Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 162
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ех че красива ни е станала темата  Hug Hug Hug за Октомври Simple Smile

Ох и при нас както винаги лудницата е на макс:) Сани пу-пу  е на градина. Сутрин още кашля, но денем и нощем е ОК. Аз предната седмица пак яхнах метлата от тая ДГ. Всяка сутрин като го водя в 7.30 лелката е оставила широко отворени всички врати и става зверско течение, няколко пъти и правя забележка, но тя се оправдава че била сама на 2 групи и не успявала да почисти сутрин на време. И за това в 7.30 колкото дечица има седят в средата на стаят върху килима, а тя около тях чисти. Точно през тях минава течението.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Все не успявам да хвана директорката но тази седмица ще си поговорим пак май smile3516 Все се чудя в другите градини така ли е??????? Вечер всички дечица ги взимаме до към 18ч, работното време на градината е до 19.00 не разбирам какво им пречи да чистят вечер, а сутрин децата като отидат да си влязат директно в затоплената стая #Cussing out

Гери - леле лудницата е в пълна сила а???? Ох добре че поне се очертава да си починете Simple Smile

Мечтание - милия Боби. Почна градина и почна да боледува....ужас..... дано бързо да оздравее Hug Hug Hug

Тони - леле от сега ти приватизира гримовете  а Simple Smile))))))))))))))))))))))) Точно днес разправях на милото как почвам да се радвам че имаме момче Simple Smile Вчера бяхме на рожден ден на една госпожица, която от сега се разхожда с куклите, храни ги повива ги, сменя дрехи, а вчера и подарихме пералня и веднага почна да я пълни с дрехите на куклите да ги "пере"  Laughing Laughing Laughingотделно имаше и дъска за гладене и ютия Simple Smile А при нас е лесно - оставила съм 1 багер и кубчета и по цяла вечер "строим" гараж на багера:)))))))))))))))))))

Булечка почна ли работа? Как свикваш Simple Smile Драсни и ти един ред да кажете как сте Simple Smile))

Аз само да подметна че разбрах че някои от октомврийчетата ни ще стават батковци Simple Smile))))))) така че викам тези мами да се обадят че да можем да им честитим  Hug Hug Hug

Хайде целувки от нас  bouquet

# 646
Вчера играхме на семейство. Аз бях таткото, Диана - майката, а двете кукли - децата. Диана цял следобед ги приспива, храни, води по градини и ясли, а аз си отлежах на дивана...... само по едно време ме изпъди да съм ходела вече на работа...

Търпя критика  Twisted Evil

# 647
здравейте Simple Smile
благодаря за празничното заглавие на Октомври 07   bouquet
честит имен ден на именниците , най-вече на Николая,
да е жива и здрава и да радва мама и тате !!!

mishonka95 ,geriing да оздравява малките сладури
това е от мен  приятен ден

# 648
Леле, как пропуснах :

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ИМЕННИЦИ! ДА ВИ Е СЛЪНЧЕВО В СЪРЦАТА И ВЕСЕЛО НА ДУШАТА!

Hug Hug Hug

# 649
Добър ден
честито на патерици  на всички празнуващи през последните дни:)

От днес сме си в къщи пак. Сани е с остър ларингит с възпалена трахея. Снощи милото се спука да кашля. Цяла вечер не спа...

Тони - изхитрила си се а:) ама и детето добре те е наредило:) на работа те праща:)

Мишонка - как сте Simple Smile Мила как е;)
Мацки пак се загубихте!

# 650
  • София
Момичета, благодаря за поздравленията за именния ден на Ники  Hug
При нас всичко е по старо му(Ники ан градина, ние на работа). Дано само да е здрава  Praynig
Мишонка, много неприято...Дано бързо и мине на куклата  Praynig Това с пътуването е убийствено, пък и без почивка...
Диди, дано Сани бързо се оправи  Hug Това пък с чистенето, докато децата са там просто нямам думи...Като те слушам ние направо сме уцелили. Поне за сега няма от какво да се оплача, освен, че Ники не харесва едната учителка, но то и аз не я харесвам честно казано  Blush Въпреки това се опитвам да я убедя коолко е добра "пожата"...За сметка на това пък другата учителка и помощничката са много мили, та успяваме някак да скърпим положението. Сутрин пак са едни драми... ooooh!
Тонито, не ми е хрумвало аз да съм бащата   hahaha Много готина роля. В нашия случай трябва да съм на компа и да не давам никакви признаци, че съм в стаята   hahaha

Хайде деее, драснете по два реда....
 Hug Hug Hug

# 651
Ох ,аз пак да се оплача. Мила е на АБ отново ,за 3 седмици втори АБ ,днес вдигна пак Т и  болки в ушите. Възпаление казаха този път вътрешно,преният път било външно. Ох писна ми ви казвам. Аман от болести. Таман се зарадвах ,че снощи не вдигна Т и викам,аха нещата се оправят , да ма не.

Та май ще си седи наща в къщи с баща си. Поне до януари.

Мпулле- дано Сани се оправи бързо, че много лошо като кашлят, то и ти не можеш да спиш покрай него.

# 652
Стискам палци на Мила и Сани бързо да оздравяват HugНямам вече думи с тези болести  ooooh!
Честит имен ден на патерици на Николая да е здравичка и все така чаровна Hug

# 653
Абе, тя Диана сама ми отреди ролята на татко, нали е момиченце  и мен точно това ме стресира. Не искам детето така да възприема ролята на мъжа и най-вече собствената си роля в едно бъдещо семейство. Ще трябва да стягам татито явно.  Mr. Green

Желая бързо оздравяване на Мила и Сани. Ние вкъщи също сме болни, но вече се оправяме.

# 654
Тонито то и ние се оправихме ама си мисля като го пусна на детската и до кога ще е здрав :oooo
като ги гледам там полвината са със сополи до пъпа ooooh!даже има и такива дето кашлят ooooh!

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 11:38 от Мечтание

# 655
Мечтание, тази зима и аз не бързам да я пускам на градина докато не закрепне съвсем. Ето, миналия месец беше почти оздравяла, само едно подкашляне остана и я изпратих на градина. Цял месец подкашля и с първия вирус в гпурата отново се разболя.

# 656
Здравейте, момичета!
Чудесна коледна темичка. Браво на Октомври Hug
Нашия герой все пак ходи на градина, въпреки всички неприятни преживявания.
 Постоянно се сменят госпожите и Велин не може да свикне. Както и те не се стараят да опознаят децата, защото са за малко с тях.
 От вечерта започва да мрънка да не ходи и е много нервен и ние покрай него. Няма как ...труден период.
Имаха вече 'открит урок'  Голям майтап беше. Изнасяха ни представление за есента. Велин  не беше много в час, а по-скоро беше хипнотизиран като ме видя и постоянно искаше да идва при мен. Голямо бебе е. Иначе казват, че е най-послушният в групата. А според мен е скован от ...досада.
Аз сега съм почнала една зверска диета, да видим до къде ще я докарам, че на работа от стоене много се заоблихме Tired Та така де и аз се включих в постите. А диетата е на Гарабитов. Ще пиша какво е станало.
На всики много празнично настроение пожелавам и да няма болни деца. А на всички работещи и солидни премии  Laughing  Аз сега се настройвам да украсим къщата с децата. Дано все пак да се настроя...
На всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 17:58 от _Venera

# 657
здравейте Simple Smile
честит празник на всички бивши и настоящи студенти!!!
Стискам палци на Мила и Сани бързо да оздравяват  Hug
_Venera  стискам палци за диетата ,разкажи повече за нея,защото ми стана интересно, аз миналата година от 1 януари бях на 90 дневната и отслабнах 7 кг и после в почивката още 3 кг ,но имам още за сваляне
лека вечер

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 22:06 от valen_tina

# 658
Ние чакаме утре да почне студа за да утрепи всички вируси и да ходим на детската Wink
боби днес цял ден не си свали ръкавичките като бяхме на разходка понеже баба му казала че днес щяло да вали сняг Winkсега седи на терасата и чака снежинките  Winkтова дете на всичко вярва  Winkа на дядо Коледа бил казал тази нощ да му донесе Влака Томас  Winkтрябва да ходя да го търся този Томас Laughing Laughing Laughing

# 659
  • София
Здравейте   Hug! Да взема и аз да драсна някой ред!
Диването е добре,...е ...., сега е малко болна -покашля и не е на детска. На 17 ще имат тържество.  С нетърпение чакаме Дядо Коледа и тези дни ще украсяваме в къщи .Научила е много песнички и по цял ден пее  Party.Доволна съм от госпожите в детската и малката ходи с желание. Родителите направихме ремонт и помещението им стана много хубаво, Купихме и доста играчки и децата са доволни
Незнам , но на мен времето все не ми стига,гледам доста малко са редовно пишещите тук. А къде е Меги  newsm78

Венера успех с диетата!
Бързо оздравяване на всички и за празниците всички да са здрави!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт