РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 247
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • Плевен
Дуци, страхотни сте, ти и всички майки с големи сърца. Видях те в репортажа по Бтв. Изглеждаш страхотно. Peace

# 481
Ами снимките бяха от 4 часа днес следобед. Пак ще има инициатива, но не знам кога и колко скоро ще е.

Валка, мерси Simple Smile
Миналата година и ние бяхме в Рубин, в Св. Св. Константин и Елена.  Сърдита съм им, защото си забравих едни сандали и на другия ден една приятелка, която е от Варна и работи там отиде да ми ги прибере, се оказа, че бяха с отрязани каишки. А бяха купени от Виктория Сикрет Crossing Arms

# 482
  • Sofia
Липсвате мииии.....  Embarassed  Hug  Heart Eyes

# 483
magnoliamm , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59 много здраве и да те слуша и обича голямата мъжка банда   bouquet

# 484
Магнолия, Ч.Р.Д. Много здраве и любов.

Блазе им на тези, които вече се запознаха с морето през тази година. Мен ме чака аватюрата сама с двете деца на море.

При нас много емоции и напрежение. Вчера кръщавахме малката на първия и РД.

# 485
magnoliamm, Честит рожден ден!   bouquet

Франческа, да ти е жива и здрава малката прекрасница!  Hug Хубави са тези емоции много! Аз така, малко снимчици, ако може..... Embarassed Embarassed
Къде и по кое време ще ходите на море?

# 486
Франческа да ти е живо и здраво малкото християнче   thumbsup

Ей, направо ти завидях от сърце, аз много обичам такива почивки само с децата  newsm68 даже вече се чудя къде да се метна по натам с малкия големия тотално ни е отсвирил вече  hahaha че тази година още не съм почивала за жалост  Sick
Сега на 30-ти заминаваме 3мата аз, тате и малчо на моренце   grinning039 и после като се изредят колегите мисля да се чупим с малкото 2мката нейде за няколко дни  Peace ...ако не мине котка татко-котарак път  Joy

# 487
Привет мами! Hug

Дуци,адмирации за начинанието! Hug

Магнолиам,весел празник и нека те гледат като принцеса любимите ти мъже!  bouquet

Франческа, да ти е жива и здрава дъщеричката. Hug

Вярко, на къФ курс ходиш? Hug Аз за сега съм замразила моето вечно студентство, че не остава време за четене, но от догодина пак почвам. Tired

Мами,завиждам ви малко за хубавото време,макар че както чувам е доста жега което пък не е чак толкова хубаво. Whistling Аз не мога да понасям големи жеги.Преди 3 г. като си бяхме в БГ, в Пловдив беше ад. Излизахме вечер след 9.30 ч.Сега може да е и по-зле. Tired
Тук ще вали цяла седмица и децата ще подивеят затворени(най-вече Холи) ooooh!

Вчера бяхме за риба само ние и децата.?Холи намери някакви деца и се заигра. По едно време идва цялата намазана с кал от главата до петите като туземец. Баща й ме предупреди да не й се карам,ами да я оставя да си играе. Ерик като получи зелена светлина и той се омацоти като за световно и бяха много щастливи. Викам си поне комарите няма да ги хапят. Whistling После като тръгвахме им свалихме дрехите и обувите и ги завихме с едно одеало и право под душа.  Grinningта голяма веселба беше..

Децата с нетърпение чакат ваканцията, която започва в края на мецеца и тогава д*пе да ми е яко с тримката. Crazy Party Heart Eyes Но само да е хубаво времето има къде да ги водя. Party
Ами това е засега.Много цунки на всички и до скоро. Heart Eyes

# 488
  • Пловдив
Здравейте, мами!

Минавам да ви се похваля - на 31.05.2010г. станах мама за втори път. Родих втората ни принцеса - Гергана - 3 кг, 49 см. У дома все още се нагаждаме едни на други, каката много се радва, включва се и да помага, не мога да се оплача. А ние с таткото се разтапя от удоволствие от 2 красиви момиченца у дома!   Hug  Пожелавам на всички ви такова щастие  Peace

# 489
vany6a ,  ЧЕСТИТО!!!    bouquet
Живи, здрави и много усмивки!
И....момиченцата сте три, мисля!  Wink
Не знам как е другаде, но в Бургас жегата е голяма, с кеф да се топнеш в морето!   Heart Eyes

# 490
vany6a, честита дъщеричка! Много здраве и късмет й пожелавам и да носи много радост на мама, кака и тати!

Благодаря за пожеланията!

Аз пък ще отскоча с двете деца сама до морето, но обмислям да е поне за 20-на дни.
Как ще е, абе плаша се, ама...

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 08:05 от Франческа Салиери

# 491
vany6a, честита дъщеричка!
Франческа Салиери, честито ви християнче!

# 492
Фран  Hug страхотни сте   bouquet
Джу, на курс по английски се хванах, че зетя ти знае повече от мене и ме засрамва  Mr. Green ти пък къде ме излови  newsm78 ей малък е света бе ...чак отвъд океана се разбра, че съм се разучила на стари години  Joy
Да ми нацелуваш туземката  lovekiss
vany6a честита рожда, да е здрава и много да ви радва  Peace

# 493
  • Пловдив
Момичета, благодаря за пожеланията!    bouquet

# 494
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Благодаря за пожеланията момичета  bouquet  bouquet

Вануша - Честито - само най-хубавите неща да се случват на малката сладурана  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт