Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 929
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
здравейте, момичета. Незнам дали тук е мястото, но какво ще кажете за изпотяването на лицето. Много е зле положението при мен, стичат се огромни количества капки. А нищо не е подходящо за лице (поне в аптеките така твърдят). Иначе от Одерекса и аз съм доволна, но не позволяват да се слага на лице. Та може ли съвет?
И аз бях така - винаги носех кърпички да си попивам лицето и излизаха много неприятни пъпчици, като от претопляне . Реших че ползвам крем , който не е подходящ за кожата ми и винаги кремът ми е бил с фактор 15 , а ако си сложа крем с по-висок фактор потенето и то е повече. Дано не прозвучи като реклама , но от края на април ползвам ето този крем http://phytocode.net/vm/category/6/rosa-damascena/za-suha-koga.html , ( има друга тема за тази козметика) - няма потене, няма пъпчици, страхотен е.
А за мишниците - това лято съм http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=31453 - има леко изпотяване когато съм на слънце, но няма абсолютно никаква миризма. Аз имам проблем само с лявата мишница и то откакто родих ( и зима и лято ми е лек кошмар).

# 331
Ива, пробвай при дерматолог ..., вероятно имаш мазна кожа?
В никакъв случай не използвай спирт:), само това знам.

# 332

А за мишниците - това лято съм http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=31453 - има леко изпотяване когато съм на слънце, но няма абсолютно никаква миризма. Аз имам проблем само с лявата мишница и то откакто родих ( и зима и лято ми е лек кошмар).
А пожълтяват ли белите дрехи (ако имаш наблюдение), когато си се изпотила след употребата на този крем? Аз ползвам Виши, както вече писах, но тези жълти петна под мишниците ме влудяват  #Cussing out При всяко пране ги търкам с Вениш, но понякога остава жълтеникаво, а когато гладя се усеща и миризма   #2gunfireSick Не знам какво да правя вече...... Tired

# 333
Bradshow[/u]благодаря ти за информацията наистина много Simple Smile това което е за под мишниците в момента имам мостра от него- наистина е много добро
skalcheva това е мн интересно изказване, аз от 5 години не съм спряла да ползвам спирт.  Винаги имам в себе си по една бутилчица - точно заради мазната кожа. Явно трябва да спра да го използвам.

# 334
Да, преди време правих един курс 6 месеца при дерматолог, от него го знам.
Използвай кремове за мазна кожа, защото със спирта още повече омазняваш.

# 335

А пожълтяват ли белите дрехи (ако имаш наблюдение), когато си се изпотила след употребата на този крем? Аз ползвам Виши, както вече писах, но тези жълти петна под мишниците ме влудяват  #Cussing out При всяко пране ги търкам с Вениш, но понякога остава жълтеникаво, а когато гладя се усеща и миризма   #2gunfireSick Не знам какво да правя вече...... Tired
Имам точно един бял потник и две бели ризи които са по-ефирни, бели са си на въпросното място. Преди 2 седмици бяхме на Перперикон, беше 12.30h.- голяма жега , много слънце , пот се лееше от мен и от всички- то трябва да си луд да си там по обедно време  Simple Smile , нямах проблем с бялата дреха.

# 336
 Дано не прозвучи като реклама , но от края на април ползвам ето този крем http://phytocode.net/vm/category/6/rosa-damascena/za-suha-koga.html , ( има друга тема за тази козметика) - няма потене, няма пъпчици, страхотен е.

Това кремче, хич не е безвредно:
Свойства:
Благодарение на алуминиевите соли SPIRIAL CREME.
Tолкова има изписано, че алуминиевите соли, водят до тежки последици. Sad

# 337
  • WonderLand
Аз ползвах миналото лято Odorex, но действието му продължи 3- 4 дни само. Пръсках ли пръсках и нищо, потих все едно съм без нищо. Пробах пак това лято но не ми помага  cry cry не знам какво да правя.... Бях чела някъде за обтриване на мишниците всяка сутрин със сода  newsm78 newsm78 Чудя се пробвали ли сте го това  Thinking дали има ефект...

# 338
Рексона!  Peace

# 339

Имам точно един бял потник и две бели ризи които са по-ефирни, бели са си на въпросното място. Преди 2 седмици бяхме на Перперикон, беше 12.30h.- голяма жега , много слънце , пот се лееше от мен и от всички- то трябва да си луд да си там по обедно време  Simple Smile , нямах проблем с бялата дреха.
Благодаря ти за отговора! Ще го пробвам кремчето, нямам накъде вече  Tired
Относно алум. соли, четох, че могат да навредят само ако се бръснеш под мишниците. Аз лично не се Peace

# 340
Аз ползвах миналото лято Odorex, но действието му продължи 3- 4 дни само. Пръсках ли пръсках и нищо, потих все едно съм без нищо. Пробах пак това лято но не ми помага  cry cry не знам какво да правя.... Бях чела някъде за обтриване на мишниците всяка сутрин със сода  newsm78 newsm78 Чудя се пробвали ли сте го това  Thinking дали има ефект...
И аз ползвам Одорекс и тази година определено не съм доволна от ефекта му. Откакто го направиха в нова опаковка, действието му значително намаля-типично българска работа!

# 341
  • WonderLand
В момента се продават део кристали и се чудя дали да си взема, но ми се ще да получа мнения дали сте доволни ако сте ползвали  Simple Smile А също и ако имате някаква информация за това със содата  newsm78

# 342
За кристала- не спира потенето, само премахва миризмата.

# 343
на мен кристала не ми повлия нито на потенето нито на миризмата, поради което отиде в коша и си продължавам със старите ролони

# 344
И аз ползвам Одорекс и тази година определено не съм доволна от ефекта му. Откакто го направиха в нова опаковка, действието му значително намаля-типично българска работа!
Абсолютно вярно, Одорекса не е това, което беше.

Общи условия

Активация на акаунт