Отговори
# 600
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Арабско кафе, добре сте пристигнали в Пакистан . Чакаме разказа ти.  И наистина се пази много Hug

Панда и аз се ядосах на тази вещица #Cussing out Хич не й цепи басма, че ще ви се качи на главите. Има много нагъл народ, и по света, че и у нас.

Ама вземете ми пратете по някоя снимка на лични, аз едва ли скоро ще си направя профил във фейсбука, не му вярвам на това чудо .
И Чочо сан ми се иска да видя-  ни гркиня, ни италианка, ни латино, амо българо -пакистанче  Hug Само Делтичка и Грозния аватар съм виждала  Cry

# 601
Здравейте   bouquet. Днес почивам и тъкмо вчера се заканвах днес да оставя детето на градина и да отида на плажа да се изтегна с книжка в ръка, а то като заваля един дъжд  Joy. Такъв ми е късмета, но пък ми се обади една приятелка,с която все се каним да пием кафе и все не се засичаме. Та днес успяхме да пием кафе като бели хора на центъра на Копенхаген и да по обиколим магазините. Имат голееми намаления  Wink.
И аз като Алверчето искам да ви видя- знам само Инатчето и Делтичка от фейсбука  Wink.
Сега ще режем и лепим картинки с дечко, че и той има домашно за утре за градината  Laughing. А днес в дъжда като е понамалил де ги съблекли по бански гащенца- накараха ни да носим, но после общината им купила на всички с едни барбарони само им писали имената. Та боси и голи само по гащички скачали по локвите на двора и се пръскали и с водни пистолети  newsm78 Сигурно и в снега ще ги изкарат по гащи на двора  Joy. Ама е мноооого доволен. Колко обича да цопка по локвите и сега се е наиграл на воля без да гледа на мама *страшния* поглед.

# 602
Здравейте момичета!
Маги, твоето хлепенце живот си живее в тази детска! Браво на тях! А занимания някакви нямат ли, да ги учат букви, цифри, приказки, стихчета? Тук знам че ги учат такива работи, не само игра. Поне така се предполага де, въпреки че имам 2 приятелки детски учителки, и като знам едната как едвам завърши средното и с колко правописни грешки пише ...... лошо ми става  ooooh! .
Панда, много зле хазяйката беееее. Що не си поговорите с нея, може пък да разбере. То така не се живее  Sad . Айде с тебе кога ще се видим?
Маринка, май днес се връщате, нали? Доволни ли са малките?
Лю, какво правят твоите малчовци? Икра сигурно мома за женене е станала. Ади дай да ги видим де!
Мактубчето и Анджи как ли са? Липсват вече тук.
Алвера, честит рожден ден на дъщеря ти! Жива и здрава да е!
Целувки на всички останали!

# 603
Оф, върнахме се най-накрая. Нещо този път хич не бяхме доволни, дали защото сестра ми бяха с нас /няма да повторим тази грешка/, дали защото бяхме в по-натоварен сезон или просто са понижили качеството на обслужването, не знам. Но наистина догодина ще се пробваме с Турция. Тази година пак се чудихме за там, но заради малката, а и нямаме паспорти аз и децата. Малко и времето ни изигра с тези дъждове, но нищо, децата са доволни.
Алвера, май не ви честитих рождения ден, да ви е жива и здрава момата, и да слуша! Много рачета тука, утре и моят син има рожден ден, след някой ден и Тесс.

# 604
  • Varna
МАГИ Hug
И от аватара ме знаЙш беее, не само от Фейсаааа Wink На какво има намаления там при вас. Я кажи, че да се поядосваме малко Wink
Ей, този твой дечко, направо е във градина мечта. Оня ден тука валя един такъв тих и хубав дъжд , къкъвто отдавна не съм виждала. Без гръмотивици и светкавици. Та така си шляпах боса под дъжда, такъв кеффф ми беше на душицата. Вървях и си се усмихвах от кеффф. Ко ли са си мислели хората Joy
На времето, вие сте малки и незнаете. Но по мое време- и за детски учителки беше яко цедене. Ама въпреки това, не съм виждала децата така да са обгриждани както Магито ни казва за Дания.  Че то дори общината им купувала шортички, че и на БарбаронИта Laughing Как няма да раждат мамите таааам. ШЪ раждат и пушек шЪ сЪ вдигаааа.
ИНАТЧЕ Hug
За вас наистина много съжалявам Sad За Турция, обаче със самолет Душата. Аз само така, щото преди няколко години пътувах със рейс и ми са такова мамата. А ти и със деца ще бъдеш. А за няма и час си там със айропланО Wink

