РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 256
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, valка ,СУПЕР! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!

# 466
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Валка, бяла и чиста  завист завзе сърцето ми Mr. Green Mr. Green Да си изкарате страхотноооооо Hug

# 467
  • В светлината на слънцето
Валка, сууууупер!  Peace Да имате най-страхотната почивка и море!  Hug И да се топнете и за нас по веднъж, може и повече.  Heart Eyes

# 468
ей, Валка, супер  Peace  размечтах се ....къде е таз приказка  newsm78
весела ваканция !!!

И Калоян е още free  Joy
Смята до 10 без проблем, познава цифрите до 100....обаче буквите  Sick освен да си пише името КОКО  Mr. Green и още 3-4 букви ....друго абсурд....камо ли да чете  #Crazy
Но и аз като Танчето мисля, че всичко си идва с времето ...нека си подивее щастливо още малко  newsm44 после няма отърваване  #Crazy като гледам батко му как ги правят диви и щастливи с разни нови програми и тем подобни непрекъснато  Rolling Eyes мисля, че трябва малкия да си оползотвори  добре и на воля последните свободни годинки  thumbsup

# 469
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И ние сме от зле-то  Laughing и затова питам , че не знам как да го накарам да седне за малко  #Crazy полудявам с двамата ...  Laughing

# 470
  • Плевен
Ние още сме на морето. Решихме ей така да се възползваме от една промоция в нета (35лв на човек ол инкузив, детето безплатно) в Гранд Хотел Варна - Св. Константин и Елена. За парите е чудесно, а и времето е страхотно.
Лошото е, че Виктор от втория ден е с шарка, но какво да се прави. Няма да се връщаме, я. Пазя го от водата и така. Няма пълно щастие. Grinning

# 471
загубих ви дирите  Grinning, но пак ви открих  Peace, прочетох последните писания - много добре ми звучите!  Hug

А по темата - Ели вече се научи да чете гладко, и сама си чете разни неща - пише, рисува - към това винаги е имала интерес сама, без да се занимаваме кой знае колко с нея - просто я напътстваме нещо като пита, или я поправяме.

На мен също време за нищо не ми остава, дните се нижат страшно бързо, а ми се иска толкова неща да правя  в тях... все тренирам уж добра организация, ама съм до под кривата круша с резултатите

# 472
Здравейте! Hug

Валка, страхотно да си изкарате! Sunglasses

Холи на есен е в 1-ви клас и трябва до тогава да знае буквите и числата до 20.Буквите ги знае и пише на всички ни имената(които не са малко Crazy), а числата знае до 10, като 6,7,8  и 9 ги бърка ако не се упражнява често. Whistling Но ако от сега знае всичко за какво й е да ходи на училище. newsm78 Хич не я напъвам.Тя учителката си знае работата. Party
Иначе и тя много рисува. Все дърпа листи от принтера  и мине се не мине време свършват. Ерик пък си прави разни звезди, топки и кубчета от хартия, та тук е редовно в разпиляни листи, ама здраве да е...както каза Валка няма идеално щастие!

Чао засега мили и цунки! Heart Eyes

# 473
Момичета, нека да дадем много положителна енергия и Вяра на Любов и Надежда тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497092.new#new

# 474
Маги, толкова ми стана тъжно за това прекрасно дете. Дано има късмет и се случи чудо. Praynig

# 475
Маги, толкова ми стана тъжно за това прекрасно дете. Дано има късмет и се случи чудо. Praynig

Лу, последните данни са, че е малко по-добре малката Любов Praynig Praynig А чудото сме ние,хората - с нашата добра и позитивна енергия Peace

# 476
маги, видях. След като пусна линка, постоянно следя темата за нова информация. Много ме зарадваха добрите новини. Герой е това момиченце.  Hug Толкова се радвам. Grinning

# 477
Утре отново ще снимаме благотоврително за Вики, има закована тема в клю-то за повече инфо.

Днес бяхме на отложения празник на ФМ+ по случай 1-ви юни, беше страхотно организиран и имаше чудесни подаръци. Снимки по-късно ще пусна.

# 478
Дуци, къде и докога най-вече, че аз съм до 2 на курс и докато се прибера да взема малкия сигурно пак ще ви изпусна  #Crazy

# 479
  • Плевен
Снимки от морето, на който му се гледа:
http://www.facebook.com/valia.grigorova?ref=name#!/photo.php?pid=31284690&id=1070460928

Общи условия

Активация на акаунт