Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 206
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета!
Извинявайте ,че така нахлувам в темата ви,след като не съм писала в нея от години.Само да се похваля,на 25.07.се роди сина ми Владимир-3350гр.,51 см.,здрав ,красив и с много коса.
Отвреме-навреме ви чета-дечицата ви са страшно пораснали и са много сладки  bouquet

dara82, честита радост!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да ти е жив и здрав малкия юнак, много радост да ви носи, да изпълни дните ви с много усмивки и щастливи мигове и да има приказно детство!!! Hug
И аз много, много се радвам за теб!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 376
  • София
Дара, честита ви радост! Да е жив, здрав е безкрайно щастлив Владимир /много хубаво име  Heart Eyes/  Hug
Хайде аз отзад напред да подкарам нещата  Wink Пускам ви снимки от с. Баня. Бяхме там миналия уикенд, топли минерални басейни, рай за дивачката Николая  Sunglasses
...
Дано утре да не заспя с Ники, за да се разпиша подробно, че .... Embarassed

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 16:52 от geriing

# 377
Дара82, толкова много се радвам за вас! Само щастливи мигове с Владимир - да е здрав и късметлия в живота!
много се радвам, че си се сетила да споделиш с нас прекрасната новина  Hug

мацки, аз нищо не съм чела, само мернах новината на Дара и се развълнувах. Ще ви пусна клипче от нас тези дни, и ще се разпиша по-подробно.   bouquet

Гери, знам че се повтарям, но Ники е простооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мегииии, къде си???

# 378
Дара82,много се радвам да прочета тази прекарасна новина.Нека расте здрав и весел Владимир!
момичета, много хубави снимки сте публикували няма да изреждам имена да не пропусна някои  Heart Eyes
мпуле, честито ти християнче   bouquet
искам да питам има ли някои деца все още с  памперси  Embarassed  Марти много и е трудно да се стиска започнах да и го махам през деня, кога казва , кога не ... явно ще е много трудно..
Утре , отиваме на планина да подишаме чист въздух, че в този град толкова мръсен направо не се живее
Лек ден  и приятен уикенд    bouquet

# 379
  • София
Привет с днешна дата  Grinning
Днес приспах Ники без да се приспя и аз  Wink По този повод да се оплача, нощем ме прави луда...Събужда се, пишка, после не иска в нейното легло, а при нас и  спи или перпендикулярно на главите ни и ни рита или в краката ми като куче и то на ръба на леглото...Та за  това се приспивам и аз през деня,  не издържам вече. През деня търчим като луди, нощем не спи спокойно...
Диди, честито ви християнче  Hug Страхотно сте си изкарали  Party а Мони колко е голяма...все едно вчера се похвали, че си станала лея  Rolling Eyes
Ивон, направо сте за някое шоу като чета  Crazy
Мирама, страхотни снимки и модели  Heart Eyes
Джазния, голям сладур е "философа"  Heart Eyes
Лени, благодаря ти  Hug Как  е сладура Ноли?
Булечка, честито на брат ти!
Цветенце, браво на вас  за дългия стаж с кърменето   bouquet Дай снимки да видим порастналата девойка  Flutter Весело изкарване!
Мишонка, чакаме подробен отчет в най-скоро време  Wink и снимки разбира се  Flutter
На тези, които не споменах   Hug  Приятни почивни дни от мен   bouquet

# 380
Dara,ЧЕСТИТА РАДОСТ! МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ЗА ВАС с ВЛАДИМИР!  
Толкова се радвам
Hug

Геринг, Николая е шеметна   Hug Grinning

От днес вече съм отново на работа Confused Няма как...

На всички  Hug Hug Hug

# 381
Здравейте Simple Smile

Дара 82 - честита ти радост  Hug Hug Hug Да ти е живо и здраво синчето и много много да те радва  Hug Hug

Гери - Ники както винаги е приказна Simple Smile Много е хубава  Heart Eyes Пу-пу   Hug Hug Ох спането с дребните е мъкааа Simple Smile Представям си какво ще е като се върне дребния. Баба ми разказва че вечер без да му разкаже 3-4 приказки не заспива  Shocked Shocked Shocked

Венерка - ох вече зверски ми писна на мен от тази  работа  #Cussing out в хубавото време вместо да се радваме на децата си  сме се забили по офисите  Sick

tsvetentse - къде ще ходите на планина?

Аз сега разглеждам оферти. Много ми се иска да отидем за 2-3 дни на някъде около Мелник Сандански или Разлог newsm78 но нещо не попадам на добри оферти Thinking Някой може ли да ми препоръча хотелче или къща за гости newsm78 Не искам да е супер лукс, но пък да не е и дупка

Ели как сте вие? Ноли как е? Ракзавай:) Винаги с удоволствие чета като разказваш Simple Smile

Хайде приятна вечер   bouquet

# 382
Здравейте, сладурки  Hug
Отдавна не съм писала и извинение нямам. Почнах работа ама и много от вас работят и пишат  Embarassed. Цял ден на компа не ми се сяда въобще като се прибера.

Честито бебче ВЛАДИМИР на мама Дара 82. Да ти е жив и здрав.  Hug

Гери- За Ники думи нямам, изписана мома е  Heart Eyes

Mpulle  и на мен ми дойде до гуша от таз работа. Днес даже съм на интервю за друга, ама още преди да съм отишла ми се е свило сърцето, пак на ново място, пак с нови хора и нови изисквания, умръзна ми... Пък и отдавна не съм се занимавала с това за което кандидатствам, че ме е и страх дали ще се справя с работата....
Ама Сани голяма почивка ще изкара при баба, спор няма.  Laughing. Дано не разпуснат дисциплината, че като знам мойто как го глезят бабите после трудно влизаме в релси  Wink

Мишонка разказвай как е на новото място?

Лени и ти много набързо минаваш и на мен ми е интересно като те чета, пък и Ноли сладък не съм го виждала скоро на снимки, пусни някоя  Blush

При нас нещата са наред. Криси расте и дивее  Laughing. На градинката един ден плаче един ден не, зависи коя госпожа е на работа, но общо взето свикна. Вече сме без памперс, което не означава, че няма аварии, но са рядкост.

Уф, да свършва тоз петък, че отивам на палатка за два дни.  Blush. Нямам търпение да стегна куфарите вече. Така ми се ходи в гората.  Laughing

Ще ви навестявам пак  Heart Eyes

# 383
# 384
Здравейте , аз малко се позагубих,тука съм ,ама нямам време много за писане.Сега сме само с едно усв за интернета и е голяма борба кой по-напред да го вземе.Та така,свикваме тука,много е красиво,чисто.Всичко е ново за нас,свикнали сме на друга култура,но всичко с времето си.Имаме басейн на блока ,Мила е супер щастлива,научи се да плува.Преди пищеше като луда,но сега е супер.Записахме децата на училище,Мила и тя ще ходи,няма вече детска градина,тука от 3 годишни са ученици.Много ми е интересно как ще е ученичка толкоз малка.Ще учат от 9,30 сутринта до 16,30.На обед ще мога да я взимам да я храня в нас или ако искаме може да се храни на стола на училището.Обаче на мен ми е много странно как ще ш оставям там сама да се храни,отделно ще  се приспива,а там няма легла.Ох,много ми е мъгла ,но като почнат ще видим.Баткото само на компютъра,чат с приятелите от Венецуела,гаджета маджета,седи до сутринта,нали има 6 ч разлика и после през деня спи,много се караме за това,но пък други забавления няма за сега.Тук времето е с 2 часа назад,имам предвид,че спът до 10 сутринта,магазините отварят в 10 ,дори и хранителните,някои кафенета отварят рано,но онзи ден примерно тръгвам си аз с чантичката до близкия супер,в 9 и 10 сутринта,те решетките още дръпнати.Та отварят в 10,работят до 2 следобед,затварят и после отварят в 5-6 и работят до 9.Ходят си до тях,хапват,поспиват,и после пак бачкат.Тук вечерят в 10 някъде и си лягат към 1-2 сутринта.Честно казано в началото ми беше странно,но сега и ние свикнахме така.Ми то в 10 вечерта още пече слънцето,как да си лягаме.Ще видим зимата как е.Та това е общо взето около нас.
Дара-честита ти рожба,да ти е живо и здраво синчето.Минавай по-честичко.Пусни някоя снимка на децата.
Мпулле-честито християнче,признавам още не съм гледала снимките,но нека да седна като хората,че тука ме юркат да ставам.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 11:47 от mishonka95

# 385

Дара82, честито да ви е малкото съкровище! Много радости и щастие да ви очакват занапред!

Мечтание, сигурно скоро ще започнем да се засичаме в градинката Wink  Съжалявам за това, което ти се случи, ноо съм сигурна, че рано или късно ще си имате и второ детенце!  Hug

Аз... абе да не ви мрънкам пак, ама вече бях 10 дни на антибиотици, сигурно и тази бременност ще ми е  кошмарна в това отношение. Благодарна съм на това, че педиатърката на Вили ме успокои, че тези проблеми не се предават после на детето.  Praynig  Т.е. всичко си е за моя сметка. Wink

Виолетка е като латерна, не се изморява да говори. Най-новата тактика е, като иска нещо да ме кара да си сменим ролите и тя да е "мама", а аз - "Вили", за да я слушам и да изпълнявам каквото пожелае...Например да сваля нещо от горния рафт на секцията... Joy
Ходихме малко на Велинград да се разхладим Wink
Ето я на кафе с близалка:  Joy
http://lh3.ggpht.com/_s5Vicvxr1RI/TFRXzP_qToI/AAAAAAAAJXE/dWx_rM … s640/P1030584.JPG

# 386
Ами и аз да се похваля, че на 15.07 станах за втори път мама. Родих двама прекрасни мъже - Стефан, 2500гр. и Росен 2850гр. и засега всичко с нас е наред  Heart Eyes

# 387
  • София
Грета, честито!!! Да са ти живи и здрави и много да се гордеете  и с тримата   Hug

Мишонка, Мила е голяма кукла  Heart Eyes
Анелия, голям сладур   Heart Eyes Да си изкарате весело на морето  Party
Виодиди, прекрасна е Вили  Heart Eyes като истинска дама е кръстосала крак  Flutter Дано нямаш повече проблеми и да не се налага да пиеш хапове  Hug

При нас нищо интересно..зверолина спи, аз на компа, ровча да си харесам диетка  Embarassed че и това лято си се разхождах   261uu та по тизи повод някой да е намирал една изгубена воля?  Rolling Eyes Flushed
  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 388
Грета- честито ,да са живи и здрави малките мъже.Много да ви радват ,а кака да ти помага.Как е тя? Като имаш време пусни малко снимки.
Геринг-мерси,Ники също е страхотна,забравих да кажа в предния пост.За диетата,почвам пак Системата минус 60.
Анелия –и вие много сте пораснали.Голям сладур.
Виодиди-Вили е голяма мацка как се разположила....

И при нас нищо ново,Мила дивее.Сега получихме един багаж от баба ,и пратила един пояс,та сега реве да слизаме на басейна.Айде ,че не мога д ая търпя и ще й зачервя дупата след малко. #Cussing out

# 389
Dara82, Gretta, честита радост! Да са ви живи и здрави рожбичките!

Гледах снимки, гледах, всички деца са прекрасни! Пу,пу!

Започнаха ли вече да ви опъват нервичките? Моята хубавица от месец и половина изобщо не се трае. Реве и се тръшка за глупости до истерия и нищо не помага - ни уговорки, ни подкупи, ни разсейване, даже и шамари пробвах - само става по-зле. Като зацикли за нещо направо откачам.

Сега е при баба си в Пловдив, аз останах в София да се наспя. Бабата се държи още, но и тя се оплака "Брй, голям инат!"

някой да е намирал една изгубена воля?  Rolling Eyes Flushed

Сигурно се разхождат някъде с моята. Ето една диета http://www.tialoto.bg/dieti/2005/12/14/dieta-na-skarsdeyl.2128. От ниско-въглехидратните е. Миналото лято свалих 10кила с нея, но после... нали се сещаш. Трябва постоянство.

Мишонке, испанците все с жегите се оправдават. И ние имаме пояс, но го използваме главно за възглавница на пода.

Общи условия

Активация на акаунт