Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Аз  пък ходих в  "Дева", пусто съм любопитнта  сврака.
Не е  лошо,  приветливо е,  евтино е.Има разнообразни ястия, но като за първи път не успях да се ориентирам в менюто.

Не  всичко беше приготвено по мой вкус, но вкусове -различни.Сега няма да изброявам кое ми е харесало и кое не, че аз съм много "На  вие " с готвенето, току-виж се оказало, че нещо не съм разбрала с какво и как е готвено и как е правилното.така, че като вкус имаше и вкусни неща и не толкова вкусни.

Сега,  с тези  пици дето два дена ги коментирате ми  провалихте  порадните напъни за диета.И тъй и тъй сте подхванали темата,  кажете къде са най-хубавите пици-  в смисъл хрупкави,  с вкусно тесто, добре изпечено  и много материал, ама да  не е бъркоч.В смисъл-  да не е нещо несъвместимо.Ако може и по-централно да  е.

# 391
  • by the sea
....Сега,  с тези  пици дето два дена ги коментирате ми  провалихте  порадните напъни за диета.И тъй и тъй сте подхванали темата,  кажете къде са най-хубавите пици-  в смисъл хрупкави,  с вкусно тесто, добре изпечено  и много материал, ама да  не е бъркоч.В смисъл-  да не е нещо несъвместимо.Ако може и по-централно да  е.

В Гранд Италия стават. Не са баш като при Радо, но не са и за изхвърляне.  Wink
Мои фаворити са ''салами'' и ''маргарита с моцарела''.

# 392

мерси, но все пак къде е  "Гранд Италия"?наистина, понякога имам чувството, че  не  живея в този град, сега сигурно ще излезе, че всеки ден минавам по три пъти край това място.
"Маргарита с моцарела" ми  звучи добре, трябва да опитам!

# 393
  • ВАРНА

мерси, но все пак къде е  "Гранд Италия"?наистина, понякога имам чувството, че  не  живея в този град, сега сигурно ще излезе, че всеки ден минавам по три пъти край това място.
"Маргарита с моцарела" ми  звучи добре, трябва да опитам!

http://www.pastariagranditalia.com/

# 394
Гледам, че Гранд Италия са се кръстили пастария, но имайте предвид, че пастата е преварена! Даже след като казах ал денте, пак беше преварена подобаващо. Пиците са хубави, харесват ми, ама нямат нищо общо с тези на Радо или с тези в Италия.

# 395
  • Варна
Леле, какви страсти и излагации има на последните страници! Crazy ooooh!
Не ми се коментира просто...

Всъщност влязох да си кажа впечатленията от "Панамера" и нашето събиране там. Изключително доволна съм - всичко беше много вкусно (основно агнешко и заешко, нямаше човек, който да не ги одобри), обслужването беше на ниво, почти не се усети, че сме с деца - детският кът и поляната си "свършиха работата" прекрасно. Беше четвъртък, ресторантът беше пълен, освен нас (45 човека, от които 10 деца), имаше още две събирания и не се усети някакво забавяне в обслужването, нито пък пренаселване. Определено ми става от любимите заведения  Peace

# 396
Чоколина,къде точно е този ресторант,че ме заинтригува?

# 397
  • Варна
Чоколина,къде точно е този ресторант,че ме заинтригува?

Точно под РТВЦ. Peace

# 398
Чоколинаbouquet!Ще го пробваме и него!

За ресторант "Дева" - в доста неприветлив външен вид са го наели собствениците,което създава първоначално леко недобро впечатление.Господина,който го е купил е можело да похарчи някой лев да го реновира,а не само да бърза да го даде под наем.В тази връзка критиката ми е по-скоро към него,а не към наемателите,те нямат вина.
Менюто-твърде богато дори и за мен,макар че не харесвам бедните менюта,но на това отделихме доста време за изчитане на предложенията.Наистина само салатите са 78 бр. ooooh!
Може би е било по-удачно решение да се включат по-малко предложения,за да не се изнервя и отегчава клиента да чете сума време,а когато се разработи заведението евентуално,да се направи ротация с нови предложения на мястото на по-стари,които се и поръчват по-слабо.В това отношение Хепи са помислили и го прилагат отдавна.
Няма да навлизам в подробности по отношение на храната,единствено ще обърна внимание,че за моя вкус почти всичко беше солено повече от допустимото.Всичко беше вкусно,и е много евтино.Ако няма промяна в цените ще е полезно и похвално. Peace
Последна забележка-персонала май им идва леко в недостиг,чакането и за питиетата,и за ястията и салатите дори е малко в повече от общоприетото за прилична бързина на сервиз.
С приятелите решихме,че ще го посетим отново.Само да гледат следващият път да имат джолан,след като изрично го препоръчват. Grinning

# 399
Здравейте, момичета! : ) Много често ви чета, но до сега не съм се включвала в тази интересна тема : ) Пиша относно Дева с коментар и лека забележка : ) Наистина госпожата, която е собсвеник доста некоректно постъпва с тези коментари, защото вместо да направи добро впечатление, гони малкото хора, които й обърнаха внимание тук. А вместо да прави реклама във форума, просто може да сложи една табела на заведението, тъй като въобще не се вижда и никой не знае за съществуването му. Има и различни рекламни сайтове, където рекламата не е скъпа, а ще има резултат : )

Два пъти посетих вече Дева и тествах храната и аз и компанията, с която бях останахме мн доволни като цяло. Ще ги посетим отново. Забележката ни е, че някак си към средата на нашата вечеря някой от персонала пусна мача със звук и си седна и почна да гледа.. това е за сега от мен Simple Smile

И като за последно да кажа, че съм невероятен фен на Ла Пастария и те са номер 1 в моята листа : )

# 400
Искрено се учудвам и недоумявам,на какво се дължат положителните отзиви за ресторант Панамера,след вчерашното ни посещение.Изключвайки детския кът /който явно е единствената причина за посещение/ всичко останало е безвкусен кич в стил Камелия.Половината асортимент на менюто го нямаше или просто беше свършил.Пастървата изглеждаше като средно голям сафрид и бе изпечена до ниво-каиш....Нито един от компанията не си хареса основното...имаче нещата ставаха бързо на фона на фона на безличния и доста небрежен сервиз.Доста евтино,но и без пари да е никога не бих повторил посещение в този ресторант.Поздрави!

# 401
  • Varna
Ех, тази "Дева"беее Laughing
Ходих и аз вчера след 14 часа.. Е нямах щастието да опитам нищо. Вънка всички маси заети със изключение на една. Всички които са ходили, знаят колко са масите навънка. Гледам, няма покривка и отивам да питам във вътрешния салон, дали просто са забравили да сложат. Отговарят- Тази маса не е за това. За какво ли е била я newsm78 Поканиха ни във вътрешният салон, който - да ме извинят пушачите- вонеше адски гадно на тУтУн.  Не вярвам да е от непроветряне, защото портите бяха широко отворени. Е отказахме, как ще влезем във умирисания салон, при това хубаво време.
Залата вътре беше празна. То как ли де е пълна, щом и мойтУ сУпрУжие който е пушач отказа да седнем дори до вратата, защото му миришело на гадно. Яко чистене и мазане му трябва за да не мирише така, не проветряване.

# 402
Делта,за най-първата маса отвън е вързано и подпряно голямо бяло табло,на което пишат обедното меню.

# 403
Искам просто да споделя, че последните 2 пъти ребрата в Бодега миришат странно, на старо или многократно размразявано месо Shocked, а тази вечер бяха толкова мазни и жилави, че ми трябваше сатър за да ги разрежа.
Защо така е получава - за едни нищо и никакви ребра, приготвени толкова просто и лесно.... ooooh!

# 404
И аз ходих в Дева  Mr. Green. Вчера в бързината опита ми за лунуване безуспешно приключи именно там, поради стечение на обстоятелствата. При все противоречивите чувства, които оставиха постовете на собственичката от предните няколко страници, седнахме там ....
Изказвам лично мнение без да ангажирам никого с него, седнахме на външна маса.
Обстановка: неангажираща, непретенциозна (не е правено кой знае какво подобрение от преди, както беше споменато и по-горе)
Стил: неопределен, място за хранене, на моменти има леко битови елементи сякаш
Обслужване: любезно и мило момче, но бавно забелязва персонала, че има някой на външна маса, не минават после често за повторни поръчки и т.н.
Меню: прекалено обширно. Определено има нужда от по-прецизна селекция плюс включване на някои по-класически рецепти. Бих казала, че е прекрачило границата на добрия стил. И както бях гладна се изнервих докато изчета и в крайна сметка избера нещо, още повече, че имаше някои от нещата, които ми се ядяха, но всички бяха доукрасени, със странни добавки и т.н.
/нужно ли е да има раздел "сиромашки гозби", излиза, че човек ако не консумира месо, не поради липса на възможност, а по собствено желание, пак влиза в този раздел, странно е някак за клиента, храната му да бъде класифицирана като сиромашка  Rolling Eyes ..../
Храна: като цяло беше вкусна. Имаше някои леки разминавания с очакванията, но за цената си беше ОК.

Общи условия

Активация на акаунт