) вече се наяде и заспа да видим до кога
))
Така ми се искаше да го кърмя повече. Сега правим някакви отчаяни опити за увеличаване на кърмата, но честно казано и аз не знам какво точно правя. Давам му на всяко хранене и от двете гърди. По този начин много рядко стигаме до АМ. Той просто отказва да го яде.
в момента и ние сме на памперс сенситив - в сравнение с обикновения памперс и хъджис съм най-доволна от него. ноктите ги режа вече няколко пъти, защото котето много ме драска, като го оригвам - отбранява се 

). Даването на АМ обикновено води до отбиване, трябва да си сигурна, че се налага, а не е просто така, за всеки случай. Мен ако питаш започни да увеличаваш кърмата си,има инфо за това в библиотеката на кърмаческия 
Не помня къде го прочетох,но действа,но нашите пъпчици може да са други
. Вики поначало си има 2 бодувания от хранене до хранене, а сега и повече. Не слагам възглавница, но пък спи при мен. Не съм рязала ноктите, търпя си драскането, само дето на деколтето кожата ми е много тънка и изглежда все едно котка ме е драла
Ама и аз къде се водя по акъла на другите. Днес съм си поръчала нов пакет памперс, но може ид а взема премиум кеър (сензитив съм виждала само 1 размер, а ние сме на 3-ти)

Препоръчани теми