Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 642
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Tinkerbella, Odorex има и за крака, можеш да пробваш, но аз не мога да споделя впечетления от него  Peace

# 136
Аз ползвам мъжки стикове и мога да кажа, че от тях съм по доволна в момента ползвам на фа и дори като си взема дум,мишниците ми още миришат на стика

# 137
Аз съм за Одабан  Peace

# 138
  • София
radi, медико-то не е ли като онези ала- Здраве кремчета?
За Адидаса и аз мога да кажа същото, потене има, миризма не или е приятна на самият рол он.
Започвам да се чудя дали да не взема да пробвам този Одорекс.
А да питам някой да е намерил лек за изпотени стъпала? Няма миризма, но особено високи обувки на босо е ад.
Иначе съм чувала за вани с утайка от кафе за крачетата, за ръце такъв метод не знам...

Аз имам същия проблем със стъпалата и затова си купих Одорекс миналата седмица. Много съм доволна. Все още не са се изпотявали откак си сложих, а бях на планина през най-големите жеги и ходих с кецове.
А на подмишниците нямам проблем с прекомерно изпотяване, но след няколко часа от повечето стикове, ролки и спрейове се появява миризма. Съвсем слаба е наистина и се усеща замо ако умишлено си завра носа да се подуша, но ме дразни много. Само с мъжките дезодоранти се спасявам от този проблем. Явно просто са по-силни (все пак и мъжете са по-големи смръдльовци  Laughing ), но пък всички са с доста силен аромат, което не ми харесва. Някак не ми се връзва да мириша на парфюм Живанши и на Жилет едновременно  ooooh!

# 139
Ето това мисля да пробвам това лято, прехвалиха ми го  Wink

http://uk.loccitane.com/FO/Catalog/Product.aspx?prod=17DO100P9

# 140
# 141
И за съм с две ръце за ОДОРЕКС - изпробвано!!!

# 142

Да аз съм фен на ботокса срещу потене. Пробвала съм какво ли не, но това наистина е най-доброто! Вече мишниците ми са сухи и не ги цапам дрехите с пот или анти-перспиранти. Изчезна и неприятната миризма. Самата процедура е бърза и безболезнена.
Правя си при д-р Ванеска в естетичния център Medefect  Stop

Оффф, айде стига с тоя Медефект де! ooooh! Tired Ти да не мислиш, че сме паднали от небето тука?! Имаш общо 3 страници публикации и във всичките ти постове рекламираш този център Медефект! Аман!

# 143
Да има някой друг изпробвал този крем Медико? Бих си го взела, но се притеснявам, че може би radi^ е от хората, които нямат чак толкова сериозен проблем с изпотяването, защото прочетох, че има хора на които са помагали Dove и Adidas. Но знам ли, може наистина този крем да помага. За сега съм доволна само от Одорекс, но съм го прилагала само веднъж, приетснява ме факта, че някой беше споделил, че са му излезли топчета под мишниците (запушени потни жлези), което е доста обезпокоително, а аз като се пръсках ме понаболяваха мишниците. При мен ефекта се задържа точно една седмица за съжаление и сега не съм се пръскала още. Някой да сподели цената на този крем Медико и radi^, ако можеш да споделиш в какво точно се изразява проблема ти, в смисъл колко често се потиш, при какви обстоятелства, че да преценя дали ще ми помогне на мен  Hug

# 144
  • На ръба..
И аз съм в търсене на най-добрия вариант, но споделя оплакванията си от Одорекс, след пръскане 1-2 пъти подмишниците ми почнаха да ме по наболяват и да ме сърбят ужасно много и го спрях за да не стане нещо по сериозно..

# 145
Да има някой друг изпробвал този крем Медико? Бих си го взела, но се притеснявам, че може би radi^ е от хората, които нямат чак толкова сериозен проблем с изпотяването, защото прочетох, че има хора на които са помагали Dove и Adidas. Но знам ли, може наистина този крем да помага. За сега съм доволна само от Одорекс, но съм го прилагала само веднъж, приетснява ме факта, че някой беше споделил, че са му излезли топчета под мишниците (запушени потни жлези), което е доста обезпокоително, а аз като се пръсках ме понаболяваха мишниците. При мен ефекта се задържа точно една седмица за съжаление и сега не съм се пръскала още. Някой да сподели цената на този крем Медико и radi^, ако можеш да споделиш в какво точно се изразява проблема ти, в смисъл колко често се потиш, при какви обстоятелства, че да преценя дали ще ми помогне на мен  Hug

Цената е около 1,50-2,00лв. ползвала съм да мажа дупетата на моите дечица, за това знам. Ще чакам  и други да споделят за този крем.

Иначе аз вече втори ден се пръскам с Одорекс Део и съм много учудена как така са ми сухи мишниците.  Обаче сега се чудя дали да се напръскам 3-ти път, защото четох, че след третото пръскане се получавал сърбеж.
А и да споделя, че когато се напръсках първия път, ужасно много ме щипеше час и половина и след това нищо, а след второто пръскане ме щипеше около 30 минути, нормално ли е това? И дали момичетата, които са го ползвали ги щипе всеки път след пръскане? Аз си мисех дали не е защото предишния ден преди първото пръскане си минах един бръснач и за това да  е така? Ще чакам отговор. Иначе така добре не съм се чуствала никога, толкова е приятно да не се потиш и да знаеш, че когато те погледнат няма да видят мокрото петно под мишниците.
Страхотен е Одорекса!

# 146
pepa_ilkova, не съм го ползвала, но най-вероятно е от бръснача. Кожата е изнежена и нормално да има такъв ефект Simple Smile

# 147
Този спрей е чуден както разказвате, но дали няма някакви страничен ефект,аз в понеделник съм на доктор и ще го попитам за него

# 148
Както споделих в предния си пост, много ме щипеше след пръскане на спрея, обаче преди малко се напръсках за 3-ти път и нямаше помин от неприятното щипене. Много съм доволна за сега от този ОДОРЕКС.

# 149
А каква е цената на този Одорекс??

Общи условия

Активация на акаунт