Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 806
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
От години ползвам само REVLON Mitchum roll on и съм много доволна,по-принцип е за 48 часа,но издържа много повече.
Преди имах проблем с изпотяването(поради стрес),пробвала съм какво ли не,но само това ми реши проблема. Peacehttp://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153
Така като чета и някак си се надъхвам да започна пак с опитите. Ще го потърся още утре това,а дано помогне поне малко Simple Smile

# 226
  • София
Още не съм изчела цялата тема, така че е възможно да споделя нещо вече казано от други, но:

Преди седмица минах на бегом през някакво био-изложение в НДК, продаваха от хляб до козметика Веледа. Понеже имаше тарапанация пред един щанд, се спрях, послушах и накрая за 7 лева си купих някакъв минерален стик (парче солено-кисел на вкус... ами, камък, без миризма, заоблен отгоре и залепен за пластмасова подложка, с красиво капаче), за който твърдяха, че пречел на създаването на бактериите, на които се дължи миризмата. Потенето като такова си остава, но "ароматът" липсва. Реших се да купя, когато продавачката разказа как клиенти-мъже доложили, че си мажат сутрин стъпалата и не им се вмирисват изобщо чорапите Grinning

След близо седмица употреба заявявам, че при мен проработи. Намокрям го сутрин на чешмата след измиване, намазвам и забравям. Което ми е за пръв път, откакто влязох в пубертета. Принципно ако не съм ТОЧНО с гелообразен мъжки Джилет, цъфвам и връзвам за нула време и айде пак миене. Сега какъвто и дезодорант или дори парфюм да сложа СЛЕД намазването с тоя намокрен минерал, миризма на пот изобщо няма целия ден.

Нарича се Део Кристал и според написаното на обложката сайтът им е www.deocrystal.eu - принципно едно стикче издържало цяла година, а продавачката на изложението каза, че приемали поръчки на сайта и доставяли дори за единични бройки.

# 227
  • София
аз си взех нещо подобно от био-изложението, само,  че австрийска сол под формата на сапун, прозрачно розов
и при мен ефекта е същия  Crazy няма мирис  Flutter  Party
нито петна по дрехите след употребата му  Peace

# 228
  • София
аз си взех нещо подобно от био-изложението, само,  че австрийска сол под формата на сапун, прозрачно розов
и при мен ефекта е същия  Crazy няма мирис  Flutter  Party
нито петна по дрехите след употребата му  Peace

Дали твоите хора имат също сайт или може би са ти казали в кои магазини / аптеки да ги търсим? Аз като съм доволна от нещо, се превръщам в колекционер и сега искам да имам по един екземпляр от ВСИЧКИТЕ такива продукти на пазара, щом моят не е единствен Grinning

# 229
  • София
jijoya трябва да погледна вкъщи брошурката и ще пиша  Peace

# 230
# 231
http://static1.framar.bg/product/VICHY_deo_rolka.jpg за мен са номер едно-грам не се изпотиявам от тях!

# 232
На Revlon кой Mitchum използвате, има два вида - Shower Fresh и Powder Fresh? А, също така да попитам, някой да е ползвал стиковете Mitchum?

# 233
Аз ползвам  Shower Fresh .

# 234
Аз ползвам Одорекс много съм доволна Peace

# 235
Моля споделете, къде в София се Ревлон дезодоранта   bouquet

# 236
Аз ползвам Одорекс много съм доволна Peace

И аз Peace
Опитвала съм какво ли не и само с него решавам този неприятен проблем Grinning

# 237

От години ползвам само REVLON Mitchum roll on и съм много доволна,по-принцип е за 48 часа,но издържа много повече.
Преди имах проблем с изпотяването(поради стрес),пробвала съм какво ли не,но само това ми реши проблема. Peacehttp://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153

Наистина е страхотен.

# 238
Аз искам да питам момичетата, които писаха, че ползват дезодоранти (Боби* и Мелиса)
дали им оставят бели следи. Аз имам много черни потници и блузи без ръкави и от всички видове ролони ми побеляват под мишниците и се съсипват. Затова се пръскам под мишниците с парфюм, (купувам предимно тестери), потя, се но попивам потта със суха кърпичка и няма неприятна миризма.

# 239
Страхотни сте, темата е много полезна. Имам такъв проблем от както се помня. При мен е на нервна основа, когато съм вкъщи нямам проблем, но щом изляза...става зле. Досега ползвах всеизвестните стикове на rexona, dove, fa и т.н., но ефекта е краткотраен. След като прочетох съветите ви, ще опитам с одорекс.

Общи условия

Активация на акаунт