РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 277
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Това е интересно, мерси, че сподели.
Обаче аз не видях диетата, в линковете с филмите ли е?
Иначе у дома кроасани и други вредности не се ядат или ако е така е мноооого рядко. Като цяло гледам да се храним здравословно.

За лятото исскам да запишем Пепи на плуване, но за сега не съм проучила нищо Rolling Eyes

# 346
  • В светлината на слънцето
Дуци, аз съм много доволна от нашия треньор, но на вас ще ви е доста далече. Това е басейнът на "Академик" в кв. "Гео Милев". Ако решиш, че не ти е проблем пиши и ще ти дам координати.  Peace Принципно той работи индивидуално. За осем ходения (два пъти седмично) в рамките на един месец плащаме 62 лв. Басейнът не е детски (на него си тренират студентите от спортната академия), но заради децата не го пълнят съвсем до горе. Но си е дълбок де. Дълбокото става постепенно. Ето тук има три снимки от плуването на Теди (от миналото лято, когато едва започваше). Макар че не се вижда много от басейна.
http://lulumba.snimka.bg/children/tedi-i-sasheto-na-more-p-rvoto … o.406282.13908653

# 347
Ние се преместихме, вече сме до Зоопарка. Гео Милев ми е по средата и от Надежда общо взето Thinking Цената е добра иначе.
Аз мислех до Спартак да ходя, там нали затваряха, отваряха, да видим как е положението, но с паркирането в района е трудно Thinking

Редактирам, за да питам имате ли идея къде мога да намеря черен панталон и бяла риза? В петък им е тържеството и така трябва да е облечен, че щели да бъдат с народни носии отгоре. Ние и обувки нямаме, само маратонки, но обувки няма да купувам. Обаче маратонки и панталон е грозна гледка. Оффф ooooh! Дали черен анцуг да не му взема, че кога ще носи той панталон иначе Laughing

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 09:07 от Дуци

# 348
Дуци, онзи ден във FOX - имаше черни долнища на анцуг, като панталон без ластици, без нищо и бяха 15-тина лева....мисля, че е по-приемлив вариант  Peace
Наште онзи ден имаха тържество от народните и някои от момченцата бяха и c много тъмно сини панталони...то за едното тържество не си заслужава просто да ce купува нещо дето после ще седи в шкафа  #Crazy

# 349
Дуци, довечера ще ти пратя на ЛС телефона на треньора, че сега не ми е под ръка. От зоопарка ще ти е удобно. Басейнът е точно зад Хореографското училище (то пък е срещу завод "Електроника"). Места за паркиране има много, тъй паркингът му е голям и се ползва само от хората, които отиват там да тренират. Peace

# 350
Благодаря и на двете ви Hug Знам аз на чие рамо да поплача Mr. Green

# 351
  • Варна
Я да ви развеселя малко с една снимка на Пепси:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki/13052010023.jpg

И да си похваля момиченцето Heart Eyes, че и тази година една нейна рисунка е наградена в конкурс на общинско ниво - утре ще бъде награждаването, ако станат снимките (че миналата година беше доста тъмно в залата), ще постна после.

# 352
Чоко, малко сладко рошавче.  Heart Eyes И чакаме снимкиииии.... Grinning
Ле-ле, кой го каза - най-несериозната откъм снимков материал. Embarassed Embarassed Embarassed Обещавам обаче да се поправя в най-скоро време. Grinning

# 353
chockolina, браво на момичето! Аз като човек скаран с рисуването много се възхищавам на тези, които го могат! Можеш ли да покажеш снимки на рисунките на художничката?
Иначе кучешката госпожица е велика! Велика! txtloves
Лулумба, направо ми стана лошо като прочетох за басейна. Вече 6 година живея срещу Електроника и нито знам къде е Хореографското, нито пък басейна имам идея къде е ! Срам! срам!  Embarassed Blush

# 354
шевролета, черна точка. Mr. Green Хореографското е онази голяма сграда, точно срещу завода. А басейнът е на гърба й. А ти къде точно срещу завода си? Щото аз пък съм точно срещу Скай сити, което е няколко метра по-натам. Grinning

# 355
Съ-сед-ка! Съ-сед-ка! Съ-сед-ка!  Heart Eyes
Лулумба, ние сме точно до Педагогическия факултет. Дългият блок с многото магазини откъм булеварда.  Електроника си го гледам любовно от прозореца, както и блоковете на БАН и Скай сити.

# 356
  • Плевен
Дуци, на нас ни искаха бяла риза и цвички. Не ми се говори с колко пари се изръсих. ooooh!

# 357
Дуци, на нас ни искаха бяла риза и цвички. Не ми се говори с колко пари се изръсих. ooooh!
нашите какичките  винаги им осигуряват носиите, само на по-високите момченца, обикновено молят да са с тъмни панталони, че явно наличните са им късички   Mr. Green
тази година тържеството беше на малките и големите групи заедно....редуваха се в изпълненията и беше голям майтап  Joy Калоян направо ми се видя "възмъжал" на фона на бебешорите  hahaha
довечера ще гледам да кача снимки, че са ми в лаптопа  newsm78
а утре им е открития урок по инглиш  Hug та ще има пак купон  newsm44

# 358
  • Плевен
В нашата градина има голям набор от народни носии, цървули, калпаци и всичко каквото се сетите за народните танци. Но за  танца на Арлекино и на мартеничките  се изискват други облекла. Та ние бяхме в графата "други". Rolling Eyes

# 359
При нас също сценографията и костюмографията е добре застъпена и не се налага да носим дрехи. Mr. Green Утре сме пак на открит урок, този път по модерен балет. Май ще се отчитам на финала накуп за всичко изминало. Grinning
шевролета, ееее, задължително трябва да се видим по комшийски. Аз съм във високия блок, който се пада на гърба на ИЧС. Ако имате натам прозорци даже може и да си махаме. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт