Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 886
  • 691
  •   1
Отговори
# 390
Не съм Лу,но роклята е D&G Peace

# 391
# 392
лу много си лоша пък  Crossing Arms Роклята е е един път, а сакото е убиец  Heart Eyes... Със здраве да си ги носиш  Simple Smile
Иренка Харесва ми блузката  Flutter

# 393
Иренка, роклята е страхотна. Откъде си я взе ако не е тайна Simple Smile

# 394
И аз вече съм горд притежател на репликата на баба Вив-цикламените с челното сърце. Тия дни ако съм ок с парите ще си взема и сандалките с цветето, че ми се струват много удобнички

# 395
  • Viena
И аз вече съм горд притежател на репликата на баба Вив-цикламените с челното сърце. Тия дни ако съм ок с парите ще си взема и сандалките с цветето, че ми се струват много удобнички
от къде ги купувате,ако не е тайна?

# 396
от къде ги купувате,ако не е тайна?
От тук http://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&pro … 1vmfupnmbqi8mfmb6
Май и аз ще взема една реплика на тези ниските,сладурски са и цената е просто...,сякаш са подарък:)

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 19:17 от анаморф

# 397

Няма да ти казвам какво ми причиниха на краката тези ниските днес #2gunfireПовече няма да ги обуя ooooh!

# 398

Няма да ти казвам какво ми причиниха на краката тези ниските днес #2gunfireПовече няма да ги обуя ooooh!

Точно и аз мислех да си ги купувам.  Rolling Eyes

# 399
първия път ми се сториха удобни(но ги обух за малко),но днес едва ги издържах-може би защото е по-топло навън и бях с тях повече от  2 часа Peace

# 400
Хммм, в такъв случай ще го обмисля, определено искам да си имам такива гумени сандалки, но ако тези не са удобни ще си купя на Мис Сиксти или нещо такова

# 401
  • Belgium
Лу ,някой май е посетил ViewSofiaShop Heart EyesИма ли други интересни неща?Сакото отдавна ми беше харесало Hug
Роклята е убиец  Heart Eyes

Ами почти нищо друго не ми грабна окото, освен една рокличка и няколко гердана  Laughing

Сакото просто ме викаше  Mr. Green

# 402
Иренка, блузката откъде е? Много е интересна!

# 403
  • Все на втория етаж
И блузката и роклята са от и-бей. Блузката е Мис Сиксти и е нещо като потник с гол гръб, може да се върже на врата, може да се пусне и на раменете, но това на голо не може да се носи  Rolling Eyes то е едра плетка, пък и ми се струва дебело, аз поне на голо не мога да го облека това чудо, кажете как и с какво мога да го комбинирам Thinking
Роклята ще я облека на една сватба Юни месец. Наживо е по- хубава. Simple Smile

# 404
  • София
някой знае ли къде има такъв вид потник и/или елече ?
потника да не е къс като този де едва намерих в нета снимки.
моля ви спешно ми е за сватба Simple Smile
http://www.foto.bg/uploads//6809/Glitter-rock-8.jpg
http://www.foto.bg/uploads//6809/Topshop_sequined_crop_vest.jpg

ако не се вижда добре на снимките ще обясня че са целите отпред в пайети и са черни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт