Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 672
  • 709
  •   1
Отговори
# 30
  • У дома
Лени, благодаря за новата тема   bouquet

Дарена, мила, чета те и мъничко завиждам за прекрасните места, които посещаваш. Да си призная, напоследък все повече се замислям за прибиране в БГ не толкова заради роднините, колкото заради желанието да посетя интересни места в родината. Ако не е по темата, може и на лични, но моля ви дайте някяъв списък на свети и интересни места из България, които си заслужават посещение. Засега само Света гора и Рилския манастир, където е кръстен синът ми ми се въртят в главата.

# 31
  • Русе
  Atalanta, Странджа е чудно място и много своеобразни параклиси в пещери и дървета, чудни водни каскади преплетени в корените на вековни дървета и зеленика. Лично аз обаче не ходя там, въпреки, че родът ми е от този край.
   Аз обичам Рила и Родопите. За мен енергийните места са вековните Родопски гори и Рилските извори и езера.

# 32
  • София
Здравейте!

Извинявам се, че се намесвам в темата ви, която между другото следя с огромен интерес, но не съм се престрашавала да пиша.

Сега се включвам с надавам се важна информация за всички, които се интересуват от семинара на Джон Кехоу, който ще се проведе на 24-25 април в зала 3 на НДК: разполагаме с ограничено количество билети на преференциална цена от 170 лв. само за регистрирани потребители в сайта БГ-Мама. Моля, всеки, които има интерес, да ми пише на e-mail: jeninik@mail.bg. Писмото трябва да съдържа трите имена, потребителско име в БГ-Мама, e-mail и телефон за контакт, както и броя на желаните покани. Поръчки ще събирам до 11.04, а билетите ще бъдат предоставени на 15.04.
За пояснение: част съм от екипа на фирма "Феникс Дизайн" - официалният представител на Джон Кехоу в България.

Надявам се наистина да съм ви била полезна. Въпроси може да ми задавате и на лични.

Успех на всички по пътя ви към себепознанието и позитивното!

# 33
A m b e r, , с малко закъснение приеми и моите пожелания за този специален ден на важната среща, в който сте се избрали с прелестния елф! Бъдете здрави, щастливи, близки и нека имате още много споделени мигове, радости и празници!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 34
Ето една хубава притча, която ми се прииска да споделя с вас  Hug

http://prit4ite.blogspot.com/2010/03/blog-post_16.html

# 35
    Здравейте момичета! Продължавам да ви чета с огромен интерес! Благодаря ви, че ви има! С вас се чувствам прекрасно! Не чета всичко подред и затова явно не мога да разбера някои неща. Много ви моля кажете ми какви са тези импланти, за които пишете? Как се получават и изобщо всичко за тях!
    Лека нощ и приятни сънища!!!

# 36
  • Universe
keitlin_ , welcome, най- добре ще ти отговорят в темата за Крион - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=461284.msg13731678#msg13731678   Peace

Green dream,    bouquet

# 37
Аз да ви кажа какво се случва при мен тези два дни Simple Smile
Наказах детето си,просто го изгоних от стаята в неговата на вечеря.След като се навечеряхме,аз отидох и започнах да му говоря-колко е умен;как като почне да слуша какво му казвам и  какво изисквам от него,то ще излизаме постоянно и разходките ни ще са прекрасни;как не трябва да се подиграва на мен,баща си и дядо си и да се прави,че не ни чува;.Карах го да ме гледа в очите и му задавах въпроси от сорта-харесва ли му така,че все викам;че постоянно му се караме и пр...
Бях ви казала,че искам промяна над него,но не очаквах да дойде толкова бързо.Неспирах да визуализирам,особено вечер,как искам да се промени.
А през тези два дни,той се храни-изяжда си всичко.Пита може ли това или онова.Прибира си нещата,пак има мрънкане и леки увъртания,но го прави.
В същото време пък излизат с баща си и се разхождат прибирайки се от детската по квартала.След това са на вън за да си поиграе.Вчера след работа като чух,че излизат-само попитах вярно ли ShockedТа това не се беше случвало много отдавна.Говорят,разяснят си-за цъфналите дръвчета,за новите риби и скариди в аквариума ни.

