Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 762
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
 Аз си реших този проблем преди време, когато си направих лазерна епилация в зоната на подмишниците. Потенето наистина се намали много. Сега просто слагам рол он за подмишници на адидас само за да съм спокойна.  Grinning Grinning Grinning

# 196
  • Варна
Ето това ползвам аз и съм много, много доволна! Peace
http://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153

# 197
  • в Кошера
Мъжът ми е много доволен от това.
Аз проблеми с потенето почти нямам, ползвам най-различни стикове и рол-он-и, примерно, също, или.

# 198
Откога си така? По-добре иди на лекар първо, възможен е проблем с щитовидната жлеза или бъбреците Rolling Eyes Друг вариант е да е от много силно възбудима нервна система, но все пак иди на лекар Peace
Аз също много се потя и то само под мишниците и то като излизам навън. Мисля си, че моето е на нервна основа, защото това обилно потене се появява само като съм навън. Някакво притеснение нещо незнам, аз не го усещам, но явно е така. Дали одорекс помага, ако изпотяването е на нервна основа  newsm78 при мен дори и обилно да се изпотя не мирише, но проблема е, че пролетта не мога да сложа тънка памучна блузка, защото супер си личи, а лятото нося само потници. Голям проблем ми е това, да си купувам дрехи спрямо това на какво ще си личи и на какво не, ужасно е.
Аз съм абсолютно същата,по какви ли не лекари съм ходила и ми казват,че няма начин да се оправя.... и Одорекс-а не ми помага. Нищо,абсолютно нищо! Последната ми надежда е иглотерапията,но не съм пробвала още

# 199
Ето това ползвам аз и съм много, много доволна! Peace
http://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153 (http://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153)

Аз,да попитам от къде може да се купи този ролон,защото и аз имам проблем с изпотяването и бих искала да го изпробвам?

# 200
Откога си така? По-добре иди на лекар първо, възможен е проблем с щитовидната жлеза или бъбреците Rolling Eyes Друг вариант е да е от много силно възбудима нервна система, но все пак иди на лекар Peace
Аз също много се потя и то само под мишниците и то като излизам навън. Мисля си, че моето е на нервна основа, защото това обилно потене се появява само като съм навън. Някакво притеснение нещо незнам, аз не го усещам, но явно е така. Дали одорекс помага, ако изпотяването е на нервна основа  newsm78 при мен дори и обилно да се изпотя не мирише, но проблема е, че пролетта не мога да сложа тънка памучна блузка, защото супер си личи, а лятото нося само потници. Голям проблем ми е това, да си купувам дрехи спрямо това на какво ще си личи и на какво не, ужасно е.
Аз съм абсолютно същата,по какви ли не лекари съм ходила и ми казват,че няма начин да се оправя.... и Одорекс-а не ми помага. Нищо,абсолютно нищо! Последната ми надежда е иглотерапията,но не съм пробвала още

# 201
сложи си ботокс, почти няма шанс да не ти помогне

# 202
Аз съм доволна от нивея, рол-он. Миришат хубаво.. даже сега имат два нови аромата.

# 203
  • при моите деца .....
Аз съм доволна от нивея, рол-он. Миришат хубаво.. даже сега имат два нови аромата.
И аз съм най-доволна от Нивея, но ползвам дезодорант.

# 204
   Аз съм много доволна от Lycia-с розова капачка, за чувствителна кожа е.

# 205
Аз ъсм много доволна от дезодоранта на Гарние с минерали с 48 часова издръжливост.

# 206
Аз ъсм много доволна от дезодоранта на Гарние с минерали с 48 часова издръжливост.
Малко е със странна консистенция, в смисъл едно такова грапаво някак. Но иначе предпазва добре Peace

# 207
При мен проблема е само в лявата мишница. Зима , лято - поти се и мирише независимо дали съм се мазала с нещо, така е от това лято. До този момент не знаех какво е потене да не говорим за мирис. С това http://www.byly.ca/ / с червената капачка/ овладях мириса и потенето , но топлите дни предстоят така че не знам дали ще действа лятото.

# 208
Изглежда, че извода е всеки сам трябва да намери това, което ще му даде ефект. Има толкова много козметика ...............

# 209
  • София
Малко е със странна консистенция, в смисъл едно такова грапаво някак. Но иначе предпазва добре Peace

Оставя ли петна?

Общи условия

Активация на акаунт