РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 290
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Чета, че повечето дечица тук  имат вече паднало зъбче. Кати още не. Зъболекарката й каза, че колкото повече е кърмено детето, толкова по-късно падали млечните зъби. По тази логика Кати трябва да ги смени на 12 .  newsm78
Франчи, по тази логика Вики трябва вече да е сменила всички млечни зъбки. Mr. Green Нещо не виждам логика в това newsm78

# 226
  • Страната на чудесата
Ей за това ви обичам тук, че ми давате кураж и смелост да търся още пътища.Сега се свързах с още една лекарка, пак много хвалена тук, утре си пускам отпуск и отивам при нея с детето, защото според нея, дори и да е молуск, има и много други методи, които са по-щадящи, а децата така или иначе не трябва да стресираме Heart Eyes
Благодаря ви, ще видим какво ще стане, но благодаря! Ще я види първо тази, ако преценя че искам-и другата в Петък, ще помисля на трезва глава и тогава ще решавам дали да си стресирам детето. Ох, олекна ми сега. Имам надежда поне Confused
Франческа, колко дълго кърми Кати,че ми долюбопитства нещо Embarassed

# 227
Виктор също няма паднал зъб, аз го кърмих само 40 дни.   Grinning Ние също нямаме пломби, обаче ми е много интересно долните му резци са 3 вместо 4. Интересно ми е дали като се сменят ще си излязат 4?  Thinking

# 228
  • Пловдив
Добър ден и от мен!
Да си кажа и аз за кърменето - кърмих нашата кака да десетия месец, когато й излязоха почти едновремено и двете долни зъбчета и взе много да ме боли и хапе, та затова я спрях и вместо кърма минахме от раз на кисело мляко.Първото й млечно зъбче падна преди един месец, т. е. вече беше навършила 6 годинки на 03.02. - така че не знам има ли връзка с кърменето или - не 0 newsm78
Иначе снощи баща й я води на зъболекар- бях ви споменала, че й се клати второто долно, а зад него расте новото. Докторката го е погледнала, дала му е срок до понеденик и ако още не е паднало, ще го извади най- вероятно, та да не ни се изкривяват зъбчетата.
Хайде лек и успешен ден от мен   bouquet

# 229
Бррр, аз също не вярвам на подобни теории.
Кати я кърмих година.

# 230
  • Варна

И аз да ви се оплача Алекс миналия четвъртък го ударило едно момченце в градината по главата над лявото ухо  Close Върна се със главоболие дадох му лекарство мина обаче към 2-3ч.вечерта се събуди с рев ,че го боли много силно главата а на др.ден го заболя и ухото  ooooh! сега сме на антибиотични капки в къщи и май вече се оправя Praynig
Смятам като го видя баща му на въпросното момченце да му разкажа за случката да му обърнат внимание  Naughty

Да не е Никола?! Twisted Evil Веднъж беше душил Симона, чак имаше следи от пръстите му по врата й, та си поговорихме и ние с баща му. Иначе са първи приятели, ама той нещо много бурно си изразява емоциите. Tired

Lucky Plam, дано се окаже нещо по-безобидно, пиши какво ви е казала докторката утре! Hug

Не вярвам да има връзка между кърменето и зъбите - Симона я кърмих 7,5 месеца, първите зъбчета й поникнаха на 9 м., все още няма разклатени млечни зъби. Сега Пипо го кърмя все още, първите зъбчета му поникнаха, преди да навърши 6 месеца (в момента е с 8 зъба).

Вчера ги хванах и двамата и ги постригах. Laughing Симона за пръв прояви такова желание и аз, като невидяла, й скъсих косата с 25 см. Crazy Тя, много доволно, ми заяви: "Супер! Сега вече няма да ми влиза косата в супата!" Mr. Green

Днес следобяд ще ходим на консултация - и с двамата, като на Симона ще й бият и ваксината, голямо убеждаване падна последните дни, та се надявам леко да я понесе. ooooh!

# 231
Здравейте, и ние нямаме паднали зъбчета , за ваксината ни е раничко. Днес обаче ще водим на консултация малката , трябваше да й сложим пентаксим 3-ти прием , но са го изтеглили от пазара за неопределено време , държавни неуредици. Sad

# 232
  • Страната на чудесата
Ще пиша, дано са хубави новините.
yanuni, имаше и репортаж за това, че нямат ваксината ooooh!, направо подивявам като почнат така да експериментират с нас, честно!
Чоко, голяма скица твоята Симона, оптимистично гледа на нещата Laughing
Аз Цвети я кърмих 10 месеца, а първия зъб  поникна на 6 месеца, респективно падна на 4 годинки и половина. Та, много не намирам връзка.Аз пък съм чувала,че колкото по-късно поникнат/сменят зъбите, толкова по-здрави ще са.Струва ми се пак дивотия, да видим.Засега Цвета поне кариес няма, следим 2 петънца мънички на горните кътници, но засега са ок.

# 233
  • Плевен
За каква ваксина става въпрос?
На последния преглед личната каза за ваксина чак в първи клас.

# 234
Здравейте.
Бях я забравила тази темичка. ooooh! Embarassed Така е, като не влизам редовно във форума. Rolling Eyes
Гледам коментирате зъбките. При моята Яна няма паднали, но пък и расте 1 зъбче зад предните долни. Сега видим преговори да ходим да го вадим, но тя е такава бъзла, че сме до никъде. Whistling  Нея я кърмих 1г. и 4м. , а започва да ги сменя преди 6г., така че и аз не виждам връзката.
Lucky Plam, дано не е това, за което се съмняваш при Цвети.
valка, на 6 има реимунизация против ДТК и полиомиелит , а на 7г. -БЦЖ

# 235
Кари  Hug, радвам се да те видя.
Малката бубузанка колко е пораснала. Heart Eyes

# 236
На Валя засега и е паднал само долния резец. Забелязвам, че новия постоянен зъб и по голям от млечния.

# 237
  • В светлината на слънцето
Хей, какви са тези неприятни новини днес в темичката. Confused
Лъки, стискам палци да се окаже нещо безобидно и лесно оправимо. Praynig
Шевролета, как сте днес?
Михайлова, много неприятн случка. И аз си мисля, че трябва да си поговорите с родителите на детето. Thinking
Чоко, ле-ле, как е дала да й отрежеш толкова коса.  Shocked Ние за половин сантим от бретона водим такива преговори, а за такова нещо направо не ми се мисли. ooooh!
Джони, даааа, четири са все още зъбите...  Mr. Green ама имат много стени... Whistling Heart Eyes
За зъбките и аз не виждам някаква връзка с кърменето. На Теди доста късно взеха да й се клатят, кърмена е почти година (без съвсем мъничко). Thinking
Такааа, отчет от нас. Тази нощ ще идва Феята на зъбките. babydust7 Днес зъболекарката до нас извади едното горно зъбче. Така общо извадените стават три. Слава Богу, този път поне не бяха поникнали постоянните. Иначе Теди пломби няма никакви, нито пък развалени зъби. Малкият - също. Да чукна на дърво засега положението е добре. Flowers Four Leaf Clover

# 238
Най-накрая и аз мога да седна пред рс-то. При нас нещата се закучиха. Изкарахаме ужасна нощ /миналата/, Еми я втриса няколко пъти, малкият си имаше своите зъбни проблеми, на финала  по първи петли се събрахме и тримата в тоалетната, надвесили глави над чинията. На Еми и се гади, аз я държа и чакам да свърши, за да заема нейното място, а Кики усетил че ни няма, дошъл да ни търси и склонил глава на скута ми докато клеча - няма такава идилия.  Simple Smile Иначе сериозно - пипнали сме двете с Еми някаква бактериална инфекция и сме на антибиотици. Засега Кикчо се държи. Вчера брахме душа цял ден, ама днес вече се надявам да сме добре. Аз поне съм, надявам се и тя като се събуди да ме зарадва. Спа по-спокойно! Praynig
Извиках бабите по спешност - едната да закара Еми на лекар, а другата да я придружи в колата, ако на детето му стане лошо /което се е и случило Confused/, докато се мотаели из Токуда и си чакали изследванията от кръв и урина,  Еми видяла някаква жена по пижама и нощница и учудено се обърнала към майка ми - Бабо, ама тази жена защо е с пантофи,  тук ли живее? Grinning

Иначе и аз не мисля, че има връзка между кърменето и зъбите. Еми я кърмих 3 месеца, Кики още вечеря мляко - на двамата им избиха късно зъби - в 9 месец. И Еми, а и сега Кико имаха по 4 зъба на първия си рожден ден.

Лулулмба, какво прави феята на зъбките като дойде - парички ли оставя? Че съм позабравила, а нали и при нас все някога ще дойде!

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 07:21 от chevroleta

# 239
ШЕВРОЛЕТА, наустина ужасна нощ. Стискам палци днес да сте много по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт