашата хазайка май е имала такъв случай като твоя и на вратата от външната страна беше залепила бележка на датски ,английски и на португалски, че е бразилка. Бележката гласи : Всеки от гостите на този апартамент моля да се събуе близо до външната врата. Благодаря за разбирането. Е още си го пазим и се хилим от време на време, но го махнахме като се нанесохме.
Сега и аз да си изпусна парата или да си порева малко при вас. Аз имам проблем с майката на моя. Преди една седмица го гледам ама един притеснен и устата му се изби на 3 места. Питам го какво има,а той си трае. Ама преди три дни ми каза че май ще се мести при един негов приятел да живее и аз направо щях да припадна на място. Гръм от ясно небе. Всичко е наред и ми сервира това. После като се успокоих ми каза причината. Брат му иска да се жени скоро, но майка му не харесва момичето било не знам си какво и вече театри- кръвно вдигала много и било зле, ще да умира. И му заявява ти да не направиш като брат ти остави я, т.е. мен, че ще умра вече от притеснение за теб. Няма да издържа и ще умра и няма никога да ме видиш и аз теб и реве ама с глас по телефона. Голяма манипулаторка ей. И той моя нали си е чувствителен, а и много обича майка си и решава, че няма да я убива нея, а аз ще го преживея  Sad. Е да ама не - и той не може да го преживее. Вчера ми казва ще ми се пръсне сърцето - много ви обичам с Никола как ще живея ако съм без вас, но ако майка ми наистина умре ще си мисля цял живот че аз съм я убил. Е кажете ми сега какво да правя, направо не знам. Не мога да спя, само за това си мисля. Все си мисля, че няма да стане, но все пак си имам едно на ум и се побърквам. Как може майка му да е такава- всички други ме приемат, тя не. Cry Cry.
Ох оплаках се на приятелско рамо. Извинявайте, че ви пиша такива негативни неща ама нещо не мога да го преглътна. А иначе няма никаква разлика в държанието му нито към мен нито към Ники. Все едно нищо не ми е казал, но го виждам че продължава да се тормози, а и аз все си мисля най-лошото.
Много прегръдки на всички  Hug 

# 418
  • Varna
МАКАР И КЪСНО, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И  НА ВСИЧКО ОТ ВАС КОИТО СА СИ ОСТАНАЛИ ДЕЦА ПО ДУША, КАТО КАКА ВИ ДЕЛТъ!!! newsm68 newsm68 newsm68
Сега Маги Hug
Като тЪ чИтЪ, все едно чувам и виждам себе си преди 29 години. Мнго ми е кофти, че го пиша, защото имам мъж кЪт слЪнцИ. Но искам да се успокоиш. При нас въпреки, че сме българи и двамата, беше абсолютно същата история. И той много привързан към майка си адски, въпреки, че 19 годишен напуска семейстовот си за да учи тука. Припадъци и пред него, и пред мене, умирания, сърдечни удари. И полека лека, така си постлаха, че сега не мога да го накарам да ходи да ги вижда както навремето, като стоеше по един месец при тях, а аз си стоях самичка тука със детето, защото там направо не ми понасяше- разболявах се, да наистина се разболявах когато отивах там. Че и детето. Та даже свеки викаше, че като отиваме там и двамата се разболяваме. Не и прави чест на свекито ти така да прави. Да по различна култура е, но виж какво съм ти писала и аз. Какво като са христиани моите, все същите театри. Ами жива и здрава си е до сега, и нека и. Не и желая злото. Но така направиха, че мъжът ми който беше страшно привързан към тях, аз го карам насила да ходи да ги вижда. Стои ден два и бяха насам, а свеки звъни да ми търси сметка, що мъжът ми си е тръгнал. А за незнам, че е тръгнал. Той се обади малко след тях да каже, че пътува за в къщи. И аз във шах. #Crazy Та затова съм възпитала моят син да не ми се държи за полата- ние ги раждаме, но не за нас, те не ни преднадлежат, ние ги раждаме за друг. От нас се иска да ги обичаме и колкото имаме възможност да им помогнем докато пораснат и ги направим човеци!!!
Много е грозно да притискаш детето си. И на моето момче са му казвали- Или тя, или аз. Е какво да направи това момче, което има такава нежна душа, как да се разкъса. Аз бях съгласна да се разделим,  само и само да му спестя мъката и чуденката какво да прави. Ама пич излезе, или както казвам аз - Мъж та дрънка!!! Е как при това положение да не го гледам със възхищение и обич.
И ТЕ ТАКА!!!!
Дано поне малко да съм ти помогнала със думите си. Съвет не мога да ти дам, защото решението при нас го взема МойтУ ВсичкУ!!!

# 419
Мама маги, съжалявам да чуя за проблема ти. Много е кофти мъжът да е между жена си и майка си и да се чуди какво да прави...Дано не се превърна в някоя такава свекърва дето  се тръшка и драматизира, но пък ако на мойто синче му завърти главата някоя  празноглава кокона, или интригантка....как ще го преживеяяяяяя   Даноо намери сили твоичкия да се пребори.

А твоята хазяйка си я представям, всички бразилци, на които съм попадала са били големи чистофайници, най много ме кефеха с четките за зъби по чантички и по джобове, и след всяко ядене си мият зъбите - в офис тоалетната, дори в автобусната тоалетна (на една екскурзия)

Делта, ама и ти си ги мала едни преживяванияяя

Тягостен е днес денят...или поне на мен така ми се струва

малко се повтарям, но се изчерпах откъм свежи идеи

айде да поемем към Индонезия да се посмеем на това дяти какъв обигран пушач е, макар че като се позамислим после, пак ще ни стане тягостно

http://www.youtube.com/watch?v=UIYNv5jqPEI

Общи условия

Активация на акаунт