за Октомври 
Ох и при нас както винаги лудницата е на макс:) Сани пу-пу е на градина. Сутрин още кашля, но денем и нощем е ОК. Аз предната седмица пак яхнах метлата от тая ДГ. Всяка сутрин като го водя в 7.30 лелката е оставила широко отворени всички врати и става зверско течение, няколко пъти и правя забележка, но тя се оправдава че била сама на 2 групи и не успявала да почисти сутрин на време. И за това в 7.30 колкото дечица има седят в средата на стаят върху килима, а тя около тях чисти. Точно през тях минава течението.
Все не успявам да хвана директорката но тази седмица ще си поговорим пак май
Все се чудя в другите градини така ли е??????? Вечер всички дечица ги взимаме до към 18ч, работното време на градината е до 19.00 не разбирам какво им пречи да чистят вечер, а сутрин децата като отидат да си влязат директно в затоплената стая 
Гери - леле лудницата е в пълна сила а???? Ох добре че поне се очертава да си починете
Мечтание - милия Боби. Почна градина и почна да боледува....ужас..... дано бързо да оздравее

Тони - леле от сега ти приватизира гримовете а
))))))))))))))))))))))) Точно днес разправях на милото как почвам да се радвам че имаме момче
Вчера бяхме на рожден ден на една госпожица, която от сега се разхожда с куклите, храни ги повива ги, сменя дрехи, а вчера и подарихме пералня и веднага почна да я пълни с дрехите на куклите да ги "пере"
А при нас е лесно - оставила съм 1 багер и кубчета и по цяла вечер "строим" гараж на багера:)))))))))))))))))))Булечка почна ли работа? Как свикваш
Драсни и ти един ред да кажете как сте
))Аз само да подметна че разбрах че някои от октомврийчетата ни ще стават батковци
))))))) така че викам тези мами да се обадят че да можем да им честитим

Хайде целувки от нас

Въпреки това се опитвам да я убедя коолко е добра "пожата"...За сметка на това пък другата учителка и помощничката са много мили, та успяваме някак да скърпим положението. Сутрин пак са едни драми... 
Много готина роля. В нашия случай трябва да съм на компа и да не давам никакви признаци, че съм в стаята
Та така де и аз се включих в постите. А диетата е на Гарабитов. Ще пиша какво е станало.
.Доволна съм от госпожите в детската и малката ходи с желание. Родителите направихме ремонт и помещението им стана много хубаво, Купихме и доста играчки и децата са доволни