А,аз пък постоянно си намирам парички късметчета LaughingВярно,е че са монети!Но радостта ми е огромна,защото не ми се е случвало до сега.А сега два дни под ред и хоп късметче Simple Smile

# 38
Нова съм.Уникални сте.Благодаря , че ви има.Трябва много да чета за да ви достигна.Но пък е забавно.Желая на всички весели приключения днес в нашия свят;)

# 39
Много ще ми е интересно да чуя вашето мнение относно следното  Thinking
От може би две седмици нося непрекъснато с мен в джоба един розов кварц. Днес забелязах, че цветът му се е променил - от розов е станал е почти напълно бял, като перлен.
Ясно ми е, че кристалите поемат нашите енергийни вибрации, но не знам в този случай въпросната промяна на цвета на какво се дължи? В смисъл - чудя се какво в моето енергийно поле е предизвикало тази драстична промяна?  newsm78

# 40
  • Варна
Чудесно оформление  lenny
Не бях влизала тук от 5-6 дена, дочетох и днес, понеже ми е тегаво...
Открих поста на Мила, точно това имах нужда да прочета. Hug
Когато се съсредоточиш заедно с някого върху неговия проблем, ти не помагаш нито на него, нито на себе си, защото и двамата добавяте енергия към проблема. Освен това заедно привличате още "сходни проблеми" към себе си.
Като имаш предвид това, за теб и за другия човек е много важно да се съсредоточите върху онова, което и двамата желаете. Човек, който има проблем, трябва да бъде насърчен да говори за своите желания вместо за проблема си - който всъщност не желае. Проблемът изобщо е възникнал заради мисленето и говоренето на неща, които не са били желани, следователно верижната реакция трябва да бъде спряна. Помогни на тези, които са близо до теб, като ги насърчиш да говорят за нещата, за които копнеят. Това винаги се оказва и решението на проблема.
Понякога е достатъчно някой да ти посочи правилната табела в подходящия момент.
Това е за мен знак!

# 41
  • Русе
Когато се съсредоточиш заедно с някого върху неговия проблем, ти не помагаш нито на него, нито на себе си, защото и двамата добавяте енергия към проблема.

На мен ми се е случвало обратното. Събираме се във връзка с проблем на общ приятел. Говорим за него, били сме много притеснени и на другия ден се оказва, че диагнозата е коренно различна и състоянието започва да рязко да се подобрява. Сещам се за 3 такива доста сериозни случаи.

# 42
  • Tам през Атлантическия океан
Много ще ми е интересно да чуя вашето мнение относно следното  Thinking
От може би две седмици нося непрекъснато с мен в джоба един розов кварц. Днес забелязах, че цветът му се е променил - от розов е станал е почти напълно бял, като перлен.
Ясно ми е, че кристалите поемат нашите енергийни вибрации, но не знам в този случай въпросната промяна на цвета на какво се дължи? В смисъл - чудя се какво в моето енергийно поле е предизвикало тази драстична промяна?  newsm78

И при мен се случи подобно  Crazy имам къс полиран  планински кристал , мин. седмица мъжа ми си купи същия от същото място и като ги сложих един до друг ....останах изумена, моя кристал бе "опушен"  Shocked а неговия бе по-прозрачен така де се каже  Crazy
Сега като се замисля съм го давала на малкия да го държи като е бил с висока температура , аз също съм го полагала на места където примерно съм изпитвала някаква болка  Rolling Eyes ..... дали не е от това  Thinking

# 43
Деси, Дорийн Върчу в "Ангелска медицина" пишише точно за планинските кристали, че поемат негативните енергии и лесно се "пълнят". Затова и трябва често да се пречистват.
Но това с моя розов кварц не мога да си го обясня - дали и той не се е "напълнил"?  newsm78

# 44
  • у дома
А при мен аметист - не е така лилав както когато го взехме.  newsm78 Някак е изгубил от лилавото си и е побелял.

Дали не е защо ги държим на тъмно (из чанти и джобове) дълго време? Аз не му правя слънчеви бани всеки ден.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт