РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 270
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
Честит празник на всички именници, малки и големи, да са здрави и усмихнати  Peace

# 376
Честит имен ден, на всички, които празнуват днес!

# 377
  • Плевен
Честито на празнуващите!
Джони, аз не мога да видя първата снимка с колажите. Втората е страхотна. Идеално се е вписала народната носия на детето. Peace

# 378
  • Пловдив
Първата е за теб ... не зная защо не я виждаш?
Сега ще опитам пак...

# 379
  • В светлината на слънцето
Джони, както винаги си сътворила невероятни красоти.  Peace

# 380
  • Плевен
Ей, ама че късмет. Да имам снимка и да  не е видя.
Вие виждате ли я? Защото аз пак не я виждам. Rolling Eyes Даже и в сайта влизах и точно тази снимка излиза с червен хикс.
Джони, благодаря. Може ли да ми я изпратиш на valia_grigorova@abv.bg ?
Много искам да я видя.

# 381
valka, видя ли я?Ето пак

# 382
  • Пловдив
Валка, нямам представа защо не я виждаш, но ти я пратих на мейла  Hug

Момичета вие ще водите ли някъде децата за 24 май?
Аз смятам да заведа Алекс на манифестация  Wink Това ми е любимия празник newsm10

# 383
  • В светлината на слънцето
Доколкото разбрах пред НДК ще има нещо като празнична програма, а после и шествие. Та мисля да ги посетим и двете. Дано само да не вали. Thinking

# 384
*2K* , много готино тържество. Много моми около твоят ерген! Laughing
Джони, как ми се доходи и на мен на манифестация....ех! /Никак не ми се получават още нещата във ФБ/
Ние не знам какво ще правим. Ако не вали, ще излезем към центъра. Малкият хубостник пак ще има имен ден /едната половина от родата вече се отчете на 11 май. Предполагам, че сега ще има втора вълна  Mr. Green/, та най-вероятно ще скатаем от набези и ще седнем някъде четиримата - ей така, неофициално и неглиже! Peace

# 385
  • Плевен
Луча, тц - пак нищо не виждам.  Confused

# 386
valka, сори! newsm12
При нас също ще има манифестация и ако не вали непременно ще отидем. Аз съм учител по професия, но не работя в училище. Но това е един от най -любимите ми и вълнуващи български празници!

# 387
Добро утро!  Честит празник на всики! Времето за сега става за манифестация newsm44

# 388
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит празник момичета  bouquet Нека тази най-красива Азбука бъде използвана само за да се чуват и пишат добри и искрящи думи, които да ни карат да бъдем щастливи  bouquet  bouquet

Аз, поради физическа възможност да се организираме на време за манифистация/ако е имало, никога не съм била в София на такава Rolling Eyes/, защото съм сама с тримата този месец, реших да си спретнем празник в къщи - седим режим си букви, оцветяваме си ги и си ги закачаме по стените - страхотно ни се получава/децата пият шампанско,а мама е на биричка Mr. Green Grinning Grinning/

# 389
Честит празник !!!

Как мина при вас тържеството - манифистация? При нас мина много добре, децата бяха много щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт