Ние в понеделник приключваме с градината. Септември е предучилищна в голямото училище.
Усещате ли как се приключва един етап от живота на децата ни?

Емил има още една седмица и от септември също е на предучилищна към училище...Как минава времето...Поне сега съм малко по-спокойна някакак си. Като се роди Тони преди 3 години и плачех при всяко гладане на дрешките на Емил, които вече са му умалели и остават за бебето...Ужас беше

/ като...непрактично Говедо на тържеството. Децата бяха повече от трогващи с програмата си от 3 части:

направо не вярвам на очите си
та моя съвет е да им радвате колкото е възможно повече на децата, да ги "мачкате" докато са малки, и да се стараем да намираме повече време за тях ....... че времето летиииии много неусетно ...вервайте ми 
Освен цените, кажи дали сте доволни и доколко напредват децата с езика? До нас има Британика, един езиков център (забравих му името, но казват, че е от добрите
Но пък не работя и за мен, и за тях това си е разнообразяване, освен всичко друго...
. Все пак не са никак евтини английските детски курсове по принцип. Първенство по цени държат Британски съвет, но съдейки по опита ми от курсовете за възрастни, цената напълно оправдава качеството.
Срам- несрам
Учат по Оксфордска система, 2 предучилищни групички по 8 деца. Таксата е 35лв/мес за 2 посещения седмично, след 16ч. са часовете.
Много е порастнал 
" А тя го успокоява и гали плешвата бащина глава: "Няма начин татиии...трябва да ми станат токчетата, иначе кога ще ги нося?". Става въпрос за червени обувки на бели точки, с токчета, донесени от Испания, които се оказаха с един № по- големи

Принципно да не се притесняваме, но може да се наложи да му занесем още пари 
, защото с тяхното поколение ще е още по- страшно.

Да бъдат здрави, щастливи и винаги с много мечти/за да ги сбъдват/

/ първите две зъбчета
Беше голямо приключение, много емоционално и вълнуващо
Някой преди време беше писал, че Феята на зъбчетата давала по 10 лв на зъбче-искам специално да благодаря за тази идея
-след като цял ден Алекс беше много превъзбуден от факта,че няма вече два зъба, после дойде ред на чуденката какво ли ще му донесе Феята - е, след като сложихме зъбчетата под възглавницата/специално снощи си легна по-рано,защото нямаше търпение