# 605
Е, ние до Варна пътувахме със самолет, та за Турция ли ще се чудим. Аз пък си снимах една светкавица сред морето, ще ви покажа.

# 606
Ама наистина се е детска градина-мечта. Не е като тукашните smile3521 А за скачането по локвите под дъжда- то си е само за моето коминочистачче. Сигурно ще прозвуча като бабичките, ама не помня скоро да ме е валял истински топъл летен дъжд. Все се излива като из ведро студена вода от небето. Чак да завидя на Делта за вчерашната боса разходка. Hug

Инатче, жалко за лошите впечатления. Само не разбирам, уж криза в туризма( и навсякъде), а си гонят и малкото клиенти по нашето моренце. Ние тази година едва ли ще успеем да отидем, но все по-често мислим за почивка в Гърция, че се пътува само с лична карта.

Тес, Маги, благодаря   bouquet

Мактуб наистина липсва вече  Cry

А за всички  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 607
Еххх момичета с тоя мой късмет Sad. Вчера като почивах дъждец, днес пак жегаааа. Как да не се ядосвам  Crossing Arms. Делтичке тука в Дания обикновено дъждеца е един ситен ,а лятото е супер готино като вали.
Тес и тук имат занимания- буквичките, цифрите, рисуват, моделират с глина и после рисуват. Но сега този месец и август са им летните месеци в които имат повече игри и по малко обучение. До сега вече половин месец е научил доста изрази и 2 нови песнички и може вече да произнася гадните  Ø, Æ i Å дето мъчат по принцип всички чужденци тука  Laughing. Утре ще ги водят на разходка и пикник в един парк с езеро. И ще пътуват с автобус до там. Много са сладки като пътуват- слагат им едни светлоотразителни жилетчици с името на градината тел и адрес. По една малка раничка и ги мъкнат по автобусите и влаковете  Joy. Да свикват отрано  Laughing.
Аз от 26 ти до 2 ри август съм почивка и сега избираме къде да отидем ако и на Масуд му дадат почивка тогава. Иначе ще си ходим на плаж и по музеите с дечко. Мислех за един круиз до Норвегия, ама пусти страх от вода  Embarassed. Имат страхотни пакети за семейно пътуване- 500 лв за тримата ще ни излезе- каюта за тримка 2 нощувки и закуските. А кораба е един огромен и всички познати казват че не се усеща въобще че си във водата ама мама я е страх Joy. Има всичко каквото се сетиш на кораба и няма да скучаем, ама още се навивам. Rolling Eyes. А после ще можем да разгледаме и Осло, но  newsm78.
Делтичке има намаления на почти всичко каквото се сетиш- аз си взех туника, рокля, сандали. На големия мъж 2 чифта дънки и ризки за лятото, а на малчо къси гащета, дънки, маратонки, кецове и сандали. Обзаведох всички и с нови бански. И накрая се намъкнах  и в книжарницата и се прибрах и с пъзели, книжки за оцветяване и една книга която много отдавна я гледам и и се чудя, но да не си помислите че си я купих на датски  Mr. Green за сега на английски. Чета детските книжки на датски, но още не съм чак толкова добра за роман.
Сега отивам да измисля нещо за хапване- мъжката част не знаят какво искат да хапват,ама да е нещо леко.
Много  Hug на всички

# 608
здравейте,здравейте

оххххза малко минавам, че ако се разпростра ще ви писне от оплакванията ми. вчера бях недоспала, тоест спах около 6 часа, но за мен това е все едно цяла седмица не съм мигвала и цял ден не бях на себе си. днес пък валя. ама съвсем малко, изля се за десет минути и спря, колкото да ми намокри прането и да го пускам повторно, и да увеличи влагата на въздуха та да се чуствам като току що родила. одъртях, много са чуствителни вече кокалите ми на влага, направо съм като парцал, болят ме крака, таз, кръст, каквото се сетите и съм в гадно насторение

мама маги, какво се назландисваш за круиза. я бързо купувайте билети. аз веднъж сънувах, че съм в Норвегия, много хубаво си прекарах макар и на сън. Кажи коя книга си купи, трябват ми идеи за нещо интересно.

