Детски ревматолог !

• 1 202
  • 4
  •   1
Отговори
Трябва ми спешно детски ревматолог в София!
Днес записх час за Лисичков но чак за 20 април,бяхме при Михайлова ,но тя излезна в отпуск...................
не мога да чакам тя е с болки ,въпреки ,че е на метилпреднизолон.................. вече 6 ден по схема от Михайлова,какво да правя................
В клиниката на Урвич ,май са само за възрастни?!
Тя е със съмнения за реактивен артрит,истоията е дълга и сега просто не ми се разказва.
Знам че имаше тема ,но не я откривам...................
Моля ви за кординати /без тези на горе споменатите/
Предварително ви благодаря.............................

# 1
Защо не потърсиш Михайлова по телефона, не отговаря ли?

# 2
Ами доколкото знам изборът на детски ревматолог не е кой знае колко голям. В Педиатрията може да потърсиш с-р Стефанов и той е детски ревматолог.

# 3
Мерси за препоръките и съветите Hug
За сега като че положението се поуспоки,та ще изчкам да минат празниците.................... и тогава ще ходим при Михайлова.
За съжаление наистина няма голям изор от детски ревмтолози.................... Rolling Eyes
Весели празници и още веднъж благодарности Hug

# 4
Д-р Лисички има и платен прием, който струва 30 лв. и от регистратурата на детската педиатрия в Токуда могат да те запишат още за същия ден. Ако положението е тежко - 30 лв. не са много голяма сума. Направлението можеш да го върнеш на GP-то и да го поискаш ново при следващ път за контролен преглед.
Когато търсихме такъв специалист не попаднахме на много други имена, така че ти препоръчвам направо да тръгваш при него.
Добър е! Доволна съм от отношението, диагностицирането и лечението на сина ми - реактивен артрит и синдром на Кавазаки. Не помня вече от къде, но май по спешност от регистратурата ми дадоха негови мобилни телефони и той отговаря на тях или на SMS.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт