РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 268
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ СВЕТЪЛ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

Ние днес бяхме на шествие. От НДК до народната библиотека вървяхме успоредно с шествието, макар и отстрани. Вяхме знаменца, но най-голяма радост падна на духовите инструменти. На финала завършихме в пицария, че я бяхме обещали отдавна. Големи емоции за децата. Grinning

# 391
При нас мина "страхотно", единия с разстройство, другия с температура и монета от 2 стотинки в стомаха(Анна това). Цял ден у дома, нищо не усетих от празника Tired

# 392
Мдаа и ние сме от каръците - мен ме болят ставите, малкият е сополив, каката кашля, а мъжът ми е с главоболие - взети заедно правим "перфектният грип" .  Mr. Green  Така в пакет все пак се разходихме до центъра. Видяхме се с приятели и се прибрахме. От този празник толкова. Догодина се надявам да ни е по-празнично!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! Peace

# 393
Хей, всички болнички бързо да се оправят.  Hug
Дуци, и ние имахме горе-долу на подобна възраст такова приключение - ама с пластмасов накрайник от свирка. ooooh! Давай варени картофи, за да залепне за тях монетата и да я изкарат, и здраво проверявай всяко изхождане, че да не я пропуснеш. Не давай никакви разхлабителни, противопоказни са в този случай. По принцип монета се изкарва лесно. Опасни са тежките метални предмети (като батерия например или метално топче), защото има опасност да заседнат в някаква S извивка на дебелото черво. Аз от онзи наш случай, който мина даже и през рентген ( ooooh!) станах такъв специалист по глътнатите предмети, че няма накъде.  Mr. Green

# 394
Дуцка, изкарахте ли я монетата?  Praynig  Praynig А някой да знае каква е ситуацията при погълната дъвка?
Представям си как се чувстват болните, че и ние има няма от 2 седмици може да се каже, че сме в добро здраве, иначе все някакви хреми или кашлици...писна ми вече...
Шестият ни рожден ден мина чудено, но вече съм на вълна трети  Crazy
Честит празник на всички  Hug

# 395
Дуци, какво става с монетката ???
Аз имам спомени от малка, как пред очите ми брат ми глътна 2 ст. и след един луд нощен екшън по болници  Rolling Eyes и 3 дена варени картофи и чакане  Joy накрая ги изкара, а после майка си ги пазеше като реликва  hahaha
Сега ми е смешно, ама тогава бая си бях изкарала ангелите  Mr. Green

Ние изкарахме празника в къщи, тъкмо мислех да отидем на манифестацията и запръска, та се отказахме....но нищо догодина  Peace

пускам няколко снимки от открития урок по английски, много бяха сладки хлапетата
снимки
видео ...на който му се гледа

# 396
Ауууу, имали сме рожденик... Heart Eyes
КИКИ, (малко на патерица, но от сърце) ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ПОРАСНАЛИЯТ ЕМО, ДА ТЕ РАДВА, ДА СИ ТЕ ОБИЧА И ЕДИН ДЕН МНОООООГО ДА СЕ ГОРДЕЕЕШ С ТВОЕТО МОМЧЕ!

2К, сладури... Heart Eyes

# 397
ей как сме го изпуснали човека  Rolling Eyes
Да ти е жив и здрав, палав и усмихнат  Peace и зло да ви забрави  Praynig

# 398
Благодаря ви много  Hug

# 399
Още не я е изкарала тая пуста монета. Но лошото е, че поддържа висока Т и не иска грам да яде, картофи под каква ли не форма предлагам...

Аз не помня оплаках ли ви се как изпуснах тържеството по английски на Пепи. На 21-ви си имаха официално тържество в занималнята, на което присъствахме Laughing Снимките още не съм обработила.
Но по английски госпожата цяла седмица казвала на Пепи, че еди кога си имат тържество и че трябва да ни каже. Познайте дали ни е казал. Много тъпо  ми стана, защото исках да го видя. Той после се оправдал, че не си знаел думите, а госпожата ми каза, че е имал ключова роля и всичко е знаел перфектно, заради което още повече ме доядя, но не може да очакваш от 5 годишно момче, че ще си събере акъла, нали Rolling Eyes Не направих скандал, но й дадох да разбере, че не е постъпила правилно, а и вероятно разочарованието ми е било изписано на физиономията Tired

Кики, да ти е жив и здрав баткото и много да те радва. И весело изкарване на 3-тия рожден ден на малчо Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 12:53 от Дуци

# 400
То детето не е виновно, а госпожата според мен .....
В нашата ДГ задължително слагат информация/табелка на вратата, за каквото и да е мероприятие  Peace иначе ще има да почакам да ми каже малкия ...той все е "забравил" милия Mr. Green а и не само моя е заплес като гледам  Joy

# 401
Оооо, аз отдавна съм престанала да разчитам на Теди да ме информира за тържество. Ако трябваше да чакам, досега всичко да сме пропуснали с 1-2 изключения. Добре, че учителите се сещат да закачат съобщения. Макар че понякога ги слагат толкова в последния момент, че няма накъде. Crazy
Дуци, може да я е изкарал още при първото посещение на 00. И при нас така стана със свирката. А ние си чакахме, че и на ренген ходихме. Всъщност така и не я видяхме тази част. Лекарите предположиха, че е заминала още първия път, но тогава кой да мисли и гледа за такива неща. Иначе и при нас беше страшна драмата с картофите. Сашо е вероятно едно от малкото деца на планетата, които мразят картофки под каквато и да е форма. Само при вида им прави такава физиономия на отврат  Sick, че направо сърцето ти се свива. Не знам защо така ги мрази. Thinking

# 402
В детската градина днес имаха тържество - изпращаха предучилищната група. И Митко го избраха за знаменосец, да приеме знамето. За първи път чух,  че и градините имат знаме и знаменосец с асистентки Rolling Eyes Беше вълнуващо за мен, защото вече го видях като голямо порастнало момче. Ето и фото
http://storage2.album.bg/603/p1060354_c9c50_23411645.jpg
http://storage2.album.bg/ea5/p1060361_7e5eb_23411653.jpg

# 403
lu4a, страхотен ти е знаменосецът!  Heart Eyes

# 404
В детската градина днес имаха тържество - изпращаха предучилищната група. И Митко го избраха за знаменосец, да приеме знамето. За първи път чух,  че и градините имат знаме и знаменосец с асистентки Rolling Eyes Беше вълнуващо за мен, защото вече го видях като голямо порастнало момче. Ето и фото
http://storage2.album.bg/603/p1060354_c9c50_23411645.jpg
http://storage2.album.bg/ea5/p1060361_7e5eb_23411653.jpg

Ехеее, и аз за първи път чувам, но много симпатично изглежда тържеството  Simple Smile Прекрасен знаменосец  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт