Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 763
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • София
ББ Неджля сама ли ще се прибере или пак ще ходят да я прибират?

# 481
ББ Неджля сама ли ще се прибере или пак ще ходят да я прибират?
Сама ще се прибере. Днес нали някакви отидоха в пансиона и резнаха лицето на Жулиде. После същите са в бара и са постъпили по същия начин с Юмит. Тя отива в бара и вижда това. После се прибира у дома. Каква е причината - не знам, защото го гледах на ютуб, но не разбирам турски, гледам само картинки.
Много ми харесаха сериите. Ферхундела веднъж да ми допадне, много правилни думи каза на Лейля. Добре, че я послуша, че както гледаше тъпо си мислех, че нищо не е разбрала.
Що си мисля, че Шефкет няма да използва парите на Яман, за да си изплати дълга!? Какво ли е намислил?
Само едно не ми харесва в този сериал - а, бе много плачат. Направо чак ми дотежава на моменти мъката.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 22:33 от Snejkata

# 482
  • София
Мерси за отговора. ББ Но ще ми е жал за Юмит. Той няма нищо общо с работите на Жулиде...

# 483
Ей Ферхунделката в този епизод само хубави неща прави Heart Eyes Браво и на Лейля.. Само Неджлята не ми хареса.. Пак тази гордост.. И Шефкет ooooh!

# 484
  • до една звездичка
Само Неджлята не ми хареса.. Пак тази гордост..

Май по-скоро срам беше.  Rolling Eyes

# 485
Ами и срам имаше 100% ама и гордостта им ми идва в повече Crossing Arms

# 486
Ферхунде още веднъж доказва, че не можем да кажем за някой, че е само добър или само лош. Много хубави мисли изказа, та посклати малко Лейля.
А Неджля не толкова от гордост не иска да се прибере, мисля, че повече от срам.
И аз като Snejkata се съмнявам, че Шефкет ще върне парите на лихваря.
Мъчно ми е за Тахсин, макар че в предната серия го упреквах.

# 487
Сега изгледах снощните серии и за това се извинявам за късния коментар.  Peace
Съгласна съм със soya-fen за това което каза за Фикрет. Стана ми жал за Тахсин. Ама тези двамата все така ли ще са дръпнати и няма да могат да си говорят като нормално семейство.  #Cussing out
Одобрявам, че Фикрет остана, семейството и има нужда от нея, ама как представи нещата на мъжа си, все едно му каза ти не си ми никакъв, ставай и си заминавай, това е моето семейство и аз оставам с тях. Все пак имаше куража да се ожени за него, а няма куража да го приеме като свой съпруг, а го чувства напълно непознат. А в къщата му се чувства като гостенин, който седи със стегнати куфари и чака всеки момент да се върне при мама и тате. Ами след като си се омъжила за този мъж, бъди му истинска съпруга, нямам предвид да легне с него, а да ги решават и правят нещата заедно като семейство. А не както сега. Тя предложи, той отказа, тя се нацупи, той поиска да си тръгнат, тя каза оставам тук ти си отивай. Изглежда ми прекалено детско и незряло за хора на тяхната възраст. И двамата така, както не казват какво чувстват и искат и мислят, а си говорят като непознати ми иде направо и Тахсин и Фикрет да ги........ #2gunfire
За Ферхунде, боят на Оуз я е приземил доста грубо на земята. Сега е много по-кротка и смирена. Докога не знам, ама е хубаво покрай проблемите с Неджля, освен Фикрет и още някой да мисли и говори трезво, а не само да плаче и да се вайка или да въздиша. Или пък да излиза да се разхожда на въздух.  Flutter
Неджлята много рев изрева това момиче, ама то с рев не се оправят нещата. Колегата и беше прав, че това мина. Трябва да се успокои, все пак не е на улицата. Намери покрив и подкрепа от приятели. Живота продължава, да гледа напред, а не назад.   ooooh!
Лейлята се очакваше да реагира по този начин като се има предвид предишните й реакции при споменаването на Неджля.
 Thinking
Това по отношение на вчерашните серии, съжалявам ако на някой му е станало неприятно, че коментирам стари серии, ама едва тази вечер успях да гледам сериите от снощи. А утре ще гледам тези от днес.  Peace

# 488
  • У ДОМА
Здравейте! от много работа не можах цял ден да вляза тук!добре че ми остана време пак да гледам любимия сериал!Отново драма мъка болка сълзи!!!В началото Ферхунде ме учуди с пледоарията си към Лейля! Хареса ми това което каза - по този начин мисля че накара Лейля да се размисли за деликатната ситуация на която са подложени родителите  й  и да вземе трудното решение -да приеме  по някакъв начин Неджля!Според мен тя се съгласи  защото осъзна колко много страдат баща и и майка и отколкото от свои убеждения-на този етап тя не беше готова за такава среща но един вид прави жертва заради родителите си!

# 489
Ааа-ммм-пффф...  Rolling Eyes ... пак стана калабалък в къщата на Али Ръза - на, за малко да се скарат кой да изчисти с прахосмукачката.  Confused Проблясък на доброжелателство във Ферхунде, но и ехидната усмивчица и тя се появи. Бравос, оправи на бърза ръка дълга на Шефкет. Шефкет ... просто нямам думи, мота се там като някакъв фигурант. Confused
Решението за Неджля - сметка без кръчмар. Първо - взеха решението без Шефкет. Второ - взеха решението без Неджля. Какво очакват, че заблудената овчица ще заблее от благодарност и ще се втурне към кошарата ли? Crossing Arms Неджля се срамува, но в същото време си има и гордост. Която е още по-чувствителна след всичко случило се. Тя би желала да влезе отново в къщи, след като се е взела сама в ръце и е постигнала нещо в живота, а не като разкаяна грешница. Колко бяха заслепени Али-Ръза, Фикрет и Лейла от блясъка на ореолите си!  Crossing Arms Не очакваха, че Неджля може и да не иска да се върне в къщи. Али Ръза изгуби контрол и се развика и разкомандари без искрица самообладание и трезва преценка.
Тоя обрат с Оуз в затвора ми се стори неправдоподобен, почти смехотворен. Оня натаралежения, дето все тормозеше и се заяждаше с Оуз ... о, чудо! ... какъв обрат, какво благородство в това бандитско сърце! Mr. Green Трогна се от снимката във вестника и изведнъж му стана пръв приятел и защитник.  Rolling Eyes Crossing Arms А мадам Жулиде, хе-хе-хе, дълго ще помни любимката си Неджля. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 00:23 от soya-fen

# 490
  • У ДОМА
Ами Неджля също не е готова да се върне!Просто с какви очи ще погледне сестра си?
Е разбира се идва момент и за прошка -но като че ли този момент и за двете сестри още не е дошъл!

# 491
Ами Неджля също не е готова да се върне!Просто с какви очи ще погледне сестра си?
Е разбира се идва момент и за прошка -но като че ли този момент и за двете сестри още не е дошъл!
Ами да! Не трябваше да форсират толкова! Особено Али Ръза много прецака ситуацията - хайде, тръгвай веднага пред мене ходом марш! И сега какво, току що се сдобри с дъщеря си и след пет минути пак скарани.  Rolling Eyes

# 492
  • У ДОМА
Е да -Али Ръза трябваше да е по -деликатен ама то много му се насъбра на горкия-изпусна си нервите просто! Толкова удари от съдбата трябваше да понесе!

# 493
Абе туй момче от бара- колегата на Неджля, много разбрано! Днес пак го отнесе, клетият- остана сам на смяна! Sad
Ферхунде тъкмо МЪЪЪЪЪНИЧКО я бях посъжалила- някой беше казал по- назад, че след побоя имаше нужда от по- топло отношение; съгласна съм с това (особено от страна на Шефкет, много ми е мухльо той, въпреки че искрено му съчувствам понякога, що за женица си има), като цяло всички се държат много глупаво и сковано в подобни ситуации или пък другата крайност- реват като изтървани... ОБАЧЕ! Още с недозарасли рани, злобичката й пак се надигна! Не мога да повярвам- явно такова чудо трябва да се трепе на смени, ако беше на принципът на Пинокио и носът й се удължаваше при всяка лъжа, досега няколко пъти да е обиколил земното кълбо... Ужас! ooooh!

# 494
  • У ДОМА
Ами то такъв човек като Ферхунде -вари го печи го оправяне няма!Вместо да си вземе поука от урока дето и даде Оуз тя ще стане още по -зла и отмъстителна!За малко се кротна де!Ама като си излекува раните пак ще и поникнат рогца!-няма управия! Напротив ще става по -лошо!

Общи условия

Активация на акаунт