алверке, тези от рода на фейсбука хич не ги тача и аз, скоро ще ви пускам снимки на лични

Инатче, добре завърнала се от почиката, догодина, живот и здраве, у комшиите

Тес, с големия учим азбука, форми, цифри, цветове и т.н, за момента учи с мерак, а тази сутрин като седнахме на закуска направи няколко букви с клечки за зъби, което ме изненада приятно, защото по принцип не може да пише, но с клечките ги направи много добре. А Икра...дебелее, вече посяга да хваща.

Мактуб не се е вясвала скоро, а Бейбли не помня откога не съм я засичала да чете. Момичета, минете поне да кажете, че сте добре.

Арабско кафе, чакаме подробен разказ, впечатления, оплаквания и т.н

# 609
Здравейте красавици.Малко по добре се чувствам.С мадамата проведох един разговор сериозен -без Танвир наоколо и и обясних как стоят нещата.Днеска идва сутринта и не смее да пипне-пита:) Ама така де.Ред трябва.Има какво още да и приказвам ама айде на порции.Simple Smile))

Готвя в момента една нейна рецепта-пиле с карфиол.Много го мразех като зеленчук ама много вкусно го готви тя .Сега го готвя за 1 път сама -без нея наоколо.Ако стане ще снимам и ще пусна рецептата.

Утре имам среща с доктора хирург-да видим какво ще каже и кога ще реже мойта жлъчка проклета.В неделя имах една огромна криза -държа ме 8 часа.Кошмар беше ама нейсе отмина

# 610
  • Varna
ПАНДЕ Hug
Добре си тръгнала , ама вземи и страха сЮФсем smile3503

# 611
Панда, браво!!! Успех на срещата с доктора

И аз другата седмица ще се срещам  с някакви доктори, хич не обичам да ходя по болници,ама няма как.

Грозен аватар , браво на баткото ! После Икра ще си има двама учители  Simple Smile

Тес , Мама Магиbouquet Много се радвам,че ви видях. Ще съм още по-щастлива мякога да се видим на живо

Желая ви хубав и успешен ден, пакитки  Hug

# 612
Тъкмо се прибирам от доктора.Операция ще има на 8 октомври.Дадоха ми дата на 24 септември ама Танвир ще е Пакистан по това време затова помолих за нова дата.Че то без друго си е страшничко да те оперират в чужда страна а пък и ако любимото го няма наоколо ще се побъркам от шубе.То не че сега не ме е страх ама ...болките са нетърпими.Та така девойки.Доктора каза че ще бъде keyhole surgery  ама ако има усложнения ще режат директно.Леле чак сега го осмихлих че ще ме оперират.Минавам на пост и молитва от понеделник,и цигарите ше спра -дано всичко да моне наред.Айде до после -отивам да готвя чистя и т.н:))

# 613
  • Varna
ПАНДЕ Hug
Операция си е, но ти пък недей много дълбоко да мислиш, че може хич да не идеш на операция. И задължително, трябва да има някой до тебе. Друго си е моралната подкрепа.  А и след това ще имаш нужда от помощ, не само морална. Само не се сугестирай със кофти мисли!!!!
Минавай си на пост и молитва, то сега от отделеният адреналин, няма да имаш и желание за лапане. Но пък го погледни от добрата страна. ШЪ смъкнИш някое и друго гадно кило и ще ти е лекичко, лекичко. И най-важното ще ти махнат тия гадни каманЮри, мам........ка им.  Hug

# 614
И тук е голямо затишие, никакви ни няма.
Слагам кафето за примамка на сънени пакитки    Simple Smile

След малко отивам на среща с едни доктори. След обед пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт