кандидатстването след 7клас - тру-уууден избор

• 10 325
  • 10
  •   1
Отговори
Спрели сме се на частно училище.Споделете мнения за такива по икономика и мениджмънт.А някой чувал ли е Хелиос2000?

# 1
Седмокласните майки имат страхотна тема, защо не опиташ там?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=486742.30
А има и тема посветена на частното образование. Може и там да ти помогнат с информация.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401829.270
 Peace

# 2
Ако детето ви е добър ученик не бързайте с частните. Образованието в елитните държавни е несравнимо по-добро. Изчакайте изпитите в края на годината и тогава решете. Simple Smile

# 3
Спрели сме се на частно училище.Споделете мнения за такива по икономика и мениджмънт.А някой чувал ли е Хелиос2000?

Образователни технологии
имат профилирано обучение след 8-ми клас
ние сме доволни от преподавателите, от средата, наблизо ни е като сграда

# 4
  • София
Наистина е трууууууден избора  Wink

Моето инфо е малко остаряло - тази треска ме тресе преди 3 - 4 години  Laughing

Нашия избор и за щастие реалност бе НФСГ - Национална Финансово Стопанска Гимназия.
Горещо препоръчвам - имам преки наблюдения!!!
Само имай предвид, че някои специалности са много тежки.
Учат повече от другите - в осми клас започнаха на 01.09. и свършиха на 10.07!
Дисциплината е на много високо ниво, а изискванията сааааа - абе не е леко  Mr. Green

Дъщеря ми вече е 11 клас там.
Учат не само на теория, но и на практика - тази година бяха на европейско изложение
за всички икономически колежи в Целе, Словения.
Чакай да се надуя - фирмата на мойто гардже взеха 2-ро място за обслужване  bowuu

Ако искаш подробности - ще пиша с удоволствие  Peace

Имахме в списъка и едно частно училище с икономически профил,
но старото болно мозъче зацикли  Wink
Ще проверя и ще пиша  Peace

Весели празници  Hug

# 5
Категорично съм против частните училища. Ако целта ви е детето просто да вземе диплом без проблеми и имате пари - ок. Но ако искате знания - грешите. Нито знанията, нито оценките ще са реални. Та кой завърта кранчето на касичката с парите?!

# 6
детето ми сега завърши 7ми клас

не изкара много висок бал затова искам да питам за някое у4илище което се у4и добр4е и бала да е до 28 .328

# 7
  • София

не изкара много висок бал затова искам да питам за някое у4илище което се у4и добр4е и бала да е до 28 .328
Няма такова!

# 8

Няма такова!

Вярно е и при това положение единствения съвет е да изберете училище, което поне ви е удобно за придвижване.

# 9
  • София и там където не се пуши

Нали пуснахте молба за класиране. В много училища може да влезе. Момче или момиче е. За техникуми мислили ли сте.

# 10
Категорично съм против частните училища. Ако целта ви е детето просто да вземе диплом без проблеми и имате пари - ок. Но ако искате знания - грешите. Нито знанията, нито оценките ще са реални. Та кой завърта кранчето на касичката с парите?!

Това не е вярно, не и в частната гимназия където учи синът ми. Има си всякакви ученици - и отличници, и по-слаби. Има и напуснали (по собствено желание или пък поканени да напуснат) поради много слаб успех и лоша дисциплина. И какво значи нереални знания - знанията или ги има, или не. И да - смятам, че частна езикова гимназия (поне нашата) е по-добре от N-та езикова държавна. Свободните часове са изключения, а пък не съм чула някой от съучениците на сина ми да бяга от училище. Децата не са само на много богати хора - има всякакви, както на големи бизнесмени, така и на добре платени служители в частни фирми. Е, който му стига бала за Първа английска, немска, френска, евентуално от вторият ешалон - добре, но ако не стига и има финансова възможност е добре да се огледат и частните гимназии.  Peace

Забравих да напиша, че нищо не знам за гимназията за която питаш.
За ориентация могат да се погледнат резултатите от матурите. Всяка година в първите 20 за София има поне няколко частни гимназии, което според мен е показателно за нивото им.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 23:27 от DarkViolet

Общи условия

Активация на акаунт