Станах за
Следобед ще намина за повече
Следобед ще намина за повече 

но следобяд ме извикаха, че Калоян повръщал ....и стана тя каквато стана
оказа се, че е лепнал някакъв отвратителен вирус, и цяла вечер и нощ си прекарахме на ръце и в банята
В ранни зори спряхме най-накрая гейзерите
и сме дремнали около час един върху друг...направо едва станах
няма сили да мърда ...даже и на компютъра не му се стои, което си е трагедия в нашия случай 
И Николай го изкара в началото на месеца, отвратителен е вируса
Промили го иначе с реванол и сестрата му лепнала една лепенка с думите: "Да не изцапаш завивките" 
Тъкмо тази година се възмущавах, че за 4 години в детската градина не е било една година да почнат навреме и в своята група,все нещо се дооправя,доремонтира,местят ги,сливат ги-абе,ужас!

да е болногледачка,хаха
)
таткото ви "добре" се е справил с болногледачеството. Дано не ви се налага да ползвате този вариант за напред 
Наистина вируса е отвратителен и бързо разпространим.

Разни чудовища прави, беше нарисувал къщата ни стая по стая и мебелите вътре дори
Едва се сдържах да не прихна, добре, че Пепи не чу и пита какво, аз погледнах лошо баща му и той се поправи на "нарисувай едно чудовище на госпожата"
образува ми хиЛеж!

Все едно Пикасо всеки го е разбирал
Аз съм истински талант в рисуването(защото никой не е оценил талантите приживе
Май от зимата от моите операции и проблемации не съм ви навестявала... после имахме проблеми с компютъра, после се преместих лееекичко към ФБ, и форума ми остана на заден план да не кажа, че с месеци не бях влизала, за което...
). Та покрай международната търговия реших да намина и вас да видя. Не съм чела назад, но на прима виста видях, че и вашите 6-годишни мъже се интересуват от страшни приказки... По този повод за РД на Вальо следващата седмица съм му купила легенди за дракони, имаше и по-страшни, но чак аз се изплаших и не я купих ( върколаци, вампири, мумии, сирени и т.н.). Ама много реалистични картинките беее, чак имаше един човек излязъл от един гроб и простнат на една полянка гррррррр!!! С предучилищната ( в детската си е пак) сме супер, много е запален да учи, и понеже е инато магаре, госпожата го похвали, че докато не си свършел поставената задача не се отказвал, което много ме зарадва! Аз си го знам, че е инат, но и за учението щом е така супер!
Иначе лятото имаше много смешни ситуации. В детската заместваше една друга госпожа, която Вальо така и не заобича, възрастна и креслива, постоянно го наказвала, че говори
Та наказала го госпожата прав до парното да стои... Постоял той, пък решил да се ивини и да седне, че било време за закуската сутринта ( а той нали си има апетит), е, да, ама госпожата му седнала на мястото и той и казал: Госпожо, ивинете ме, че не слушах, може ли да си седна на мястото? - Да, може - казала тя. - Ами вие сте ми седнала на столчето! - Къде ти пише името, че е твое столчето?? ( въпрос на педагог?
) - Ами, то и вашето име не пише!
Ох, още имам да пиша, ама хайде и за после да има, пък и да видя на какви теми сте сега
Искаме да съберем пари за нея, но нещо не мога да го измисля, лекува се с вливания в Турция, едно от което е 3500 евро. Мислех да пусна тема в клюкарника, но нямам никакви документи, а без тях няма как да стане.