РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 272
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
valka, ние сме постоянно в графата "други" - всичко сами си купуваме. Още ми се къса сърцето за една розова пачка и трико, които купихме за концерта по случай закриването на учебната година.... ooooh!
*2K*, при вас май е голяма веселба! dance
Лу, разбивате ме просто с тези мероприятия. Дано малкият го приемат във вашата детска градина догодина! Praynig Ако блокът ти е с преобладаващо сини балкони и тук таме саниран в беличко, значи го виждам от моя прозорец. Грехота е просто да не се видим - Не само съседки, ами и в една туфа.... Joy

# 361
Здравейте,
Ей, намерихте се по съседски . Много готино така. На мене сестра ми е в София. Но да си кажа честно за срамотиите въобще не знам в кой квартал живеят. Висок блок и под него има магазин Била. За да се стигне до там се минава през моста Чавдар. Голямо обяснение  Wink, ама не ми е позната София.
За зъбите, кариеси по млечните зъби не съм имала, но за постоянните да не говорим. Там със зле. Така че генетически погледнато децата би трябвало да са със здрави млечни зъби. Освен ако нещо не се обърка в диетата им.
В детската градина си имат децата костюми и за тържествата ни искат само цвички и чоропогащник. Тази година и с костюмчета ще манифистират  за 24 май. Това за мене е много добре, защото миналата година трябваше да търся на Валя с какви дрехи да излезе.

# 362
  • В светлината на слънцето
Шевролета, точно този е блокът. Mr. Green Малкият вече е в градината, тъй като миналата пролет го приеха на луд късмет в единствената им яслена група. Даже не очаквахме, та се наложи в рамките на един ден да съберем един куп документи, нужни за записването. Децата от яслената група автоматично преминават в първа градинска група наесен. Ако останат свободни бройки я допълват с класираните от системата и отделно правят още една градинска група, която е само от деца от системата.

# 363
....*2K*, при вас май е голяма веселба! dance..........
Определно  Peace само дето май трябва да се абонирам в някой цветарски магазин  Joy

П.С. обещаните снимки : малко отдалече съм снимала, че нещо не се класирам навреме за навалицата...но бива  Peace
народните танци
и от тържеството за Благовец

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 19:03 от *2K*

# 364
*2K* , страхотни снимки, а малкия е много фотогеничен. При нас за сега имаме тържество само за 8 март Weary Аз си знаех,че е най -смотаната детска в града, но ми е най-близо. С дъщеря ми няма да направя тази грешка.Никакви изяви, никакви тържеста. Иначе има общо тържество за Благовещение, всяка година, участват всички детски градини. Всяка година участва и Митето smile3503, но това си е. Така че проблем с костюми ние нямаме.

# 365
2К, страхотни снимки и невероятно настроение! Peace А децата само колко са щастливи... Grinning

# 366
Вярка, гледам Коко и не вярвам, че е той. Тооооолкова е пораснал. Ама все същото дяволито пламъче в очите. Mr. Green Това същата ДГ ли е? Знаеш колко бях очарована от госпожите им на един РД на Коко. Отново цари прекрасна атмосфера и невероятно настроение. Страхотни снимки! Heart Eyes

# 367
  • Пловдив
Влизам набързичко с две подаръчета за две мами, кой ще си познае дечко  Joy

# 368
аз си познах гарджето  Peace БЛАГОДАРЯ   bouquet

Танче, същата градина е разбира  Peace не я сменям за нищо ...особено пък групата и учителките  Hug и 2те и лелката са страхотни и много обичат децата от самолет си личи  Joy
А колкото до забавленията грешка нямат - всеки рожден ден или тържество си е купон и приключение за децата   bigdance2
Едната ни госпожа се занимава с театър и куклено майсторство и непрекъснато прави и измисля чудеса направо  thumbsup

Колкото до Коко ...какво да ти кажа, колкото повече расте толкова по хитреееее...направо слага батко си в малкия джоб  hahaha

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 11:27 от *2K*

# 369
Откритият урок по модерен балет мина много хубаво. Този път понаправих и снимки. Така мисля де, не съм още стигнала до сваляне.  Mr. Green И се оказа, че какичката им е подготвила изненада - на 30 май ще участват в някакво първоюнско тържество и ще танцуват на сцена. Е, тя сцената е на бившето кино "Влакойва"  Wink, ама голямо вълнение падна при новината. Grinning

# 370
Снощи забелязахме че постоянния зъб на Валя тръгнал да излиза от страни  на венеца а млечния още не е паднал. Случвало ли се е на някой. Изглежда грешката е наша, не го извадихме млечния навреме.  Довечера ще я водим малката на зъболекар.

# 371
имамама, спокойно, случва се. Теди изведнъж се оказа като с двойни зъби отдолу. Уж, следяхме, а двата постоянни бяха изникнали зад млечните, че и големи бяха станали. Grinning

# 372
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОЦЕТА И ЛЕНЧЕТА!

# 373
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит имен ден на всички Константиновци и Еленки  bouquet  bouquet Да са здрави и да празнуват с весели приятели  bouquet  bouquet

# 374
  • Пловдив
И от мен честито на днес празнуващите!!!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт