Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 750
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
А този Одорекс само за жени ли е? Или става и за двата пола?

# 541
Здравейте,
включвам се с молба да споделите продукти, които са без алуминиеви соли, ако може и без др., които мернах назад- триклоксан и др. дето пише, че е антифриз. Преди ползвах Дав стикчета, но неотдавна реших, че не искам да ползвам алуминиеви соли и искам нещо изчистено. Тук прочетох и за др. вредни съставки. Обаче забелязвам, че или са ми действали добре или просто сега се потя повече...понякога с неприятна миризма...Знам, че е ина нервна почва, та може и това да е причина...
Аз да споделя моя опит:
Ролончета на Буржоа, 2 са без алуминиеви соли. За др. съставки обаче не знам, утре на светло ще гледам. Не са особено ефективни обаче.
Ролка на Алверде от магазин ДМ, малко по- ефективна е сякаш.
Стик на Виши...е той е голямата греда. Имам чуството, че от него заирисвам още повече на пот.
Део-спрей п/в изпотяване на Балеа от магазин ДМ. Най- обикновен е, мирише приятно и определено има добро действие, сравнен с останалите продукти.
Утре ще ги прегледам тези за др. вредни съставки  ooooh!

# 542
http://po-krasivi.bg/bg/product/591/sante-kristalen-dezodorant-stik
био продукт,смятам да го пробвам

# 543
  • тук...при моите момчета
Здравейте!Искам и аз да споделя опита си с одорекс.Миналата година по това време си го купих и бях поразена от ефекта!Аз се потя ужасно много,а с него се чувствах супер!През зимата се пръсках само от време на време,а сега вече няма ефект Sad.Какво да правя незнам...Дали не му е минала годността,защото на опаковката пише,че е годен една година след отваряне.Мисля да си купя нов,но се чудя дали пък кожата не ми е привикнала(което ще е много жалко,защото наистина миналото лято се чувствах супер без петна).

# 544
Според мен е спрял да ти действа. Вземи си нещо друго за известно време и после пак пробвай с одорекс-а. И без това не е много за предпочитане. Аз например вземам една ролка, независимо каква (Нивеа, Гарине, Буржоа, Виши, Dove, Лейди нещо си ... абе всички) , действа ми някъде до средата на опаковката и после спира. Вземам друга. Като стигна до  средата, връщам се на предната и така. Няма спасение! Пробвах и одорекс-а, но ужасно ми щипеше. Изобщо не ми понесе.

# 545
  • София
Бях много доволна от Одорекс, но откакто е в новата опаковка (и цена  ooooh! ) нещо го развалиха. В момента ползвам Eucerin
Засега съм доволна.

# 546
Аз съм твърдо ЗА Одорекс!
А който пита дали става и за мъже и за жени - ДА изпробвано!
А на който му щипе- да спазва всичко, което е написано в Указанията за употреба. Да не се използва след бръснене на мишниците.

# 547
Аз също съм ЗА одорекс!Единственно искам да се спася от локвите,дори малко след излизане от банята вече съм мокра...
Бях много доволна от Одорекс, но откакто е в новата опаковка (и цена  ooooh! ) нещо го развалиха. В момента ползвам Eucerin
Засега съм доволна.
Иве, този юсерин от типа на одорекса ли е,или дезодорант против изпотяване?
А някой от вас да е чувал за натриване на мищниците със сода бикарбонат?

# 548
  • София
normal, пак е от типа на Одорекса. Съдържа алуминиев хлорид и алуминиев хидрохидрат.

# 549
Доволна съм от  мъжките ''Gillette''  от този тип, независимо от вида аромат. Издържат безпроблемно над 24 часа при мен и мъжа ми.

# 550
аз съм доволна от една ролка на СВР-Спириал. Не оставя следи, и няма миризми. Аз тренирам народни танци и издържа дори на това натоварване. Laughing

# 551
Момичета,благодаря за мненията!Може би наистина за малко ще оставя одорекса да си почине кожата и ще пробвам някои от нещата,които сте предложили.Дано започне пак да ми действа,защото усещането за сухота в жегите ми липсва Simple Smile Hug

# 552
Здравейте момичета! Simple Smile Края на юли месец съм булка, сватбата ни е дневна и на всички е известно каква жега ще е тогава...та въпроса ми е, какво бихте ме посъветвали да използвам против изпотяването под мишниците (като се има в предвид, че моето е малко по-силно от нормалното)? От изчетеното до тук съм се спряла на Одабан, Одорекс и SVR-спирал крем, но моля Ви, дайте и вашия съвет? По принцип ползвам Nivea и Dove, но те не са нищо кой знае какво и в никакъв случай няма да рискувам на сватбата с тях.
Чакам съветите ви....като предварително благодаря! Simple Smile

# 553
Писала съм и преди в темата, че от години използвам това и съм много доволна.

# 554
Писала съм и преди в темата, че от години използвам това и съм много доволна.

Може ли името, че на снимката е много малко и не го разчитам? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт