Big brother Family- тема 2 (28.03 - 04.04)

• 153 474
  • 5 555
  •   1
Отговори
# 5 205
# 5 206
# 5 207
  • София
Абе, Ники си е Ники, ама тоя жмульо Давид как така позволява на някакъв пришълец от чужбина да плаща процедурите на жена му  ooooh! Това момче е просто кат гъдулка и аз не мога да повярвам че има такива "мъже". Да не се окаже накрая, че той е гея в сапунката  Crazy

Тайна
, недей със спирта още повече ще си изсушиш кожата, слагай лед по-добре  Simple Smile

# 5 208
Благодаря за редакцияа Авва.
Този Ники, не го разбирам. Пък за Давид нямам думи. Как някой ще плаща фризьора на жена му?  Crazy

# 5 209
  • София
Тайна, мажи с дефламол.
Не може ли да преместиш мишката за лява ръка?
На Елеонора предполагам ще и слагат гел с удължители на пръстите.
А на косата ще и правят кичури, може би.

# 5 210
  • София
Абе, Ники си е Ники, ама тоя жмульо Давид как така позволява на някакъв пришълец от чужбина да плаща процедурите на жена му  ooooh! Това момче е просто кат гъдулка, просто не мога да повярвам че има такива "мъже". Да не се окаже накрая, че той е гея в сапунката  Crazy

Тайна
, недей със спирта още повече ще си изсушиш кожата, слагай лед по-добре  Simple Smile
На Давид така му е удобно, той си е авантаджия! elix, то е гел със спирт.Мехурите вече се появиха, скоро, ще спре да пари. Иначе, друг път се лекувам със студена вода, и насипвам сода, отнема веднага болката и паренето, успокоява, но сега мишката, клюките  Joy - как, не става.

Aisha, спокойно, минава вече  Hug.С лявата не мога, пълна скръб съм с нея!Само цигарата мога да си държа с нея! Whistling

# 5 211
Косата й я къдрят с фолио!
На ноктите си прави ноктопластика!

# 5 212
  • София
Тя сега с ноктопластиката, хептен нищо няма да пипне!

# 5 213
  • София
Тайна дано бързо размине, иначе и аз подкрепям мазането с дефламол Hug. Сложи една марля отгоре и ще хващаш така мишката. Като ученичка си изгорих зверски краката и дефламола тогава много ми помогна, но то и друго нямаше.
Абе, Ники си е Ники, ама тоя жмульо Давид как така позволява на някакъв пришълец от чужбина да плаща процедурите на жена му  ooooh! Това момче е просто кат гъдулка и аз не мога да повярвам че има такива "мъже". Да не се окаже накрая, че той е гея в сапунката  Crazy
Той чувства като срам и чест явно няма.  ooooh!

# 5 214
Тя сега с ноктопластиката, хептен нищо няма да пипне!

Тя желание няма. И без не пипаше, сега сигурно и това ще й е оправдание. Което е голяма глупост де. Защото аз години съм била с ноктопластика, и учих, и работих, и вкъщи и чиниите си миех, и готвих, и чистих. И на компютъра висях. Mr. Green bowuu

# 5 215
Тайничка, цун  Hug Heart Eyes Heart Eyes

я да ви разведря малко http://www.youtube.com/watch?v=fFeXIb7faXU

# 5 216
  • На погрешната планета
Абе той Ники хубаво й плаща ноктопластиката на Норчето, ама като си тръгне утре дали ще й остави пари и за поддръжката Mr. Green

# 5 217
  • Варна
Олелееее, ама много дълги нокти, бе  ooooh!. Толкова дълги ли ще останат като завършат процедурата?

# 5 218
Еми по принцип не, ама Норчето може и да иска да са и орлови ноктите Mr. Green

# 5 219
Абе той Ники хубаво й плаща ноктопластиката на Норчето, ама като си тръгне утре дали ще й остави пари и за поддръжката Mr. Green

Аз не бих й оставила, да й е гадно. Mr. Green
Ама Ники може да си остави всичките пари, на другите да имат.  Всъщност, ако ББ му позволи де. Защото може да му забрани.

Общи условия

Активация на акаунт