РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 259
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Хейййй момичета благодаря ви много за милите думи! Страшно ме зарадвахте! Hug Hug HugИ вие много ми липсвате.Не знаех,че така ще ми липсва септемврийската ни темичка(колкото и рядко да се вясвах там Rolling Eyes)Тан,миличка и твоите сладури са пораснали много.Да са ви живи и здрави! Heart Eyes Heart Eyes

Вярка, какво да се прави..да са ни живи и здрави палавниците. Grinning Холи за сега не ме притеснява много, но е доста своенравна и вироглава и на никой не се подчинява и не знам това как ще е като стане тинейджър?! Thinking Тя не се притеснява нито от мен, нито от баща  си, нито от наказания.Знае си нейното и това е.Като е ''изморена'' и не иска да пише домашни, никой не е в състояние да я накара.Докато ерик, милия ни се подчинява без да мърмори...просто знае,че сме прави като родители и това е. Rolling Eyes

Иначе си е голям купон. Край на тишината и порядъка! Party

Вярко, не остава време за нета.Ерик все си тегли разни филми, аз пък зяпам по разни бг предавания и турски сериали. Mr. Green А като е топло времето сме все навън. Sunglasses

Надявам се това лято  да е топло и да се нарадваме на слънце.На 1 Юли сме на къмпинг с беба за пръв път.Та да видим. Дано не вали сняг само! Whistling

Иначе аз вече изкукуригвам в къщи и без контакт с големи хора, но сега като се стопли се надявам да не е така кати правим разходки.Трябва и да се отслабва, та дано лятото да не ми се хапва толкова сладичко, а наблегна на плодове и разходки! newsm78

Деня ни минава страшно бързо-сутрин изпращам ерик в 8ч.После говоря с Бг, правя закуска , Холи става.Пишем ако нещо има,това онова, малко да ошетам или изпера и то станало обяд.Ерик се прибира, обядваме и двамата отиват с Холи на даскало. Следобяд готвя и в 3 отивам да ги взема.после до 8-9 не мога да ги прибера.Тук хубавото е,че дните са много дълги и лятото до 11-12 часа през нощта е светло.Сега обаче ми е трудно да ги слагам в леглата в 9ч.т.к. слънцето залязва в 9.30 че и по-късно.

Сега изчезвам, мили ми майчета.Много здраве на всички от нас и до скоро! Hug

п.с. Лу4а, много апетитна тортичка!и на мен ми се прави много , но скоро не е имало повод.А да си направя за нас значи да си я ям сама, защото никой друг не яде у дома.А всичко сладко веднага се лепи на голямото Д. Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 17:40 от ´¯`˙·٠•●HOLY●•٠·˙´¯`

# 451
  • В светлината на слънцето
Холи за сега не ме притеснява много, но е доста своенравна и вироглава и на никой не се подчинява и не знам това как ще е като стане тинейджър?! Thinking Тя не се притеснява нито от мен, нито от баща  си, нито от наказания.

Да те успокоя, че не сте единствени. Все едно описваш Теди. ooooh! Crazy

# 452
....Вярка, какво да се прави..да са ни живи и здрави палавниците. Grinning Холи за сега не ме притеснява много, но е доста своенравна и вироглава и на никой не се подчинява и не знам това как ще е като стане тинейджър?! Thinking Тя не се притеснява нито от мен, нито от баща  си, нито от наказания.Знае си нейното и това е.Като е ''изморена'' и не иска да пише домашни, никой не е в състояние да я накара.Докато ерик, милия ни се подчинява без да мърмори...просто знае,че сме прави като родители и това е. Rolling Eyes.........
Ей какво нещо са това децата ни  Joy 1:1  Wink у нас Криси макар сдрусан яката пубер  Mr. Green слуша като му говориш...най много да се разсърди и нацупи  Sick а малкото магаре си прави каквото душа му иска и не му пука от никой и за никой  #Crazy
Онзи ден баща им викаше, че като станел Коко тинейджър щял да си вземе пушка, че иначе нямало излизане на глава  hahaha
Представяш ли си снахата и зетя ти на едно место  box  bash hug Smile

Ама да знаеш те ще са по-добре в света, отколкото големите ни добри дечица   yes
Много ми е интересно Емката каква ще е като попорасне  Wink

# 453
Представяш ли си снахата и зетя ти на едно место  box  bash hug Smile
Вярка, като прочетох това, придобих ей такава физиономия  smile3532
Мисля си, да не би да е нещо от набора. Вики и тя вместо да се кротва, все по-щурава става.
lu4a, все забравям да кажа, от както видях тортата все за нея мисля. Mr. Green
Ето, малко снимки на Вики, ако ви се гледат:
http://tanit.snimka.bg/children/rojsen-den.283797.18579400

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 10:50 от tan

# 454
tan, децата ти са невероятно красиви!  Hug

# 455
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Искам да ви попитам, признавам, че не съм чела напред  Embarassed , упражнявате ли  вкъщи писане, четене и други такива... и може ли малко насоки 

# 456
Танче...какво се чудиш на наште бе жена  Joy тя Вики е станала цяла госпожица  Peace пу-пу и е още по-хубавичка пу-пу да не му е уроки на детето 4470
А бебока си е вече парче и половина  Joy а и май много прилича на кака си  newsm78

# 457
tan , страхотни снимки с дечицата! Дъщеря ми още малка и не се бях замисляла за някои неща като -лакирани нокти, пръстени.  Снимките на Вики ме навяха на такива мисли - това ме чака и мен newsm78 С Митето е лесно в това отношение купуваш едни дънки и едни маратонки и си готов за сезона, но момичето си е друга работа. А като пораснат - сутиени, гримове,чанти , аксесоари  #Crazy
Да са ни живи и здрави е рекъл народа!

# 458
Зуи, нищо не упражняваме. Денят ми минава страшно бързо, ако и това трябва да правя не знам. Много съм неорганизирана Crazy

Холи, Тан, чудесни дечица Heart Eyes

# 459
  • СОФИЯ
Ние днес се запознахме с г-жата класна на 1 Г..."Четете им, да преразказват....з много малко деца имат добра езикова култура" ... Rolling Eyes...как ше я караме нататък...

# 460
Ние упражняваме. Ама по принуда от страна на Теди. Mr. Green Тя отдавна се научи да пише (всъщност първо се научи да пише, после - да чете). Там обаче е лесно. Решава да си пише нещо и като се затрудни на някоя дума ни пита. Но четенето.... ох, там вече е лошо.  ooooh! Всяка вечер тормози баба си (пенсионирана начална учителка) да четат от нейните учебници за първи клас, после я държи до себе си, докато й прочете някой урок, който сама е научила, после следва книжка с едри букви... Crazy И на финала баба й вече дреме на леглото до нея, а Теди я бута с пръст и казва: "Бабче, събуди се, още една страничка"... Mr. Green Нас не ни иска, не сме били учители, моля ви се. Crossing Arms Покрай нея и малкият прихвана. Само ни дебне да ни "чете" книжки. Сяда до нас, отваря книга, съсредоточава се, свива веждите задълбочено, все едно чете и започва: "Имало едно време". И ... приключва. Mr. Green

# 461
  • СОФИЯ
Ние с четенето сме ОК, но писането малко куца. Инатичко си е /повече на тати  Laughing/ и не разрешава да й показваме и поправяме грешките - напр. някои букви ги пише обратно, ще се научи, не се притеснявам.
А за г-жата ...ми за мен е изненада такава категорична обща констатация при първа неформална среща  Confused - то тва по преразказ на татито ни де, може пък проблемът да е в неговата езикова култура  Grinning. Ше се изЯсни положението - и с г-жата и с културата.

# 462
Благодаря на всички ви за милите думи. Hug

Искам да ви попитам, признавам, че не съм чела напред  Embarassed , упражнявате ли  вкъщи писане, четене и други такива... и може ли малко насоки 
Ох, какво да кажа, в това отношение сме много зле. Не ми се мисли как ще сме септември в предучилищна. Има желание, но много бързо губи интерес, мисълта и все към игрите тича. Особено сега, когато каките в квартала са вече ваканция и всяка вечер се събират пред блока е немислимо вече да се мисли за друго. От два дни се научи да скача на въже и е много горда. Само където не спи с въжето. Но да ви призная, че аз винаги съм била на мнение, че всичко с времето си. Ето, това е последната и година детство образно казано, последна без ангажименти и пр. Макар, че в този полудял свят на щура конкуренция едва ли моето мислене вече е актуално, но това лято съм я оставила да прави "каквото си иска". Пък на есен почвам друга песен. Mr. Green

# 463
Искам да ви попитам, признавам, че не съм чела напред  Embarassed , упражнявате ли  вкъщи писане, четене и други такива... и може ли малко насоки 

Ох, и аз като  Тан отговарям, че сме много зле в това отношение. Не познава всички букви, не може  да чете, знае да смята да събира и за изважда числата до 10. Карам я да пише чертички ченгелчета но едно няма правилно но поне се научи да не излиза на другия ред. Засега игрите е интересуват повече. Лятото няма да е оставя да прави каквото си иска, може да се занимаваме с разкази по картинки. Едвали ще е нещо сериозно, защото морето ще е по цял ден и нощ пред очите ни и Валя все на там ще са и насочини  мислите.

# 464
  • Плевен
Морски поздрав от нас:

Общи условия

Активация на акаунт