Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Вярно ли е, че са открили арменски ресторанат?
Да, някъде около дупката е.
Точно пред магазина за чанти на ъгъла срещу Теранова има постоянно един "викач" от този ресторант , може да ти даде подробна информация къде точно се намира , направи ми впечатление че винаги е там и подканва доста страшничко  Laughing

# 346
Вярно ли е, че са открили арменски ресторанат?
Да, някъде около дупката е.
Бившият  "При Жан" е арменски ресторант и то не от скоро

# 347
Нов ресторант чух на Брегалница. Някой вече с отзиви, че като представяне звучи обещаващо?

И за испанския на плажа питах, но никой не се включи - бившата "Библиотека".

# 348
  • Варна
Предполагам, че на Брегалница "новият" ресторант е бившият Ла Фамилия. Готвач Йонко Дянков - това веднага ме отказва да го посещавам

# 349
Да споделя и аз лични впечатления от Прего, след като толкова много мнения изчетох Simple Smile.
Впечатленията на цялата ни компания не са еднозначни, по-скоро положителни са и пак ще отидем  Peace.
Нямахме резервация, но ни посрещнаха любезно и настаниха на външна маса.
Малко бавно става обслужването и приготвянето на храната. Любезна и с чувство за хумор сервитьорка.
Една объркана поръчка.
Разварени и не особено вкусни фетучини (които се оказаха талиетели) с 4-ри сирена (не се усещаше острия вкус на синьото сирене, а главно сметаната).
Пици - вкусни. Салата с риба тон - ОК - не само символично присъствие на нещо друго освен зеленилка (както при Радо), с хубав дресинг.
Цените - много приятни. Масите бяха достатъчно далеч една от друга, но пък компанията на голямата маса беше толкова гръмогласна, че въпреки дистанцията, все едно седяха до нас. Музика не се чуваше, може би беше късно или може би навън няма как да се пусне ...
Ако трябва да го сравня с някои други заведения в града, които се позиционират в този вид кухня и клас - бих избрала пак това.

# 350
Предполагам, че на Брегалница "новият" ресторант е бившият Ла Фамилия. Готвач Йонко Дянков - това веднага ме отказва да го посещавам

Да, май това име срещнах. Моля те би ли била по-конкретна, не съм запозната с уменията му и други подробности. 

# 351
  • Варна
Момичета, дайте предложение за хубаво романично местенце за вечеря с много добра кухня и обслужване....цените не са от значение  Hug

# 352
Момичета, дайте предложение за хубаво романично местенце за вечеря с много добра кухня и обслужване....цените не са от значение  Hug
Много добра кухня и обслужване - Модус http://www.modushotel.com/bg/%D0%91%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE - за мен. За романтично, всеки има различна гледна точка, личната ми гледна точка е, че романтиката идва главно от човека до мен, липсата на тълпи от други хора + премерена и спокойна атмосфера и закътаност на самото място .... Има малка тераса вътрешна, но няма градина или гледка към морето (само някое друго растение в саксия) това като минус за лятото .... Успех с избора Simple Smile.

# 353
Сатори-ресторант с невероятна кухня и високо ниво на обслужване-това е моята препоръка.

# 354
Към Модус и Сатори и аз нямам забележки- сред любимите ми са

# 355
За Сатори е говорено много пъти- май само за там всички сме единодушни, че няма никакъв недостатък.Много ми харесва.

Чудя се, защо съм пропуснала Модус?Трябва да поправя грешката си.

# 356
Много полезна варненска тема. Жалко, че времето се скапа и не е толкова приятно дан се стои на външни маси.

# 357
  • Варна
Благодаря за предложенията. Искаше ми се нещо луната, звездите, морето, свещи, ние ,хубава храна и добро обслужване. Май с това лошото време ще се лиша от първите 3  Laughing

# 358
Благодаря за предложенията. Искаше ми се нещо луната, звездите, морето, свещи, ние ,хубава храна и добро обслужване. Май с това лошото време ще се лиша от първите 3  Laughing
Една добра кетъринг фирма може да ти го организира на избрано от теб място /кеф ти на плажа,кеф ти в планината/, могат и музика на живо да ти докарат, свещи , романтика... , но се приготви да плащаш дебела сметка. Поздрави!

# 359
  • Варна
Аз препоръчвам Силвър Гурме. Много е изискан ресторантът, а цените съвсем не са толкова високи, колкото би предположил човек. Пък и обстановката е много стилна, а и обслужването е супер. Минус е, че е на закрито, но и без това мина сезонът на терастите. Ако все пак улучиш хубаво време, можете да седнете на терасата на другия ресторант в хотел "Астера" (не му помня името).
Дано съм била полезна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт