True Blood(Истинска кръв)-Обратното броене започна-

• 16 357
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
А Райън кво тяло има...малиии направо ммм  Embarassed Embarassed Embarassed

Аха,има,ама Светлето и тя се запиля нанякъде...... Whistling

Като нищо мога да сменя отбора  Embarassed

Shocked Джеси?Какви ги приказваш? Не вярвам,че можеш да смениш Алън! Crossing Arms

# 616
  • Срещу планината:)
Ера бе кво му е на Енрике  Crossing Arms а той Алекс може ли да пее.

Щом тези от Детайлс са подбрали вампири smile3514 Да подготвят и с Дамян

# 617
# 618
  • София
Хехе ...Трайки споко няма да го сменям Алън само казвам, че е готин Райън.

# 619
а той Алекс може ли да пее.

Съмняваш ли се?Алекс е мултифункционален,той може всичко! Sunglasses В първите теми имашe едно клипче,на което Алекс пееше. Mr. Green

Joy Joy Joy

# 620
Ера бе кво му е на Енрике  Crossing Arms а той Алекс може ли да пее.

Щом тези от Детайлс са подбрали вампири smile3514 Да подготвят и с Дамян

О, със сигурност и до него ще стигнат  Mr. Green

Ми не ме кефи Енрике, кво да направя...

# 621
  • Срещу планината:)
 Joy Неее,в балончето трябваше да пише,"Ах къде е Зиса да ми сплете косите",Сори Зис Mr. Green

# 622
Joy Неее,в балончето трябваше да пише,"Ах къде е Зиса да ми сплете косите",Сори Зис Mr. Green
Хахахахахха да, не се сетих за плитка  или рибена кост, но е толкова свенлив на снимката, все едно някой го щипнал по дупето Blush

# 623
Хахахахахха да, не се сетих за плитка  или рибена кост, но е толкова свенлив на снимката, все едно някой го щипнал по дупето Blush

hahaha И ние знаем кой го е щипнал.

ПП, Цеце, мецни нещо, де, кво висиш на балкона? Не ми се прави на работлива... Whistling

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 12:39 от ИрПуц

# 624

Хахахахахха да, не се сетих за плитка  или рибена кост, но е толкова свенлив на снимката, все едно някой го щипнал по дупето Blush

hahaha И ние знаем кой го е щипнал.

ПП, Цеце, мецни нещо, де, кво висиш на балкона? Не ми се прави на работлива[/color]... Whistling

Ира, позачетох се назад в темата, ама само какви сте/сме се събралии...  Party цял отбор "гугутки"  Hug

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 12:51 от ceciliya

# 625

Позачетох се назад в темата, ама само какви сте/сме се събралии...  Party цял отбор "гугутки"  Hug

Ти що си мислиш, че те ръчкам от 100 години да почнеш и да пишеш.  Wink

# 626
Здравейте
Цеци много интересно-сърмички Laughing Laughing LaughingИ аз ще ви кажа какво сънувах снощи като ми мине малко
Аз не се оправям дори имам Т,Мъжо пък само ме дебна да не пуша.Бях се скътала в нещо като кабинетче имаме ПРЕДИ МАЛКО.Уж излязоха със Сами на разходка и се върнал за грейката му ooooh!Аз така блаженно си дръпвах
чЕСТИТО НА ЗИСКОВ .Да ежив и здрав още 100 000г най-малко  bouquetОбаче готин е на корицата.

Кк да ''мецни Цеци нещо,ей Нортманова се  спотайва с бухалката зад ъгала и май е яхнала метлата.Нещо не до скиф от Т,но тя е Wink
Губутки викаш  а? Whistling  bouquetПочерпи се за неше здраве

# 627
А, Танче, Цецилията е цивилизован запалянко, нема да се стига до употреба на бухалки  Mr. Green

Относно сармите - интересното е, че тъкмо аз съм ги въртяла. Толкова обичам сарми и толкова мразя да ги правя... Явно за майстор Алекс съм решила да се прежаля Laughing

# 628
Танче, мерси за почерпката!  Hug  Няма страшно, културен запалянко съм,   Peace  Командира знае.    Wink

# 629
Кк да ''мецни Цеци нещо,ей Нортманова се  спотайва с бухалката зад ъгала и май е яхнала метлата.Нещо не до скиф от Т,но тя е Wink

А,тц. Naughty Този път не бях аз. Ходих да си плащам телефона и интернета. Peace Някой друг се е крил зад ъгъла.... Whistling

П.С Стига сте плашили мацката с мене. Stop Аз съм голяма душичка,когато не се демонстрират грешни мисли и желания към определени вампири. Flutter

П.С. Цеци,наближаваме новата тема.Ако си харесаш някой от "свободните" индивиди на 1-ва страница,казвай за да ти го зачислявам в следващата тема...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт