Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 786
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Аз използвам сега на Dove с краставица и е доста добър  Peace

# 481
Както писах преди ,Одорекса помага наистина ,но е много вреден,но всеки сам решава
С какво е вреден? Това е единственото ,което ми помага срещу потенето, замисляла съм се,че най-вероятно ,за да е толкова ефикасен ще има някоя съствка,която ще е вредна, но досега не съм попадала на информация за вредите му.

# 482
  • Orihuela Costa,Spain
Прочети му съставките

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 21:36 от danylony

# 483
  • Orihuela Costa,Spain
Бъкан е с алуминиев хлорид,запушва порите,затова и потенето спира.Под едната мишница ми излязоха две бучки,а под другата една,изкарах си акъла.Бях на антибиотик една седмица,като го спрях ми излязоха пак.Както писах,всеки сам си решава,далеч съм от мисълта да си налагам мнението на някой.

# 484
След Одорекса аз също имам 2 бучки под мишниците. Също бях доволна от него, но усетих последствията.
Да, спира потенето, но си има последствията за съжаление  Tired .

# 485
От две години следя темата, на няколко пъти пусках не само аз, а други ползващи сухия стик на Форевър Ливинг Продъкст, който не съдържа , вредните алуминиеви соли, но всеки сам си решава, какво да ползва и какъв риск да поеме! newsm78

# 486
Форевър Ливинг Продъкст ако е това

СЪСТАВКИ:
Пропилен гликол, дестилирана вода, натриев стеарат, стабилизиран гел от Алое Вера, аромат, триклосан.

Тези съставки също са много вредни , дали има антипреспирант ,който да е със силно действие и безопасен. newsm78

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 12:01 от Genuine

# 487
На фона на 30% наличие на чист гел Алое вера, минималното наличие на тези стабилизанти,  не са толкова стресиращи.
А другото, че вече 10г. се ползва този продукт в Бг и няма оплаквания е друга тема, пак повтарям, всеки сам си решава, какво да ползва и какъв ,,риск" да поеме!
Почти винаги евтиното, излиза много скъпо. Sad

# 488
гел от алое вера :
Ревитализира и регенерира кожата, правейки я мека, гладка и освежена.

триклосан :
антимикробен препарат, който може да създаде високотоксични диоксини, които разрушават хормоните, имат канцерогенни хлорни съставки, който се натрупват в хранителната верига. Част от съставките му водят до отслабване на имунната, нервната система и проблеми с плода.

пропилен гликол :
E1520
Антифриз. Производен нефтопродукт, разяждаща течност. В козметиката го наричат овлажнител, в действителност той е антифриз за водно охлаждане. Приложен върху кожата, той дава усещането за гладкост, но това е в резултат от изтласкването на важни за здравето на кожата съставки. Един от основните дразнители на кожата, който спомага за появата на акне. Предизвиква изменения в черния дроб и уврежда бъбреците.

алуминиеви соли :
Освен че блокират дейността на потните жлези, алуминиевите соли имат свойството да се просмукват в кожата, попадайки в нервната система.

# 489
  • София
Ползвам Олдурекса от много време и досега не съм имала проблеми (дано и да нямам)  Stop, но не мисля, че бучките, за които говорят момичетата са от него. В много от стиковете има почти същите съставки  Rolling Eyes

# 490
  • Orihuela Costa,Spain
От него са,аз пътека направих до личната.Жената ми каза кратко и ясно...Каквото и да пробваш изпотяването при всеки е индивидуално,не можеш да го спреш,има хора дето се потят и такива ,които не.Мъжа ми работи на плажа,ами капчица пот няма,а аз...Е както и да е  ,много хора са доволни от него,така че да не спорим  bouquet

# 491
Ти имаш бучка от  Одорекс,а аз така зверски се обринах под мишниците,че не можех да си сваля ръцете!Дори един ден неплатена си бях пуснала тогава!Иначе първите два пъти много добре ми подейства,ама на!
Този Ревлон,къде го продават?В "ДМ" го няма,или аз не го виждам.По аптеки ли,по парфюмерии ли да го търся?

# 492
Този Ревлон,къде го продават?В "ДМ" го няма,или аз не го виждам.По аптеки ли,по парфюмерии ли да го търся?

От парфюмерии си го купувам.

# 493
Почвам да следя темата  Simple Smile
Аз за известно време бях доволна от кристала против изпотяване, моя е на ДМ, но нещо с времето ми дотегна начинът на използването му - всеки път да го мокря на чешмата...
Преди години купувах редовно мъжките Жилет - страхотен е  Simple Smile

# 494
Аз използвам подложки при изпотяване. Малко особено се поставят, но като им хванеш "цаката" Simple Smile е лесно Simple Smile  Страхотни са. Опитайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт