Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Ами да, аз може вече да се повтарям, но пак казвам, че потенето се оправя вътрешно, не външно.
Споделете как, с какво?

Не знам вътрешно или външно се оправя потенето, но при мене върши работа епилаторът и рол-он Mitchum на Revlon. Никакви други дезодоранти не ми помагат (освен един крем, който си бях купила преди години от Израел), но и ако на са изскубани космите също няма спасение. Това при мен, при другите не знам как е.

Миналата година какъв обрив си докарах с рол-он на Лейди спийд стик ...  ooooh! Един месец ходих с антибиотик на прах след това.

# 451
Аз преди съм питала и лекар за това, ама май не ме взеха на сериозно... казаха ми, че може да е на нервна почва и т.н. При мен обаче по-обилното изпотяване не се появава постоянно. И хем се мъчих да си забележа и пак не става. Е, да, когато съм притеснена или изнервена си се потя... тогава ролките или стиковете ме спасяват от миризмата... но както казах по-рано миналото лято при 40 градуса и отгоре на сянка, при постоянно тичане покрай масите (бях сервитьорка) мисля си беше нормално изпотяването. А и огромните количества вода изпивани от мен през деня... резултата от това беше свалени килограми, с които се мъчих преди... не усетих как ги свалих... явно по-рано е трябвало да почна да пия по толкова вода  Laughing и към края на лятото, когато вече не беше толкова горещо си излизам спокойно и си знам, че в един даден момент ще съм се поизпотила  Grinning и в един момент забелязвам, че съм си абсолютно суха... а бях само с рол-ончето на нивея Simple Smile когато се установи, че реално няма някакъв здравословен проблем за това изпотяване явно си е до човека, стуацията, вътрешното състояние (като притеснения и нерви) и до това колко го мислиш дали ще се изпотиш или не... а може и просто да си е по-засилена секреция... потта нали си е пак такова Simple Smile Поправете ме ако греша  Thinking

# 452
Външно няма как да се оправи  Laughing Дори определено време да се замаскира, после последиците са големи за организма и потенето започва отново с нова сила.

Ето ви един полезен линк:

http://www.lekar.bg/news-124/info-1813/%D0%9A%D0%B0%D0%BA.%D0%B4 … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

Коментарите под статията също са много интересни.

# 453
Външно няма как да се оправи  Laughing Дори определено време да се замаскира, после последиците са големи за организма и потенето започва отново с нова сила.

Еми при мен се оправя външно. С изскубани мишници и точния дезодорант не се потя, ако ще и 40 градуса жега да е. Сменя ли дезодоранта и/или забравя ли повече от 2 седмици да се епилирам, започва се с петната.

# 454

Еми при мен се оправя външно. С изскубани мишници и точния дезодорант не се потя, ако ще и 40 градуса жега да е. Сменя ли дезодоранта и/или забравя ли повече от 2 седмици да се епилирам, започва се с петната.

Значи при теб няма проблем. Изпотяването е в рамките на нормалното. И аз ако не се епилирам, повече се изпотявам, което пак намирам за нормално.

Аз говоря за прекомерно изпотяване.

# 455
  • В къЩи.

Не знам вътрешно или външно се оправя потенето, но при мене върши работа епилаторът и рол-он Mitchum на Revlon. Никакви други дезодоранти не ми помагат (освен един крем, който си бях купила преди години от Израел), но и ако на са изскубани космите също няма спасение. Това при мен, при другите не знам как е.

Миналата година какъв обрив си докарах с рол-он на Лейди спийд стик ...  ooooh! Един месец ходих с антибиотик на прах след това.

На мен пък Ревлон много ми цапа.  Tired
А от гела на Лейди Спийд съм най-доволна за сега. Peace
Още един пример за това ,че на всеки му помагат различни ролки. Peace

# 456
  • София
Има един спрей който се казва Одорекс струва 7 или 10лв,но си заслужава!Аз лично съм много доволна!Опитайте и ще забележите разликата.Край на мокрите петна под мишниците  smile3521 smile3521 smile3521
Аз го ползвам само лятото когато е много горещо иначе съм със стика на Дав оригинала..

# 457
  • София
Одорекса е станал 7 лева?!  doh
Аз си взех ролка на Адидас - много е силна.
Определено въобще не се потя, но ме дразни, това което остава по кожата - даже не мога да го измия после.

# 458
  • WonderLand
Не, на същата цена си е - около 12лв, но качеството му е намаляло #Cussing out

# 459
  • София
Не, на същата цена си е - около 12лв, но качеството му е намаляло #Cussing out

Аз преди две-три години си го купих за 2-3 лева. За това се учудих.

# 460
Мили дами, издирвам рол он или део стик на Sanex. Ще бъда много благодарна на всички,които са го виждали някъде в Пловдив или в София и споделят къде да го открия.

# 461
На мен ми помага само део- стика на DOVE! И то само синия!  Но трябва по- малко да се мажеш с него, защото оставя бели следи!А какви ли не други съм ползвала..Преди няколко дни си взех някакъв зелен Рексона, ми учудващо за мен и той ми помага, хем, че когато ми е по- напрегнато, не е толкова добър, колкото DOVE  Flutter

# 462
  • Стара Загора
Мили дами, издирвам рол он или део стик на Sanex. Ще бъда много благодарна на всички,които са го виждали някъде в Пловдив или в София и споделят къде да го открия.
Аз също много го харесвам ,ако има някъде в БГ бих си купила от тук  Peace

# 463
  • WonderLand
На мен май най-много ми допадна мъжкия рол-он MY от Била - 1,60лв. Не ми премахва напълно изпотяването, но определено го намаля и предпазва от миризми. Някой ползвал ли е други мъжки серии? Нещо по-силно ми се ще да си взема за напред  Whistling

П.П. Забравих да добавя, че не оставя никакви следи, въпреки, че е бял. Не ми допада единствено, че почти не изсъхва, но все пак действа Peace

# 464
На мен май най-много ми допадна мъжкия рол-он MY от Била - 1,60лв. Не ми премахва напълно изпотяването, но определено го намаля и предпазва от миризми. Някой ползвал ли е други мъжки серии? Нещо по-силно ми се ще да си взема за напред  Whistling

П.П. Забравих да добавя, че не оставя никакви следи, въпреки, че е бял. Не ми допада единствено, че почти не изсъхва, но все пак действа Peace

Най-редовно като ми свърши дезодоранта, грабвам този на любимия. В момента караме на спрей на STR8.  Joy Силна, но приятна миризма. Работата си я върши много добре. Но да се има предвид ( бях споменавала и в темата за евтините придобивки ), че аз слагам пудра на Фелче Адзура предварително, изтупвам излишъка, нанасям/пръскам дезодорант, отгоре пак слагам пудра. Този метод за мен е безгрешен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт