РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 262
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА  newsm44
да са ни живи и здрави,  много да ни радват и по-малко грижи да ни създават

newsm51

Седефка, бързо и успешно възстановяване на пораслия хлапак  Peace
Дано полицията този път да си свърши работата...не бива и децата ни да се оправят сами...надявам се поне за тях някой ден да има повече ред и реални права  Praynig

# 436
Честит празник на всички малки и порастнали деца    bouquet

# 437
Честит празник на всички дечица!Да са весели и усмихнати на пук на дъжда!  bouquet

# 438
    bigdance2 Мили дечица, честит празник  Tada   Дано никога не изгасва детската звездичка във вас  ura

На мамите- да сте здрави и корави Peace

Аз също незнам още къде ще ходим. Когато вали се чувствам като парцал и не ми се ходи никъде Wink Ками вися по прозорците да гледа кога ще спре дъжда, пък си пусна Уди кълвача на ДВД-то. Поръча по тел. на баща си да и купи торта Heart Eyes

# 439
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ПОРАСНАЛИ И ТАКИВА, КОИТО УПОРИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ДЕТСТВОТО! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!

Седефка, настръхнах какво сте преживели. Да се оправя бързо момчето и дано намерите справедливост! Hug
Шевролета, предполагам, че ще я има там. Книгата е съвсем нова, а там винаги зареждат с нови неща. Щом харесва балет, със сигурност ще й допадне! Peace

# 440
Минавам да ви почерпя с тортичката, която спретнах за децата довечера. И за нас ,де!

Не обръщайте внимание на надрасканата ми мушама, това е любознателните ми чеда Grinning

# 441
Ауууу, каква торта... newsm22 Луча, страшна си!  Peace

И аз направих снощи (почти в полунощ), но далеч по-скромна. Grinning

# 442
Честит празник на всички дечица!!![/size].
Луча, идеята за торта е страхотна.
Ние ще ходим по - късно на детско парти с много песни и забавления. Тук поне се разминаваме с дъжда и дано така си остане.
Весел празник на всички !!!

# 443
  • Пловдив
Честит празник на всички деца - малки и големи!!!

# 444
Привет момичета! Hug
Не съм писала от 100 години, но все няма време. Crazy
Весел празник на всички дечица!Да са ви живи и здрави и само радост да ви носят! Hug

Днес каката и баткото са на екскурзия от училище-Ерик имат представление-той е в главната роля Party,а Холи са на зоопарка цял ден и аз имам време да си почина и да драсна тук малко! Wink

Емката расте и времето си лети и аз декември трябва да се връщам на бач и ми става мъчно,че няма кой да гледа малката и ще трябва да ходи на градина...много ми е притеснено! Cry Баща ми не е добре със здравето и майка не може да дойде,а свекърва ми ще идва април чак.. Confused

Преди няколко дни тук валя сняг и аз пак извадих ботушите и якетата! ooooh! Днес вече започва да се оправя времето и скоро ще е топло отново Praynig

Нямам време да ви чета назад, но се надявам всички да сте здравички! Hug
Честито дипломирване на малчуганите ви в детската градина.Холи ще е първи клас на есен! ooooh! Много е палава, не минава седмица без рани и кръв, но да минават бързо.Особено откакто се стопли то не е падане от колело,разбита уста, колене и бузи!

Вярко, зетя е голям сладкиш..да го цункаш от нас!Много ми липсваш..да знаеш. Hug

Ето малко снимки от моите сладки калпазанковци:
http://family.webshots.com/photo/2117575150101110711mUFahZ

и цунки на всички!  bouquetдо скоро

# 445
Ей Джу, да си ядеш ушите къде се изгуби бе човек  newsm78 чак не повярвах на очите си като видях, че си писала  Sick
Откак стана 3-на мама съвсем ни забрави  #Crazy то е разбираемо...ама много ми липсваш  Cry
Много се радвам, че сте добре и сте здрави.... а това с раните си е обичайно при снахата  Joy не я мисли, тя е бойна мацка и се оправя бързо  Peace да я нацелуваш яката  lovekiss и бебка и бате също  Kissing Heart
А зетят ти е станал такава фога, че думи нямам ...направо си расте тарикатче и 3/4  Mr. Green ама аз се радвам, че като гледам това голямото ми момче колко му е трудно в тоя луд свят с тая прекалена добрина  Thinking определено по-добре за тях е да са калпазини май ...а пък ние ще ги изтърпим то се знае  hahaha
Не се ли мяркаш на кю или на скайп по някое време ...свиркай...да початим малко  Praynig Целувам те и те прегръщам силно  Two Hearts

п.с. 3-ката бонбони са невероятни сладури  Hug свалям си няколко снимки да знаеш thumbsup

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 09:38 от *2K*

# 446
Холи, страшни сладури са и тримата... Hug Hug Hug

# 447
Холи, големи сладури са дечицата, а тази снимка ме развесели много

# 448
Холи  се появи newsm44 newsm44 newsm44
Незная дали някой друг ти се зарадва повече от мен. Mr. Green
Снимките са разкошни. Емката е много пораснала и се очертава същата чаровница като кака си, но ми се вижда по-кротка и тиха, а не такова дяволита като Холи. Hug
Холи, Вярка, знаете ли като гледам снимките на Холи, колко е пораснала, променена, някакси вече е голяма госпожица, застанало кокетно на снимките, си мисля как е излетяло времето. А вчера сякаш си говорихме за имунизации, захранване, първи стъпчици. Вики и тя е пораснала, но може би защото всеки ден сме с нея и някакси не толкова осезаемо е това. Но сега като видях Холи сякаш изведнъж осъзнах, че вече не са малките ни дечица.
А на въпроса за зетя и снахата, са си лика и прилика. Дяволчета и двамата. Mr. Green
Вярка, Холи, прегръщам ви и двете.
Гвен и тя ми липсва много и Галка.

# 449
Танче, пораснаха си децата и още как  Peace като гледам подписа ти и твойте са много променени ...ама ти не можеш да го усетиш  newsm78 то и аз най-вече покрай другите хлапета се замислям  Joy а да не говорим, че като гледам пък големия как се променя направо пред очите ми  #Shocked направо не вярвам как лети времето  Wink
А Катето наистина съвсем се загуби  Sick един път я мернах в 1 тема за мебели или нещо подобно ...ама после забравих къдееее та да я сръчкам да се вясне и при нас  Mr. Green
Целувки  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт