Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 821
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
 LaughingПина,това за шопските салати не го разбрах,т.е. едва ли има ресторант без салати в менюто си,а как ще започнеш е въпрос на личен избор.На мен в Бялата къща любима ми е Средиземноморската салата Wink. Разбира се,ти си знаеш повода и гостите,и може би ако пробваш предварително набелязаните места,най-добре ще се ориентираш дали стават за случая.
Градината на Сии Сайт е приятна,но е много близо до алеята- пешеходци и колоездачи бол.Да не говорим,че  точно там се разминават/особено вечер/ много коли,които слизат или се качват от плажната алея.
За който питаше къде е Бялата къща-в Чайка,пред бл.68.

# 106
  • Варна
Ди Вино аз ви го бях похвалила за първи път тука, ако помните, но след второто ходене не съм ходила повече. Да взема пак да го пробвам ли?  Thinking  За лятото ми е малко неприятно това, че е някак на пътя, минават коли... за хладно време по- добре, като че ли  Thinking

Къде е този "Ди Вино", че ми стана интересен?

# 107
Да ви попитам ресторант Сардиня на плажната алея работи ли тази година?А някакъв телефон за връзка да има?

# 108
Да ви попитам ресторант Сардиня на плажната алея работи ли тази година?А някакъв телефон за връзка да има?
Работи си, но няма телефон за резервации.Те са само на място Whistling

# 109
Ди Вино аз ви го бях похвалила за първи път тука, ако помните, но след второто ходене не съм ходила повече. Да взема пак да го пробвам ли?  Thinking  За лятото ми е малко неприятно това, че е някак на пътя, минават коли... за хладно време по- добре, като че ли  Thinking

Къде е този "Ди Вино", че ми стана интересен?
http://www.divino-bg.com/

# 110
Аз през този Ди Вино минавам доста често и никога не бях сядала, защото винаги е или напълно празен, или има 2-3 човека. Даже скоро си мислех, че толкова време стана да работи, още никой да не ходи, значи има нещо съмнително. Обаче тук прочетох хубави отзиви и преди няколко дни се отбихме с една приятелка. Общо взето нито съм очарована, нито съм много разочарована и бих го препоръчала на хора, които нямат повод и просто минават от там за едно хапване. От подобен тип - Ла Пастария, обаче доста по-висок клас на обслужване, а и в Ла Пастария за мен е по-вкусно.

# 111
Може би не пиша в точната тема , но все пак някой може ли да ми даде актуален телефон на бирария Алба.

# 112
Кога я отворихте новата тема?

Шрек изгорял.  Rolling Eyes http://www.moreto.net/novini.php?n=89773 Харесваше ми там.  Confused

# 113
На мен никак,но въпреки това съчувствам на собствениците.Дано имат застраховка,защото е ужасно всичкият ти труд да създадеш нещо,което да ти носи доходи,да изчезне за минути.
Да споделя,че посетих "Вила Буров",не бях от може би 2-3 години,никак не съм очарована,няма да повторя.Жалко,защото градината е много тиха и приятна. Crossing Arms

# 114
  • с/у ОколоМръсТното
Много ми хареса в р-нта който всъщост си е кораб на южния ви плаж. Май БАБА се зовеше.
И не ми допадна съседния му БМ.

Но от кораба съм очарована... и от гледката и от обслужването и от вкуснотията.

# 115
Казаха че ще събарят ресторант Фантастико до Аквариума /този с многото маси/ малко ме е яд защото често ходехме там и ми харесваше.
Собственичката каза че ГЕРБ Варна ще го съборят нейното заведение и веднага ще го предоставят на техен човек да си направи бирария там... #Crazy #Crazy #Crazy
Уж демокрация - типично български шуро - баджанашки подходи. Stop

# 116
  • Варна
Някой да има отзиви за ресторант "Армения" по отношение на обстановка, обслужване ,чистота и как готвят, естествено. Днес видях тяхна табела, сочеща някъде за д металните бараки по "Княз Борис", адреса май беше на "Архимандрит Филарет". Така че отзиви, моля   bouquet

# 117
Много ми хареса в р-нта който всъщост си е кораб на южния ви плаж. Май БАБА се зовеше.
И не ми допадна съседния му БМ.

Но от кораба съм очарована... и от гледката и от обслужването и от вкуснотията.

Mr. Baba
Ето го
http://prikachi.com/images/212/2278212x.jpg

# 118
Ще ходя да я пробваме тази ваша Бяла къща да видя добре ли е....

# 119
  • ВАРНА
Някой знае ли дали пускат с домашни любимци в Бялата къща? Примерно с хамстери или рибки... newsm78

що такъв въпрос  Laughing ?

Общи условия

Активация на акаунт