Нови придобивки в гардероба - 18

• 72 819
  • 691
  •   1
Отговори
# 135
Tia_e също ми каза за този магазин. Hug
На снимки изглеждат добре,но съм малко скептична да поръчам на сляпо,защото съм виждала и много гадни реплики.
Ти имаш ли лични впечатления?  bouquet

Ами за мен лично са средна работа. Не са най-гадните ментета, разбира се. То така или иначе в БГ няма база за сравнение, така че ако ти е на сърце Wink
Още в гимназията имах една чанта от колекцията на ЛВ с черешките, която си беше скъпичка като за менте, досега си е здрава, само дръжките ми се разръфаха и затова не я нося.

# 136
Мерси.  bouquet
Аз се колебая за размер.По принцип веднага налитам на най-големите чанти,но съм много ниска и дребна и се притеснявам да не ми седи като куфар. Embarassed

# 137
# 138
Мелиса, аз съм за средния размер Laughing

# 139
Мелиса среден  Peace, но ако трябва да се придържаме към оригинала и масовката, трябва да вземеш голямата  Laughing

# 140
Мелиса, на твое място бих си взела някаква чанта от ест. кожа за 100-150 лв, а не очевидно менте Peace

# 141
Някой да сподели малко инфо за въпросния магазин в Пловдив - LIMITED EDITIONS OUTLET PLOVDIV? Има ли избор и качествени ли са нещата?  newsm78

# 142
Мелиса, на твое място бих си взела някаква чанта от ест. кожа за 100-150 лв, а не очевидно менте Peace

да  кажа,че тази чанта освен, че е мента е и от естествена кожа  Peace Пак струва толкова 150 лв. Поне тези които съм гледала аз преди време, бяха от естествена, предполагам и тези са  Wink

Някой да сподели малко инфо за въпросния магазин в Пловдив? Има ли избор и качествени ли са нещата?  newsm78

относително, китайски са нещата, много зависи какво търсиш и колко пари може да дадеш  Rolling Eyes

# 143

Аз също.
И винаги съм била на това мнение. Ако не мога да си позволя даден клас стока, предпочитам по-нисък такъв, но не откровени ментета.

# 144
Именно, по- добре Манго или Бенетон от кожа, или Зара или т.н. евтина марка, но поне няма да  е менте. А между другото въпросните ментета ги има на Илиенци по 40-50 лв.

# 145

Аз също.
И винаги съм била на това мнение. Ако не мога да си позволя даден клас стока, предпочитам по-нисък такъв, но не откровени ментета.

Аз пък бих си взела Гес, нищо че е от изкуствена кожа, поне знам, че табелата е там заради качеството, а не за да се издигам в очите на слепите  Tired. На разпродажба са точно 150-200лв.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 13:47 от GagaMaga

# 146

Аз също.

Подкрепям, но пък всеки сам си преценява, ако му харесва, защо не...

# 147
Nine West също.
Но да, всеки си решава сам.

# 148
 Grinning Аз да ви кажа пък, че когато ментето е добре направено и не е фрапиращо "мадЕ ин Жапан"  Wink не бих го отказала. Не с цел да се издигна в очите на когото и да било, защото ми е все тази кой какво ще си помисли (а и защото  всеки с малко повече усет за тези неща ще се сети, че дадена стока не е оригинал), а защото на мен просто ми харесва даденото моделче, но бюджетът ми е предполага чанти от по 4-5 цифри  Wink

В този ред на мисли- благодаря за споменаването на магазинчето  Peace

Благодаря и за добрите отзиви за сниманите неща  Hug Надявам се съм отговорила на въпросите на всички- ако не съм, се извинявам и моля пак да ме подсетите на лични   bouquet

# 149
Аз от известно време се чувствам добре да нося реплики, може би най-вече защото свестни такива се срещат почти - никога. Преди съм си купувала хубавки, но все гледам марката да не присъства или поне да не се набива на очи...

Взех си чанта на Гес, след дълго търсене на подходяща, а и на цена, която мога да си позволя, и си я нося много гордо  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт