Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 986
  • 691
  •   1
Отговори
# 330
темата е страхотна ,ще се включа и аз с тези  Simple Smile

http://geriko.snimka.bg/daily/boohoo.470123.18430135

# 331
Tia_e, мерси с червеничка рокля също е супер Simple Smile
Аз мисля утре да се наглася с тях Simple Smile Ще кажа после дали са спарвали...
И аз чакам отзиви дали спарват Laughing

# 332
  • Варна
Мерси момичета....ще се купуват такива буйки значи  Hug

# 333
Гледах вчера въпросните сандалки на Тенденз (ниските)....в сайта бяха по-красиви. В магазина, който посетих имаше само черните с цикламеното цвете. Не ми хареса изработката, цветето някак простееше, беше много "разцъфнало" и се виждаше капсата, с която е захванато. Щеше да е по-добре да не се вижда този детайл Sad Иначе на картинката много ме съблазниха, но се разочаровах като ги видях. Но явно на много хора им харесват, защото беше останал само 37ми номер, а не сме в разгара на лятото newsm78
Тези с черното цвете на Тия изглеждат по-добре от онези с розовото. Черното сякаш има отблясъци, докато розовото беше по-обикновено Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 23:51 от Damaris

# 334
Аз ги видях сандалките с цветето онзи ден Метро. Може и да греша ... ама същите бяха сякаш newsm78

# 335
Сандалките с цветето ниските, ми харесаха и на мен, но ми се струват неудобни, тази гума ще ми прежили краката  Confused
Плачолина сподели как са ти крачетата като ги разносиш  Hug

# 336
Tia e,благодаря Blush  bouquet

# 337
  • София
Сандалките с цветето ниските, ми харесаха и на мен, но ми се струват неудобни, тази гума ще ми прежили краката  Confused
Плачолина сподели как са ти крачетата като ги разносиш  Hug

Въпросните сандалки и аз си ги купих.....мекички и удобни ми се виждат на първо четене, надявам  се и на второ да са така  Wink Харесват ми.

# 338
http://www.dillards.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay … yle.com/affiliate

момичета търся нещо такова, на по сносна цена разбира се  Laughing.. някой виждал ли е ?

ето как стои в комбинация с пола  Heart Eyes http://prikachi.com/files/1543981O.jpg
Много искааааммммм  smile3514 помогнете  Joy

# 339
  • Belgium
Вики, това което виждам на снимката е вид бельо нали така?  Thinking

Мисля, че на ВС имаше такива, но си е рисковано да се поръча без да се мери  Laughing

# 340
ми май е бельо- да  Thinking, ама на мацката и седи много добре, нещо като топ ..Идеята е да намеря такова и да не си личи много, че е бельо, ако евентуалное такова. И топ да е няма да откажа  Laughing

# 341
  Вики , такъв тип бодита /ризи , бюстие/ имаше много в Нов Силует , но незнам дали вече ги продават , това беше зимата!

# 342
Като заговорихте за този тип бодита, аз много ги харесвам  Mr. Green

# 343
Вики, дали пък тук няма да си намериш нещо подобно  Thinking

# 344
търсих, ама аз имам подобни много, те са си бельо и  са си с друга цел.. Whistling luvbed

това по скоро ми напомня на топ... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт