True Blood(Истинска кръв)-Обратното броене започна-

• 17 588
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
О, Командирш, в мазето ли ще е събранийцето  Drunk Тука при нас тъй ги правят  Mr. Green

# 31
  • Срещу планината:)

Отвях въ, фрау Нортман, не ми се правете  Mr. Green Откъм дължина отвях сите (и откъм красота, разбира се) Mr. Green
Ако искате да спорим, намирВаме по един красноречив снимков материал откъм пръсти и мерим с линийка.

ПП Баси, след час и половина трябва да ходя на събрание на блока  Tired

Ще се избием,зарежете тез мерки  Whistling

На сбирката носи снимка на Джентито  Wink

Айде аз отивам да танцувам,малко да разхладя страстите,  Rolling Eyes или още повече ще се сгорещя,ей не е лесно  ooooh!

# 32
Ихууу, лейтенант, да друснеш такъв ръченик, че чак в Златна Добруджа да затресе  Grinning

# 33
  • гр.София-Красна поляна
На сбирката носи снимка на Джентито  Wink
hahaha hahaha hahaha Еее хе хеее,ще я освидетелстват одма.
Само си представям Пуцито по терлиците от меня и плакат на събранието почва да гитира  за ДжентитУ. hahaha hahaha
Пуци,бас лова,че не моеш го направиш.

# 34
Wie сте изписали половинТа тема брееее, досегИ бях при будката на Св. Петър, похортувахме си, и той се вълнува покрай нас, Аресват му нашите любимци, дет' се вика. Ама няма намерение да ни привиква на сгледа, млади сме били, да сме се забавлявали, покрай такива мъже сърце не му дава да ни прибира Mr. Green

# 35
На сбирката носи снимка на Джентито  Wink
hahaha hahaha hahaha Еее хе хеее,ще я освидетелстват одма.
Само си представям Пуцито по терлиците от меня и плакат на събранието почва да гитира  за ДжентитУ. hahaha hahaha
Пуци,бас лова,че не моеш го направиш.

Оуууу, ни ма предизвиквай!  Mr. Green За бас и в река скачам (мразя пресноводни басейни). Ама няма да е тая вечер, ся ше си плащаме водата още веднъж, ей тва ше праим и само ше ми утрепят час, час и кусур. Но пък ще си фантазирам за Джентълмена  Heart Eyes (Представих си се по Самски терлици и плакат на Робърт, между другото, нямате милост днес)

Wie сте изписали половинТа тема брееее, досегИ бях при будката на Св. Петър, похортувахме си, и той се вълнува покрай нас, Аресват му нашите любимци, дет' се вика. Ама няма намерение да ни привиква на сгледа, млади сме били, да сме се забавлявали, покрай такива мъже сърце не му дава да ни прибира Mr. Green

Е, щом е казал  Mr. Green

# 36
      Heart Eyes
Bitches all wanna a piece of mah style...

# 37
Деменц, ко рече?  Laughing

Ир
, и аз така си те представих, мила ми картинке  Wink Hug

# 38
Падай Зис..падай Mr. Green

Кате-не чети:
Аз пък паднах от Алсидовите снимки.
Не знаех,че играе в Трий хил,отдфавна му с еканq na сериала ама много сезон ooooh!

Детето при свекърва ми,аз се чудя чак какво да правя newsm78,чудя се понапред бири ли да пия и да гледам филм след филм или ББ...ракии ли салати ли кво ли.

Бабето според мен се изчерпа-крайно време беше да я шътнат.

# 39
Падай Зис..падай Mr. Green

Кате-не чети:
Аз пък паднах от Алсидовите снимки.
Не знаех,че играе в Трий хил,отдфавна му с еканq na сериала ама много сезон ooooh!

Детето при свекърва ми,аз се чудя чак какво да правя newsm78,чудя се понапред бири ли да пия и да гледам филм след филм или ББ...ракии ли салати ли кво ли.

Бабето според мен се изчерпа-крайно време беше да я шътнат.

Всичко, всичко, Ками  Mr. Green

Относно бабинка Сукина и аз така мисля, навреме я отстраниха.

# 40
Прочетох, Ками, прочетох  Wink Падай ама не барай  Naughty  Laughing
Ир, как мина събранието. Ще правите ли импийчмън на домоуправителя  Wink

Аз пък си мисля, че бабка трябваше да я оставят поне докато поразкрие малко истината за Сукито.

# 41
Прочетох, Ками, прочетох  Wink Падай ама не барай  Naughty  Laughing
Ир, как мина събранието. Ще правите ли импийчмън на домоуправителя  Wink

Аз пък си мисля, че бабка трябваше да я оставят поне докато поразкрие малко истината за Сукито.

Ти да видиш, как позна! Той е импийчнат вече, има много пари да ни връща... Изтърпях ги точно 1 час, повечето време си плямпах с кумчо и като ми писна се прибрах.  Mr. Green

"Падай ама не барай" звучи като едно много добро мото  hahaha

# 42
  • Срещу планината:)

А Суки кога разбира,че е фея  Thinking

Катееее
усети ли земетръса бая се раздадох на танците  newsm19

ПП Абе Ир домоуправителя ви шашави ли

# 43
Кой кумчо, бре Командирш, да не е Вълчо, ейййй!  Wink На другото събрание и мен да свикате.

Дю, верно би. Докато кълцах салатката ми се зави свят, та си викам земетръс ли идва или от резките движения на ножа в/у прясната краставица  Wink Пък то от ръченика било. Ей бравос, моме!

# 44
Здравейте кога успяхте да изпишете старата ,та амен и новата тема,аз ще ви дочета по-късно,ще сложа Само=и да спи.За анкетата ранко и беше на бабчето .Аз много я харесвах

Общи условия

Активация на акаунт