Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 749
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Аз ползвам рол-оните на Nivea и съм много доволна от тях. Според мен няма разлика между 3-те варианта. Аз не ползвам дезодорант, защото ми е неприятно усещането, когато се пръска Wink Не ползвам и сух стик, защото пак ми е неприятно поставянето на сухо... и наистина оставя бе;=ли петна. А рол-она аз не изчаквам да изсъхне, не ми оставя и мокри петна и прочие, даже ми е приятно като го поставям,едно такова охлаждащо..Simple Smile

# 511
  • WonderLand
Мъжкият ми MY свърши, но чесно казано в един момент май спря и да действа.... а може и от много големите жеги да е newsm78 Както и да е, сега взех мъжкия Mitchum Sport. Мирише приятно, но още не съм го ползвала навън. Забелязах, че съхне по-добре от MY, което ми хареса. Ще го тествам, дано помага Peace

# 512
Мъжкия Митчъм е супер (ако за стик-а) става въпрос. Мъжа ми от години само него ползва. Аз ползвам женския и също съм доволна, но мъжкия е по-ефективен. Само дето ги няма в БГ. Поръчваме ги постоянно от Щатите.

Силжер, ти откъде го купуваш? Или не е стик?  Thinking

# 513
  • WonderLand
Не е стик. Аз търсих, на няколко места, но не открих. Само ролката и спрея, и предпочетох ролката. Иначе от Кауфланд го взех. Направи ми впечатление, че създава едно стягащо усещане... малко странно Simple Smile

# 514
Каква е разликата в действието на дезодоранта под формата на спрей и рол она? И има ли такава?
От години използвам или стик или рол он, спрей не съм ползвала от мноого години и даже си мислех, че вече никой не ги купува и ползва. Установявам обаче, че си има хора, който ползват дезодорант под формата на спрей. Чудя се защо. Така де... малко тъп въпрос Laughing Blush Но ми е странно някак защо някой ще предпочете да ползва спрей.
Въпрос на предпочитание ли е само под каква форма ще бъде деоздоранта или има разлика?
Между стика и рол онът разликата е в това, че стиковете са по-ефективни и сигурни според мен, но пък по-трудно се измиват и остават бели следи по дрехите. Рол онът пък трябва да го почакаш малко да изсъхне, иначе мокрее.

Според мен е въпрос на лично предпочитание. В повечето случаи съставките на спрея и ролката са еднакви. Аз предпочитал ролка.

А относно потенето - SVR имат страхотни продукти за това. Вече втора година използвам тяхната ролка и съм супер доволна.

# 515
  • Русе/София
А относно потенето - SVR имат страхотни продукти за това. Вече втора година използвам тяхната ролка и съм супер доволна.
може ли снимка или линк?

# 516
# 517
  • plovdiv
От 2 год. ползвам само рол-он на adidas!  Peace

# 518
# 519
  • Пловдив

Изключително съм доволна ! Потя се много  и само Виши помага.Горната ролка  е доста икономична (ползвам я втори месец вече ) и ефективна Peace

# 520
  • София
При мен взе да се получава онзи ефект, който описват някои хора и преди - спирам потенето под мишниците, но потта избива на гърба и отпред. Ужасна жега е просто!

# 521
Здравейте!Прочетох доста от мненията ви и искам да попитам само едно - понеже вече съм в пубертета и забелязах да се появява такова потене преди 1 година,възможно ли е да бъде от това?Наистина е много неприятно и то за моята възраст,а и по принцип.Вие как мислите?Благодаря предварително Simple Smile

# 522
Възможно е да се потиш повече през пубертета, както и потта да има по-лоша миризма.

# 523
Здравейте !
Записвам се да следя темата,тъй като и аз имам този проблем.
Използвам Одорекс за ръце и съм много доволна,но от ролката на Виши -72 ч, съм изключително недоволна. Пробвах я точно 2 дни и спрях да я ползам ! Като я ползвах не стига, че мирише на дядовски одеколон от едно време, а се потя и мириша ужасно !!!  ooooh!
А Одорекса го ползвам и съм водолна от резултата. Peace

Но така и не разбрах за отзивите ви за лосиона "ТЕРЕСОН " .... newsm78

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 18:56 от gEHu

# 524

Общи условия

Активация на акаунт