Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 852
  • 691
  •   2
Отговори
# 480
ААА, дойдохте ли на моя акъл Hug Втората и третата са ми любимки и на мен, но просто ги сърчнах в гуугъл, пък дългите в асос и аз ги прегледах днес, не видях нещо такова Thinking Вики, тази е голям сладур, но нещо не ми се ще да е от сайт, та затова питах някой ако е виждал в София Hug Но ако тръгнете да поръчвате от асос може да ме броите и мен, дето се вика Авчето има опит, а на мен ми се загуби поръчката с тях Laughing

Аз нямам загубена от там пу-пу. Mr. Green
Но пък аз съм луда за дълги рокли, така че за тях винаги ще рискувам. Laughing
Ако намерите-макар че гледах в асос-свиркайте, все си мисля, че няма как да се засечем с еднаквите роклета по улиците Laughing

# 481
Мерси Иренка Simple Smile

Ботите ги взех пак от Сердика мол, от магазин Nickels.

# 482
Ма аз като не я намеря право при шивачката  Crossing Arms Да видим кой кого  Mr. Green

То от плата е интересното. Къде да го намера такъв. Crossing Arms

# 483
Ако е за плата въпроса аз имам откъде да намеря платове, но нямам доверена шивачка Sad

# 484
Ма аз като не я намеря право при шивачката  Crossing Arms Да видим кой кого  Mr. Green

ТихУ - мен какъв склад ми показаха за платове, от една модна къща. Само да се освободя отивам да проверя, ако има подобно нещо взимам един топ, после ще делим по форумски  hahaha

пп - нямам аз навика да си шия, имам 1-2 неща...иначе ако намериш добра шивачка много неща може да си измисли човек, ама а де... последно май роклята за бала си ших и една пола имам, това  ми е...

# 485
Момичета........снощи в предаването Биг Брадър , влезе една мацонка да даде кураж на Елеонора ,та беше с мноооооооо яко дънково бюстие.... Rolling Eyes няма как да покажа снимка........ Rolling Eyes някой , нещо , идейка......... Rolling Eyes

# 486

ТихУ - мен какъв склад ми показаха за платове, от една модна къща. Само да се освободя отивам да проверя, ако има подобно нещо взимам един топ, после ще делим по форумски  hahaha

Може ли да ми кажеш къде се намира този магазин за платове

# 487
  • Belgium
Едно пръстенче от мен  Blush

# 488
Лу,много е хубав Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

от мен тези:

# 489
  • София
Леле, Лу,  уникален е  Heart Eyes

# 490
  • USA, Steak State
Tia страхотни рамки момиче!  Heart Eyes

# 491
аз ще поръчвам от този сайт www.boohoo.com ако някой иска да се включи
Извинете за спама  Embarassed

# 492
  • USA, Steak State
Един бански от ВС, но долнището му ми се оказа голямо, та ще го пусна по нататък да го видите, като пристигне правилният размер долнище.

Иначе имам млако бижута:

# 493
  • Belgium

Тиа, жестоки рамки, супер яко ще ти седят сигурна съм  Laughing

аз ще поръчвам от този сайт www.boohoo.com ако някой иска да се включи
Извинете за спама  Embarassed

Колко излиза доставката? И на митница ли идва нещата?

# 494
Aз вчера поръчах от там  Embarassed Доставката е 8,99 £,в раздел 'На пазар' има тема за тях ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392643.0 . Доколкото разбрах идва за няколко дни и се получава от пощата.
Тia,рамките са страхотни,както и пръстена на Лу   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт