Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
За Радо, аз съм разказвала миналата година невероятният проблем, който създадохме, отивайки двама, и опитвайки се да седнем на маса за четирима. Tired ooooh! Толкова време ни мотаха, такъв проблем стана, така ни гледаха после, и така се държаха, че още не мога да повярвам, че това се случи.  Явно съм била много гладна, или по-скоро любопитна, понеже тук много се хвалеше ресторанта, щом не съм си тръгнала.
Пина, хубаво ще е да види отзивите от тази тема, също така.

# 271
Пина, ние след 10тото посещение това лято, вече свикахме оперативка, да питаме защо е този проблем с тия столове. Включително, имаше проблем, че на маса със столове без подлакътници, сме сложили един със, а това се наложи, защото на него стоеше малко дете. Та след дълги и човешки разговори, отговорът беше, че го правят за да ни научат да си правим резервация. Да НИ НАУЧАТ  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ДА, НАУЧИХА НИ, ДА НЕ ХОДИМ ВЕЧЕ ТАМ ПРЕЗ ВЕЧЕР, ВСЪЩНОСТ, ИЗОБЩО ДА НЕ ХОДИМ.

chockolina, права си за детския кът. Добре би било да е  ситуиран по средата, но със сигурност ще е в противоречие с концепцията на заведението. От друга страна, ако е от дясно на входа, там по-рано става сянка и мястото е по-усойно. Сигурна съм, че разположението на детския кът не е случайно, а и по-добре да го има, отколкото да го няма Mr. Green

# 272
Ама това Радо ли го каза - Да ви научат...!!?
И на нас, миналата година, не ни разрешиха да седнем на масата, към която се бяхме запътили, сложиха ни на друга - съседна. Не разбрах защо. Реших, че се стараят да настаняват гостите и в старанието си пресичат желанието им, за да наложат своето, знам ли  Thinking
Да, ей сега ще му дам линк на Радо, той дали ще чете и дали ще вземе под внимание си е негова работа.

# 273
Леле, чета и не вярвам на очите си. Следващия път като съм във Варна, задължително ще ходя при Радо и ще си избирам маса, на която ще сложа допълнителен стол от другите (с или без подлакътници)  Crazy

# 274
  • Варна
В "Радо" не сме имали проблеми никога, но, като се замисля, никога не сме местили столове Joy - ще вземем да пробваме и ние другия път Mr. Green

# 275
  • ВАРНА
аз мисля още тази вечер да отидем в "радо" и да местим столове  Crazy

# 276
  • Варна
Да вземем да отидем всички вкупом и да си избираме маси за повече хора, отколкото сме  Mr. Green Гаранция, че ще им дойде вповече  Mr. Green

# 277
Кажете ми някое хубаво заведение с вътрешен детски кът.Но не детско  заведение от типа на Анжелика, а ресторант или пицерия. И с хубава храна.

Такова животно у наше село нЕма Mr. Green.

# 278
Такова животно у наше село нЕма Mr. Green.

И аз като се замисля, не се сещам, ама все си мислех, че такова животно има.Много странно, все пак не е малък градът.... ако случайно някой намери, ще съм благодарна да ми каже

# 279
В пицарията, в бившето бинго/кино Република, не мога да си спомня името сега - там имаше голям детски кът, освен двата етажа ресторант. Не съм ходила отдавна, да не би вече да не съществува?

# 280
  • ВАРНА
В пицарията, в бившето бинго/кино Република, не мога да си спомня името сега - там имаше голям детски кът, освен двата етажа ресторант. Не съм ходила отдавна, да не би вече да не съществува?

маестро се казва пицарията.
Аз за последно съм ходила зимата и пресни впечатления нямам. Има детски кът, да.

# 281
  • Deutschland/HE
Детският кът в пицария Маестро е толкова прашен и мизерен. Липсват каквито и да било играчки и е просто едно оградено място, на пода има мокет.

# 282
  • Варна
Има някакви рекламни табели за новооткрит ресторант до РТВЦ Варна. На тебелите пише, че е с вътрешен и външен детски кът. За съжаление от опит не мога да говоря за него, а само като информация.

# 283
# 284
  • Варна
За заведение с детски кът вътре - Викиленд във Възраждане, но кухнята им не е много разнообразна доколкото помня.

Общи условия

Активация на акаунт